belki de çok yemezsen bir şey olmaz doktor vereceğim şeker 1 dilim pasta kadar dediValla çok yedim gerçekten direkt şeker yükseltecek şeyleri.ama şeker yüklemesinde de zaten vücudun şekere verdiği tepkiye bakıyorlar ya o yüzden çıkacak gibi bende
Pasta yesek içeceği içmesek olmaz mı.belki de çok yemezsen bir şey olmaz doktor vereceğim şeker 1 dilim pasta kadar dedi
ben daha cok tulum giydirmiştim özellikle göbeği düşmeden acıtmasın o kısmı diye. tulum rahat oluyorarkadaşlar hastane çıkışı seçerken hangi tarz alıyorsunuz. zıbın üstü tulum mu yoksa zıbın üstü alt-üst olarak mı
Eki Görüntüle 3464565
Yani gece uykuları birbirinden beter iki kızım vardı ilkinde park yatak almıştım o zamanlar anne yanı park yatak yoktu. Gecede 10 kere uyanınca bebegi kaldır indir cok zor oluyordu hep yanımda yattılar mecbur. o yüzden su an anne yanı olmak zorunda ahşapların da kalitesini bilemediğim için alınmış denenmiş bir marka olsa iyi olcak benim içinKademesiyle yataga esinlenir sanırım çok extrem bir yükseklik yoksaben esitlemistim ilk ay hariç hiç yataktan çıkmak zorunda kalmadım alıp emzirip koydum yerine.
Benim 5 sene olacak sezaryen olalı oyle bir sey yaşamadım. Şimdi de normal dogum istedigim için doktorum ultrasonda kesi yerimi incelemişti bir sıkıntı gözükmüyor dedi. İdrara sıkışık gittim dikiş yerlerini incelemesi için sen de muayenede bir doktoruna sor istersenmerhaba guzel anneler :) ya sizlere birsey soracağım bu hafta sonu söle bır durumla karsılastım yasayan varmı . ılk oglum sezeryan oldu .suan 20 haftalıgız ama benm sezeryan yerlerımde estetık olduu dıkış yok ama yanma yapyor . yani öle hafof yanmada olmadı ara ara oluyor bole bı duurm yasayan varmı
benım 8 yıl oldu bu hafta kontrolumuz var . soracagım . bebek benım asagıda tekmelrını asagıya vuryor acaba ondanmı dedım ama bılemdım . sezeyan oldugumdada 1 ay kadar hep yandı yeri cok zor gectı . ben normal duusnmyrm . ama seezryandada cok zorluk yasadım bakalım kısmet son zamanlara bağlı artık :)Benim 5 sene olacak sezaryen olalı oyle bir sey yaşamadım. Şimdi de normal dogum istedigim için doktorum ultrasonda kesi yerimi incelemişti bir sıkıntı gözükmüyor dedi. İdrara sıkışık gittim dikiş yerlerini incelemesi için sen de muayenede bir doktoruna sor istersen
Ben en son 48 olduğumda lisede değildim öyle diyeyimBen 23. Haftamdayım ama temmuzun başından beri dışardan görüyorum tabi benim kilom fazla yoktu 48 le hamile kaldım şuan 53 buçuk olmuşum ayımla orantılı gidiyorum
Valla bi deli cesareti normal cok istiyorum. İlk dogumum da normaldi cünkü, 2. Makat geliş oldugu için mecbur sezaryen oldu ilki normal oldugu için sansın yüksek dedi doktorum zaten hep ssvd yaptıran bir doktor kendisi. Sezaryan kimle konuşsam arkadaşlar kardeşim hemen ayaklandım oyle agrım sızım olmadı dedi ama ben cok agrı cektim ya o yüzden olabilirse normal denicem olmazsa da cok zorlamam zaten kısmet saglıkla gelsin de.benım 8 yıl oldu bu hafta kontrolumuz var . soracagım . bebek benım asagıda tekmelrını asagıya vuryor acaba ondanmı dedım ama bılemdım . sezeyan oldugumdada 1 ay kadar hep yandı yeri cok zor gectı . ben normal duusnmyrm . ama seezryandada cok zorluk yasadım bakalım kısmet son zamanlara bağlı artık :)
Sen dedikten sonra elimdekilere özellikle baktımda çoğu %100 de bazıları %95 pamuk %5 elastan diyor oda lastikli olduğu için muhtemelen diye düşünüyorum gerçi ben 6-9 ay almadım civilde onu demişsinCivil'in ürünleri çok tatlı, hepsi %100 pamuk değil bu arada ben aldıktan sonra fark ettim öyle bi hassasiyetiniz varsa (yenidoğan değil de daha 6-9 ay) ona dikkat edebilirsiniz
ben de sezaryandr cok zorlandım. normal dogum istiyorum ama sezeryan sonrası korkutuyor biraz 4 sene geçti gerçi aradanValla bi deli cesareti normal cok istiyorum. İlk dogumum da normaldi cünkü, 2. Makat geliş oldugu için mecbur sezaryen oldu ilki normal oldugu için sansın yüksek dedi doktorum zaten hep ssvd yaptıran bir doktor kendisi. Sezaryan kimle konuşsam arkadaşlar kardeşim hemen ayaklandım oyle agrım sızım olmadı dedi ama ben cok agrı cektim ya o yüzden olabilirse normal denicem olmazsa da cok zorlamam zaten kısmet saglıkla gelsin de.
