İnşallah iridir de bi şey çıkmaz çiçeğim ne zaman senin kontrolEvet bedene yüklenen şeker belli zaten Bi kutu kolaya denk Bi tatlıya denk bide benim bebeğe kilolu dedi doktor oda kafama takıldı biraz şekerden de kilolu olabilirmiş diyorlar ya
İnsanlar kendini ne kadar önemli sanıyo yaa. Amerikanın benim kızın 1 damla topuk kanına yaptığı masrafa bak jfjdbdBenim kayınvalidemde aşı karşıtı hatta diyor ki bebek doğduğunda asla hiç bir aşı yaptırmayacakmışız ve de topuk kanı aldırmayacakmışız o topuk kanlarını Amerika’ya satıyorlarmış
Sen söyle yine de kırıldığını, çorbayı içtikten sonrayan masadan çorba da geldi kızlar, yan masa bana abayı yakmış yada pişman olabilir mi
Kayınpederim de geçen gün ne dedi biliyo musunuz ciddi ciddiİnsanlar kendini ne kadar önemli sanıyo yaa. Amerikanın benim kızın 1 damla topuk kanına yaptığı masrafa bak jfjdbd
Ayyy bak kaşıntı tuttu beni çok fena yapıyo böyle şeyler jfjdh çocuklar zekayı anneden alıyomuş korkmaKayınpederim de geçen gün ne dedi biliyo musunuz ciddi ciddiklima satışlarını arttırtmak için havayı ısıtıyorlarmış Allahım söylerken bile bi gülme geliyo bana cocugum nolur baba tarafına çekme olur mu
Ben hiçbir şey yapmıyorum şu an bebeğimden daha önemli değil beyazlarım. Beyazlarım da var ama müdahalesiz devamKızlar saç işini napıyorsunuz benim genetik olarak çok beyazım var. Boyamak da istemiyorum. Kanıtlanmış bi sakıncası yok deniyor ama kesin zararsız da denmiyor. Acaba aralara bikaç gri kaynak mı taktırsam diye düşündüm uzayan beyazlarla uyumlu olsun diye bilemedim.
????????? Ben şok şu an gülemedim bileKayınpederim de geçen gün ne dedi biliyo musunuz ciddi ciddiklima satışlarını arttırtmak için havayı ısıtıyorlarmış Allahım söylerken bile bi gülme geliyo bana cocugum nolur baba tarafına çekme olur mu
Herkes boyuyor ya ben kendimi kötü hissetmektense bitkisel boya vs diyorlar onu araştırıp boyatırdım. Senin psikolojin de önemli sonuçta.Kızlar saç işini napıyorsunuz benim genetik olarak çok beyazım var. Boyamak da istemiyorum. Kanıtlanmış bi sakıncası yok deniyor ama kesin zararsız da denmiyor. Acaba aralara bikaç gri kaynak mı taktırsam diye düşündüm uzayan beyazlarla uyumlu olsun diye bilemedim.
Daha çok böyle komplo teorileri var görsen hahahaha ilk bu aileye geldiğimde şok olmuştum şimdi bişey dediklerinde hadi ya öyle miymiş diyorum puhahaha????????? Ben şok şu an gülemedim bile
Abi nerden ediniyorlar bu muhteşem bilgileri ahfkdjdld fenalık geldi okurkenDaha çok böyle komplo teorileri var görsen hahahaha ilk bu aileye geldiğimde şok olmuştum şimdi bişey dediklerinde hadi ya öyle miymiş diyorum puhahahamesela uçaklar geride iz bırakıyor ya havada kayınvalidem onun bizi zehirlemek ve insan soyunu azaltmak için atılan bir kimyasal olduğuna da inanıyo hahahaha
Haklısın kuzum.Tabi ki burdayımBen sizi bırakmam Şakasına takıldım Kendini sakin sakin yorma dinlenmeye ozen goster. Sonra bebiş erken gelmek ister. Sonra kendi kendini üzersin. Sen her zaman kararlarını bebişini düşünerek ver bu bencillik değil bebişi düşünmek kendine yüklenme.
