• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Cabım su torbası güvenli mi benim arkadaşımın üstüne patlamışrı düğününden iki hafta önce
İçinde su değil jel var diye biliyorum o yüzden aldım. İçine kaynamış su konulanlar hiç güvenli değil bizim ailede de üzerine patlayanlar oldu. Bunun su giriş çıkışı yok o yüzden güvenli olacağını düşünüyorum inşallah öyledir 🥹

Biz ilk doğduğunda gittik beşinci gün. Sonra göbeğinde dolayı tekrar gittik 10. Gündü galiba. Artık kırkı çıkınca gelin dedi doktor
Beni 1.ayında da çağırdıydı ya
Ben 15.gün götürdüm, 1.ayda götüreceğim bir de canım. Bence doldursun ayını
Ben önden götüreyim 1.ayında yine götürürüm ya burnu canımı sıktı, bi de huzursuz bugün hep

Ben başından dikkat ediyordum yediklerime bi kaç gündür çok hafif değişiklik yaptım araya farklı şeyler koydum dört gündür felan öyle ağlıyor ki uymuyor durmuyor kıpkırmızı oluyor kendini sıkmaktan bağırsağından ses geliyor zor atıyor gazını mahvoldu. Kesinlikle yediklerine dikkat et araştırarak ye 🥰
Hiç dikkat edemiyorum ya. Tatlıya cok düştüm kış sebzeleri asitli metveler mercimek bakliyat fln yemiyorum ama. Bir gözden gecirmem lazım

Ben de aynı durumdayım çocuk meme ememiyor 2 3 dk emip sonra ıkınmaya ağlamaya başlıyor. Gazını çıkardıktan sonra da aynı şekilde devam edip hiç gaz derdi bitmiyor böyle böyle sütüm de azaldı biberona da alisacak diye korkuyorum . Mama da veriyorum sagdiklarim yetmiyor. Relectaz iyi gelirse ben de kullanayim
Hava cok yutuyor memeden emerken demek ki

Canım sürekli şerbetli tatlı çekiyor. Tatlı yemek istiyorum deli gibi sizde ds oluyor mu lohusalıktan mı vitamin felan mı kaybettim. Genel de çok bi düşkünlüğüm yok tatlıya karşı nadir ister canım
Ben de oyleyim normalde de cok severim simdi emzirdikce sabah ogle akşam yesem bıkmıyorum

Onu da yapacağım ama biraz daha büyümesini bekliyorum. Kızımda da 3. Ay gibi başlamıştım. Yine kakasız bezlerde pamuk yıkadım ama 😅
Ilk 1 ay pamuk yapmistim sonra level atladim,Islak mendilleri suda deterjanını parfumunu akıtıp saklama kabına braz ıslak sekilde koyuyuuordum klima karşısında bekliyordu ılık ılık siliyordum kakayi sonra lavobaya kosuyordum sabunlamaya...3. Bebekte hicbrni yapmadım rastgele yenidogan izotonik sulu molfx islak mendil aliyorum onunla siliyorum ya da popo yikama😂

Çok geçmiş olsun. Ben de 9 gün önce doğum yaptım. Bebek Memeyi aldığında felaket acı hissediyordum. Yatakları teptiğimi bilirim. İncia’nın kremini sürdüm biraz. Ama bence asıl fayda eden hem gümüş kapak oldu. Hem de bebeğin tam kavraması. Hala ilk başta 1-2 kez emerken acıyor ama sonra düzeliyor. Umarım senin de bir an çnce düzelir🙏🏻
Teşekkür ederim canım ❤️ hepimiz için en kolayı olsun 🙏

Kizlar size bir sorum olacak. Mart annesi olcam insallah. Ana kucagi kullaniyormusunuz ? Yani ilk ay bebeginize kullanabildiniz mi ? Yani gunduzleri beşik disinda neye yatirabilirim ana kucagi disinda bilemedim

bebek saatlerdir huysuz ya. gazını çıkartıyoruz masaj falan bi beş dkmiyivgibi sonra yine ağlıyor. kendini geriye doğru c yapıyor. ha bire emmek istiyor ama emerken de bulamıyormuş gibi ağzı açık meme ağzında aranıyor hala. süt mü yok acaba diye sinirlendim bi sıktım süt fışkırdı. eşim de çay içiyordu oha çayıma girecekti nerdeyse diyo 😂 diğer oğlum da sürekli bebeğin ağlama sesini taklit ediyor. bizim ev deliler evi oldu iyice 🤪

Evettt ve çok takıyorum kafaya bi yeri mi ağrıyor diye
Mide bulandırıcı içerik !
Evet bende. Bende burnunu hiç temizlemedim arada hırıltılı oluyor o yüzden mı acaba. Birde şimdi kakası mukuslu gibi 32 günlük bugün dün aylık aşısını olduk ondan sonra mı oldu bilmiyorum gerçekten kafayı yicek gibi oluyorum. Kızlar bu mukuslu kaka mı sadece anne sütü veriyorum

Eklentiler

• IMG_0373.jpeg
    IMG_0373.jpeg
    180,2 KB · Görüntüleme: 51
Mide bulandırıcı içerik !
Evet bende. Bende burnunu hiç temizlemedim arada hırıltılı oluyor o yüzden mı acaba. Birde şimdi kakası mukuslu gibi 32 günlük bugün dün aylık aşısını olduk ondan sonra mı oldu bilmiyorum gerçekten kafayı yicek gibi oluyorum. Kızlar bu mukuslu kaka mı sadece anne sütü veriyorum
Canım bence mukuslu değil tabi gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Doktora gösterirsin en iyisi yakın zamanda kontrolünüz var mı.
Ayrıca burnunu temizle bence çok farkediyor yazık nefes alamıyor yavrular

Kizlar size bir sorum olacak. Mart annesi olcam insallah. Ana kucagi kullaniyormusunuz ? Yani ilk ay bebeginize kullanabildiniz mi ? Yani gunduzleri beşik disinda neye yatirabilirim ana kucagi disinda bilemedim
ilk haftadan sonra kullandım ben salonda yanımızda takılırken ana kucağında uyuduğu da oldu. uyuyabileceği tarzda olanlar ilk zamanlar daha çok iş görür bence. büyüdükten sonra da babybjörn tarzı hareket edebileceği şeyler daha iyi olur

Canım bence mukuslu değil tabi gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Doktora gösterirsin en iyisi yakın zamanda kontrolünüz var mı.
Ayrıca burnunu temizle bence çok farkediyor yazık nefes alamıyor yavrular
Evet çok haklısın birde miniciknoluyor zaten burunları. Benim hayatım durdu sanki o kadar kıyamıyorum ki. Keşke daha erken evlenip erken sahip olsaydım bebeğime. İçim eriyor bakarken

Back
X