anneye benziyosa yaşadım annem arka arkaya fırt fırt diye doğurmuş ikizimle beni kdldjfaynen ameliyat beni de cok korkutuyor hiç sezaryan taraftarı değilim. Ters gelişli oldugından sezeryan olmustım zorunlu olarak ama yani sonrası cok zorlu geçti.
normal dogum istiyorum aslında açılmam da iyiyse annem iki kez normal dogurmus cok kolay açılmasıda iyi olmus. genelde anneye benzer derler ama ben sımdı sezaryenden sonra biraz korkuyorum acıkcası
Yinede gereksiz geliyor banaArkadasımla bu konuyu konusmustum demiştin ya ben almayı düşünmüyorum diye. Oda almayı düşünmeyen herkes almaya baslayacak ek gıdaya gectikten sonra dedi. Ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilmiyorum. O kesinlikle kolaylık blender kısmında cok az bızz da yapabiliyorsun partiküllü bırakıyor sen ne ölcüde yapmak istiyorsan düğmesine o kadar döndürüp bırakıyorsun otomatik düğmesi atıyor. İstersen bi youtubeda ürünü incele.
O zaman iyi yanı fiyat teşekkür ederimMüslin takıma göre normal geldi canım işleme fiyatıda üstüne eklenince bu fiyat normal ben müslin değilde normal yaptırcam oda resim için sarece tulum ve şapka takımı var trendyolda onu alacam oda az değil 750 lira mı neydi
25+4 e denk geliyor, önce açlık şekerine bakılıyor diyorlar ben anlamadım evde direkt içip gideceğim açlık şekerime bakmadan içecem yaniŞeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırcaksın benim doktor 24 de gel dediydş haftaya randevum bakalım benim şekerim olduğunu zannetmiyorum ama belli de olmaz tabi gizli şeker varsa da ve bebeğe zararlıysa kesinlikle yaptırılması lazım
Ay benim hala kasıklarımda idrar torbamı acıtıyor bazen baskı yapıyor belli yani ayakları hala orda arada bir göbek deliğimde hissediyorum oda elleri kolları heraldekızlar bu bebe döndü herhalde geçen hafta tekmelerini göbeğimin bana göre solunda hissediyordum bugün göbek deliği hizalarında. Bazen midemde bile hissediyorum tepiklerini. Dönüyo muymuş bunlar böyle fırt fırt.
Bunu zamanında yaptırcaksın yani25+4 e denk geliyor, önce açlık şekerine bakılıyor diyorlar ben anlamadım evde direkt içip gideceğim açlık şekerime bakmadan içecem yani
Evet doktorum yaptığı için zamanında oldu tetanoz sağlık ocağından dolayı erken olduBunu zamanında yaptırcaksın yaniben de 24+3 de gitmiş olucam bakalım yazarım tecrübemi
benimkinin ayakları havadaydı 2 gündür kasıklarımı tekmeliyo habire. güçlendi de artık acıyo hakketen yandık vallaAy benim hala kasıklarımda idrar torbamı acıtıyor bazen baskı yapıyor belli yani ayakları hala orda arada bir göbek deliğimde hissediyorum oda elleri kolları heralde
İlk başta o gelecek anam, destek olmak için. En azından 1 sene papalandırırım çocuğu dedi (işte palazlandırmak anlamında galiba fkfkf) istemiyorum 1 sene ben ama büyük konuşmak da istemiyorum önden öndenBlender en kötüsü maalesef ya, ben blender bebesiyim hiç abartmıyorum ilk pütürlü çorbamı ve taze sıkılmış portakal suyunu 20 yaşında falan yedimannem tarhanayı falan blenderdan geçiriyordu bana, direkt öğürüyordum 20 yaşıma kadar çok komik. Taneli yemeklerle aram hiçbir zaman iyi olmadı. O yüzden ben hiç düşünmüyorum blender meselesini. Blw ile başlayıp uzun süreli red yaşayan bebek de görmedim, uğraşacağım biraz yapacak bir şey yok. Bu hafta ek gıda kitaplarını alıp okumaya başlarım doğumdan sonra vakit kalmaz muhtemelen. Kuzenim de çocuğuna her şeyi blenderdan geçirip veriyor çocuk 3.5 yaşında kreşte devamlı aç geziyor, beslenme terapisine gidiyor şu an. Sen bakmayacak mısın çocuğa anam, kayınvaliden başka şehirdeydi sanki
Bana fazla ve gereksiz geldi canım.Kızzzlarr hastane çıkışı için bu modeli çok beğendim ama fiyat sanki biraz fazla mı siz aldınız mı böyle işlemi müslin birşeyler istiyorum
yani burda ilk annen nasil dogum yapti diye not aliyor ebe. anneye benzermis kiz diye. annemde ayakta dogurcaktım nerdeyse diyor doktoru cagırmaya giderken hastanede bir bakmıs geliyormusum ıkınma demiş doktor zaten cocuk geliyor.. kardeşimi benden de kolay dogurmus. ben hep kendim de biyle olurum diye dusunurken bebek dogum pozisyonuna girmedi :)anneye benziyosa yaşadım annem arka arkaya fırt fırt diye doğurmuş ikizimle beni kdldjf
Bilmiyorum 2 türlüsünü deneyimlemiş olsam yorum yapardım.Yinede gereksiz geliyor banatencerenin üstüne koy eleği istediğin şeyi haşla blender olayı zaten bence gereksiz yumuşacık olacak tabağa koyunca hafif ezersin yazık değil 2 bine şimdi
Senin kaçıncı haftan canım detaylı için erken değil mi ?Ben de
21 canım yarın tam, erken miSenin kaçıncı haftan canım detaylı için erken değil mi ?
eskiden herkes öyle doğruyomuş yaa artık doğurmak da zorlaştı ama ben sanırım normal doğumdan her geçen gün uzaklaşıyorumyani burda ilk annen nasil dogum yapti diye not aliyor ebe. anneye benzermis kiz diye. annemde ayakta dogurcaktım nerdeyse diyor doktoru cagırmaya giderken hastanede bir bakmıs geliyormusum ıkınma demiş doktor zaten cocuk geliyor.. kardeşimi benden de kolay dogurmus. ben hep kendim de biyle olurum diye dusunurken bebek dogum pozisyonuna girmedi :)
ben de 21+2'de girdim. 20'den sonra girebilirsin dedi doktor.21 canım yarın tam, erken mi
Bana da 21-24 en iyi haftalar demişti 20+ bi güne aldığımda ertelesen daha iyi demişti, tam 21e almışım ben deben de 21+2'de girdim. 20'den sonra girebilirsin dedi doktor.
1 sene mi ajfksjckdjdkd tşkler ii günler aşkoİlk başta o gelecek anam, destek olmak için. En azından 1 sene papalandırırım çocuğu dedi (işte palazlandırmak anlamında galiba fkfkf) istemiyorum 1 sene ben ama büyük konuşmak da istemiyorum önden önden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?