ya hahahahOfff eşimin akrabalarından biri bana plajda geçen gün şey dedi ben aska covid aşısı olmadım, sen de sakın ha şeker yüklemesi yaptırma150 kilodan fazlaydı kendisi aynen sen şahanesin problem şekerli suda ajckdks
katılıyorum canım . kar zarar hesabını iyi yapmak gerek böyle durumlardaŞu an bir karşıtlık furyası doğdu inanılmaz aşı karşıtlığı da var öyle şeyler okudum ki maymun dnası katıp dna mızı değiştiyorlar domuz dna sı uyguluyorlar müslümanlara falandoğal beslenmek falan elbette daha sağlıklı bu ayrı bir konu. Ama doğal doğal diye bilimin insanı getirdiği noktayı göz ardı etmek çok anlamsız. Anneanne babanenelerini düşünse herkes mutlaka ölü doğum, doğumdan sonra kısa sürede ölüm, doğururken ölen anneler neler neler yaşamışlardır. Ortalama insan ömrü oldukça uzadı. Eskiden bebek çocuk ölüm oranları ile şimdiki arasında farkta ortada. Her şeyi araştırmakta elbette fayda var ama yararı, gerekliliği kanıtlanmış şeylere karşı olmak anlamsız. Ortaçağ avrupasını yakıp yıkan veba mesela antibiyotik olsa önlenebilecekti. Bulaşıcı çocuk hastalıklarından kaç çocuk ölmüştür. Biraz bunlar düşünülse keşke.
Allah ım nasıl inanıyorlar yaBenim kayınvalidemde aşı karşıtı hatta diyor ki bebek doğduğunda asla hiç bir aşı yaptırmayacakmışız ve de topuk kanı aldırmayacakmışız o topuk kanlarını Amerika’ya satıyorlarmış
Çok geçmiş olsun ya, iyi misin şimdi?Haklısın kuzum.
Zaten ben iş yerinde rahatsızlandım bugün. Bayılacak gibi oldum. Güçsüzlük, çarpıntı falan oldu tüm vücudumda. İş yeri hekimi baktı tansiyon şeker normal. Hastaneye gidin dedi. Burada da bir şey yapmadılar kan, idrar, idrar kültürü aldılar bekliyoruz
Bebek de 2 hafta önde çıktı muayenede. Kafası biraz büyükmüş, suyu fazlaymış, detaylıda böyle bir şey söylememişlerdi. Ya da birkaç günde oldu. Demiştim herkese de ben 3-4 gündür aşırı susuyorum su içiyorum diye bence suyu da bundan arttı. Şeker yüksek gidiyor demek ki mutlaka diyet şart, karbonhidrat olmamalı, meyve çok çok az olacak falan dedi. Aslında çok yoruldum bunaldım hepsi de üst üste geldi herhalde
2 Eylül de yapacağım yüklemeyi belki doktor da şüphe etti şekerden demesi bana o an yani bilmiyorum bu kadar kilolu olması ben zaten hiç iyi beslenmedim neredeyse aç gezdim kilo, da almadım ama bebek böyle olmuşİnşallah iridir de bi şey çıkmaz çiçeğim ne zaman senin kontrol
Ben 16. Haftada boyadım watsonsta satılan bio magic miydi neydi sallıyor olabilirim organik bir boyaydı. Kokusu falan yoktu. Ben öncesinde kızıla boyamıştım epey dibim gelmişti kötü duruyordu kendi rengine boyadım bir sıkıntı olmaz Allah ın izniyle diye düşünerekKızlar saç işini napıyorsunuz benim genetik olarak çok beyazım var. Boyamak da istemiyorum. Kanıtlanmış bi sakıncası yok deniyor ama kesin zararsız da denmiyor. Acaba aralara bikaç gri kaynak mı taktırsam diye düşündüm uzayan beyazlarla uyumlu olsun diye bilemedim.
Hayırlısı yavrum haber verirsin bize de burdan2 Eylül de yapacağım yüklemeyi belki doktor da şüphe etti şekerden demesi bana o an yani bilmiyorum bu kadar kilolu olması ben zaten hiç iyi beslenmedim neredeyse aç gezdim kilo, da almadım ama bebek böyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?