Tekmelerden de oluyordur belki doktora bir sormak lazım bir de yapışıklık falan daolabiliyormuş dikiş yerinde
Ben de korkmuyor değilim ama ameliyat daha fazla korkutuyor acıkcası. Bir de doktoruma ve ebesine de cok güveniyorum inş başarabilirimben de sezaryandr cok zorlandım. normal dogum istiyorum ama sezeryan sonrası korkutuyor biraz 4 sene geçti gerçi aradan
Ben civildekilerin çoğunu büyük aldım ya, o da tabi 50-50 değil de dediğin gibi %5-10'luk oranlarda fark ediyor. Yenidoğanlarda %100 pamuk olmazsa huysuz oluyormuş çocuk (bilimsel açıklamasını okudum da unuttum böyle söyleyince kocakarı inancı gibi oldu djfkfk) ondan dedimSen dedikten sonra elimdekilere özellikle baktımda çoğu %100 de bazıları %95 pamuk %5 elastan diyor oda lastikli olduğu için muhtemelen diye düşünüyorum gerçi ben 6-9 ay almadım civilde onu demişsin
Ay ben de aldım bir seyler civilden cok tatlılar ve de cok uygunlar yeni dogan aldıklarım %100 pamuk zaten yumuşacık belli oluyorCivil'in ürünleri çok tatlı, hepsi %100 pamuk değil bu arada ben aldıktan sonra fark ettim öyle bi hassasiyetiniz varsa (yenidoğan değil de daha 6-9 ay) ona dikkat edebilirsiniz
Şimdi yeniden bir şeyler söyledim bakalım nasıl gelecek baya uygundu 0-1 ay 3 tane takım oldu iki tanede hastane çıkış alırım yeter galiba ilk bir ay için o değilde benim 1-3 ay arası yok onu almam lazım galibaBen civildekilerin çoğunu büyük aldım ya, o da tabi 50-50 değil de dediğin gibi %5-10'luk oranlarda fark ediyor. Yenidoğanlarda %100 pamuk olmazsa huysuz oluyormuş çocuk (bilimsel açıklamasını okudum da unuttum böyle söyleyince kocakarı inancı gibi oldu djfkfk) ondan dedim
Benim aldıklarım ve hediye gelenler 3.fotodaki giib geneldearkadaşlar hastane çıkışı seçerken hangi tarz alıyorsunuz. zıbın üstü tulum mu yoksa zıbın üstü alt-üst olarak mı
Eki Görüntüle 3464565
Hastane çıkışı 2Şimdi yeniden bir şeyler söyledim bakalım nasıl gelecek baya uygundu 0-1 ay 3 tane takım oldu iki tanede hastane çıkış alırım yeter galiba ilk bir ay için o değilde benim 1-3 ay arası yok onu almam lazım galiba
Ay gerçekten çok indirime girmiş yaKızlarrrrr
Buharlı pişirici favori listemdeydi indirime girince almayı düşünüyordum, arkadaşım verince gerek kalmadı. Ama arkadasımın dediği şey şuan almayı düşünmeyenler bile o zaman geldiğinde alacak eli kolu olacak ben yıllarca kullandım bunu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?