Bunu keşke almadan bilseydim Mikrodalga yok, artık fırında
Bende de var o kemerden, teflon tavada isitiyorum ben ya gayet de oluyor. Fırınla uğraşmayın bencem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Biz ilk doğduğunda gittik beşinci gün. Sonra göbeğinde dolayı tekrar gittik 10. Gündü galiba. Artık kırkı çıkınca gelin dedi doktorBizim randevu 13'ündeydi 32 günlük oluyodu çok geç geldi gözüme salıya çektim 26 günlük oluyoruz, erken mi olur 1 ay kontrolü için?
- 26 Şubat 2024
- 5.862
- 6.067
- 113
Ben 15.gün götürdüm, 1.ayda götüreceğim bir de canım. Bence doldursun ayınıBizim randevu 13'ündeydi 32 günlük oluyodu çok geç geldi gözüme salıya çektim 26 günlük oluyoruz, erken mi olur 1 ay kontrolü için?
İçinde su değil jel var diye biliyorum o yüzden aldım. İçine kaynamış su konulanlar hiç güvenli değil bizim ailede de üzerine patlayanlar oldu. Bunun su giriş çıkışı yok o yüzden güvenli olacağını düşünüyorum inşallah öyledirCabım su torbası güvenli mi benim arkadaşımın üstüne patlamışrı düğününden iki hafta önce
Bence koku bi ölçüt değildir bizimkinin de kokuyor kakası.İnternette de normal diyor da ne bileyim, sık kakalıyor bi de bugün. İlk günler kokmıyodu hiç bugün bi de kokuyor gibi, üşüttüyse kokar dedi kv içime sinmedi
Uzun aylar ihtiyacımız olmaz zaten ya inşallah yani Fırında da ızgaraya yakın koyma canım kumaşının yanma riski var diye biliyorum.Bunu keşke almadan bilseydim Mikrodalga yok, artık fırında
- 12 Temmuz 2022
- 24.838
- 3
- 89.113
- 528
Beni 1.ayında da çağırdıydı yaBiz ilk doğduğunda gittik beşinci gün. Sonra göbeğinde dolayı tekrar gittik 10. Gündü galiba. Artık kırkı çıkınca gelin dedi doktor
Ben önden götüreyim 1.ayında yine götürürüm ya burnu canımı sıktı, bi de huzursuz bugün hepBen 15.gün götürdüm, 1.ayda götüreceğim bir de canım. Bence doldursun ayını
Hiç dikkat edemiyorum ya. Tatlıya cok düştüm kış sebzeleri asitli metveler mercimek bakliyat fln yemiyorum ama. Bir gözden gecirmem lazımBen başından dikkat ediyordum yediklerime bi kaç gündür çok hafif değişiklik yaptım araya farklı şeyler koydum dört gündür felan öyle ağlıyor ki uymuyor durmuyor kıpkırmızı oluyor kendini sıkmaktan bağırsağından ses geliyor zor atıyor gazını mahvoldu. Kesinlikle yediklerine dikkat et araştırarak ye
Hava cok yutuyor memeden emerken demek kiBen de aynı durumdayım çocuk meme ememiyor 2 3 dk emip sonra ıkınmaya ağlamaya başlıyor. Gazını çıkardıktan sonra da aynı şekilde devam edip hiç gaz derdi bitmiyor böyle böyle sütüm de azaldı biberona da alisacak diye korkuyorum . Mama da veriyorum sagdiklarim yetmiyor. Relectaz iyi gelirse ben de kullanayim
Ben de oyleyim normalde de cok severim simdi emzirdikce sabah ogle akşam yesem bıkmıyorumCanım sürekli şerbetli tatlı çekiyor. Tatlı yemek istiyorum deli gibi sizde ds oluyor mu lohusalıktan mı vitamin felan mı kaybettim. Genel de çok bi düşkünlüğüm yok tatlıya karşı nadir ister canım
- 12 Ocak 2022
- 533
- 426
- 33
- 35
Ilk 1 ay pamuk yapmistim sonra level atladim,Islak mendilleri suda deterjanını parfumunu akıtıp saklama kabına braz ıslak sekilde koyuyuuordum klima karşısında bekliyordu ılık ılık siliyordum kakayi sonra lavobaya kosuyordum sabunlamaya...3. Bebekte hicbrni yapmadım rastgele yenidogan izotonik sulu molfx islak mendil aliyorum onunla siliyorum ya da popo yikamaOnu da yapacağım ama biraz daha büyümesini bekliyorum. Kızımda da 3. Ay gibi başlamıştım. Yine kakasız bezlerde pamuk yıkadım ama
