- 19 Nisan 2021
- 1.365
- 2.187
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cumartesi ilk kalp sesini dinlemeye gidicem. ama dinlemicem doktora sen bak normalse tamam dicem :)Ben dee
Ay niyee :))ben cumartesi ilk kalp sesini dinlemeye gidicem. ama dinlemicem doktora sen bak normalse tamam dicem :)
Canım iki kese var gibi ahahahaa ikiz mi yoksaEki Görüntüle 3421034
Kızlar gördük keseyi
Nerde kız iki kese dkkfCanım iki kese var gibi ahahahaa ikiz mi yoksa
Bana da iki kese gibi geldi canım iki tane mercimek gördüm sankiNerde kız iki kese dkkf
Eşime söyledim de iki keseyse bu doktora gitmeyelim bi daha onu bile göremiyosa demiş gördüm dediğiniz yeri ama orası ne ki acabaBana da iki kese gibi geldi canım iki tane mercimek gördüm sanki
Canım ben baktımda o kesenin olduğu bölümde tek kese var diğer gördükleri şey ise bence yumurtalıkların olduğu taraf olabilir yani doktor karında gezdiriyor sonuçta görmemesi imkansız olurduEşime söyledim de iki keseyse bu doktora gitmeyelim bi daha onu bile göremiyosa demiş gördüm dediğiniz yeri ama orası ne ki acaba
Baksana sanki iki kese var gibi kendiminkini atcam bak şimdiEşime söyledim de iki keseyse bu doktora gitmeyelim bi daha onu bile göremiyosa demiş gördüm dediğiniz yeri ama orası ne ki acaba
Evet yani çok uzak birbirlerinden çünkü o iki boşluk, başka bişi demek oCanım ben baktımda o kesenin olduğu bölümde tek kese var diğer gördükleri şey ise bence yumurtalıkların olduğu taraf olabilir yani doktor karında gezdiriyor sonuçta görmemesi imkansız olurdu
Bilemedim kuzum siz deyince başkalarının ultrasonlarına baktım da ikizlerin keseleri yan yana hep benimki biri anya biri konyada. Başka bişi herhalde oBu da benim ki canım
Bence ikiz gebelikte değerler çok yüksek çıkıyo siz kan testi yapmıştınız derlerdi yüksek diye benceBilemedim kuzum siz deyince başkalarının ultrasonlarına baktım da ikizlerin keseleri yan yana hep benimki biri anya biri konyada. Başka bişi herhalde o
280-910 çıkmıştı evet normal bence deBence ikiz gebelikte değerler çok yüksek çıkıyo siz kan testi yapmıştınız derlerdi yüksek diye bence
Aslında baya yüksek artmış 3 katından fazla280-910 çıkmıştı evet normal bence de
Yaa teşekkür ediyorum aslında öyle ama hep kilo sorunum vardı çocukluktan beri 100 kg yaklaşıp sonra veremezsem kaygısı oluştu sanırımBen tartılmadım ama ben de aşırı şişim, dün eşime dedim hatta 5 aylık gibiyim diye ben de ödem tutuyoruz muhtemelen, öz güveni etkileyecek bi şey yok vücut yeni bi şeye adapte olmaya çalışıyor öyle bak
Yaa hoşgeldin minnak. Kese şekli falan asla alakam yok sadece enerjisel olarak sizinkini kız hissettimEki Görüntüle 3421034
Kızlar gördük keseyi
Ben de hiç anlamam ama öğrenmeden öncesinde bile erkek hissediyorum nedense bakalım hoş geldi ciddenYaa hoşgeldin minnak. Kese şekli falan asla alakam yok sadece enerjisel olarak sizinkini kız hissettim
ilkinde kaybedince o ses çok etkilemişti beni bunu bari riskli dönem geçince dinleyeyimAy niyee :))
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsınilkinde kaybedince o ses çok etkilemişti beni bunu bari riskli dönem geçince dinleyeyim