2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,5%
  • erkek

OY: 113 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    220
Bana da iki kese gibi geldi canım iki tane mercimek gördüm sanki
Eşime söyledim de iki keseyse bu doktora gitmeyelim bi daha onu bile göremiyosa demiş gördüm dediğiniz yeri ama orası ne ki acaba

Eşime söyledim de iki keseyse bu doktora gitmeyelim bi daha onu bile göremiyosa demiş gördüm dediğiniz yeri ama orası ne ki acaba
Canım ben baktımda o kesenin olduğu bölümde tek kese var diğer gördükleri şey ise bence yumurtalıkların olduğu taraf olabilir yani doktor karında gezdiriyor sonuçta görmemesi imkansız olurdu

Canım ben baktımda o kesenin olduğu bölümde tek kese var diğer gördükleri şey ise bence yumurtalıkların olduğu taraf olabilir yani doktor karında gezdiriyor sonuçta görmemesi imkansız olurdu
Evet yani çok uzak birbirlerinden çünkü o iki boşluk, başka bişi demek o

Yaa teşekkür ediyorum aslında öyle ama hep kilo sorunum vardı çocukluktan beri 100 kg yaklaşıp sonra veremezsem kaygısı oluştu sanırım

Yaa hoşgeldin minnak. Kese şekli falan asla alakam yok sadece enerjisel olarak sizinkini kız hissettim
Ben de hiç anlamam ama öğrenmeden öncesinde bile erkek hissediyorum nedense bakalım hoş geldi cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…