- 27 Ağustos 2024
- 55
- 53
- 3
- 43
Teşekkür ederim canım hepimiz için en kolayı olsunÇok geçmiş olsun. Ben de 9 gün önce doğum yaptım. Bebek Memeyi aldığında felaket acı hissediyordum. Yatakları teptiğimi bilirim. İncia’nın kremini sürdüm biraz. Ama bence asıl fayda eden hem gümüş kapak oldu. Hem de bebeğin tam kavraması. Hala ilk başta 1-2 kez emerken acıyor ama sonra düzeliyor. Umarım senin de bir an çnce düzelir
- 2 Ekim 2022
- 1.306
- 1.593
- 63
- 34
- 28 Ağustos 2018
- 1.207
- 1.278
- 133
bebek saatlerdir huysuz ya. gazını çıkartıyoruz masaj falan bi beş dkmiyivgibi sonra yine ağlıyor. kendini geriye doğru c yapıyor. ha bire emmek istiyor ama emerken de bulamıyormuş gibi ağzı açık meme ağzında aranıyor hala. süt mü yok acaba diye sinirlendim bi sıktım süt fışkırdı. eşim de çay içiyordu oha çayıma girecekti nerdeyse diyo diğer oğlum da sürekli bebeğin ağlama sesini taklit ediyor. bizim ev deliler evi oldu iyice
- 28 Nisan 2023
- 462
- 236
- 23
- 29
Mide bulandırıcı içerik !Evettt ve çok takıyorum kafaya bi yeri mi ağrıyor diye
Evet bende. Bende burnunu hiç temizlemedim arada hırıltılı oluyor o yüzden mı acaba. Birde şimdi kakası mukuslu gibi 32 günlük bugün dün aylık aşısını olduk ondan sonra mı oldu bilmiyorum gerçekten kafayı yicek gibi oluyorum. Kızlar bu mukuslu kaka mı sadece anne sütü veriyorum
Eklentiler
- 8 Temmuz 2015
- 131
- 167
- 103
Kumral ne kadar ölçü mama veriyorsunComotomo ve philips avent yenidoğan kullanıyorum ben arada, sıkıntı yaşamadım. Comotomo daha hızlı akıyor avent çok yavaş, ilk günler çekemiyordu bile
Canım bence mukuslu değil tabi gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Doktora gösterirsin en iyisi yakın zamanda kontrolünüz var mı.Mide bulandırıcı içerik !
Evet bende. Bende burnunu hiç temizlemedim arada hırıltılı oluyor o yüzden mı acaba. Birde şimdi kakası mukuslu gibi 32 günlük bugün dün aylık aşısını olduk ondan sonra mı oldu bilmiyorum gerçekten kafayı yicek gibi oluyorum. Kızlar bu mukuslu kaka mı sadece anne sütü veriyorum
Ayrıca burnunu temizle bence çok farkediyor yazık nefes alamıyor yavrular
ilk haftadan sonra kullandım ben salonda yanımızda takılırken ana kucağında uyuduğu da oldu. uyuyabileceği tarzda olanlar ilk zamanlar daha çok iş görür bence. büyüdükten sonra da babybjörn tarzı hareket edebileceği şeyler daha iyi olurKizlar size bir sorum olacak. Mart annesi olcam insallah. Ana kucagi kullaniyormusunuz ? Yani ilk ay bebeginize kullanabildiniz mi ? Yani gunduzleri beşik disinda neye yatirabilirim ana kucagi disinda bilemedim
- 28 Nisan 2023
- 462
- 236
- 23
- 29
Evet çok haklısın birde miniciknoluyor zaten burunları. Benim hayatım durdu sanki o kadar kıyamıyorum ki. Keşke daha erken evlenip erken sahip olsaydım bebeğime. İçim eriyor bakarkenCanım bence mukuslu değil tabi gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Doktora gösterirsin en iyisi yakın zamanda kontrolünüz var mı.
Ayrıca burnunu temizle bence çok farkediyor yazık nefes alamıyor yavrular