2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar 13+5 iz bel ağrısı yaşıyorum. Normalde olurdu ama hafif olurdu giderdi şimdi ise maşallah yoğun bu durumu aranızda yaşayan var mı?

Yaa sizde çok zor Bi süreç geçirmişsiniz çok geçmiş olsun artık dayanamayacak noktaya gelirsem bende serumu söyleyeyim hocaya çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Evet ara ara sırta da vuruyor ki kendimi yormuyorum iş yapmıyorum, bolca dinleniyorum peki bir formülünü bulabildin mi? Yani iyi gelen bir şey dinlenmek dışındabayadır bel ağrım olmadığı için açıkçası biraz endişelendim Mindamin

Kızlar nasılsınız bugun nasıl gidiyor hamilelik ağırlasan zorlanmaya başlayan var mı aranızda bebişleri hareketlerini hissedenler oldu mu
Ya benim karnım çok büyüdü yaaa iç karnı küçük olanların mı daha çabuk çıkıyordu karnı bu durumda benim iç karnım hiç yokmuş sanırım 5 6 aylık gibiyim sizlerinde öyle mi çıktı mı karnınız

Kızlar nasılsınız bugun nasıl gidiyor hamilelik ağırlasan zorlanmaya başlayan var mı aranızda bebişleri hareketlerini hissedenler oldu mu
Iyiyim ya sukur cumartesi kontrol var 15+0 olacagim bir iki saat sonra dunden bir gobek deligi cevremde ara ara aci oluyor kafayi ona taktim shhshsh karnim cikti biraz ama oyle tam degil yani disardan sanki cok yemisim gibi gahshshs hala hissedemedim hareketlerini ben ama benim oglum cok hareketli degil bence ondan da olabilir

Ya ilkten ağrı geldi ama gitmedi şimdi ise bir hafleyip bir ağırlaşıyor sol bacağa daha öncede sizin vurmuştu değil mi? Böyle bir konuşma geçmişti sanki peki ne kadar süre devam etti
Evet böyle anlık geliyordu ağrı sol bacağımın üstüne basamıyordum olduğunda ama yaklaşık bir iki dk falan sürüyordu anlık oluyordu benim bir buçuk hafta kadar sürdü heralde öyle hatırlıyorum. Sizin uzun mu sürüyor ağrılarınız

Canım 15 de normal 17 den sonra bazen 20 de bile hissetme olabiliyor zaten merak etme ilerleyen zamanda hareketlenince görrsün uyandırır seni uykularından

Bende cıktı baya baya kilo almadım ama göbek gidiyor önden

Maksimum 2-3 gün sürüyor sizin bir buçuk hafta sürmüş, nasıl dayandınız tebrik ederim. Daha öncede 2 kez başıma gelmişti. Ayda bir böyle bel ağrısı geliyor geldi mi 2 veya 3 gün ağırıp gidiyor umarım öyledir
Canım bende 18 haftama girdim artık icerde baya hareketli gibiler özellikle soldaki bebişim beni baya dürütyo
Ya çok güzel maşallah subhanallah sorması ayıp karnınız büyüdü mü?
Bu aralar bendede bel ağrısı var ama arada oluyor sık değil
Bende de ayda bir böyle gidip geliyor umarım öyle bir şeydir

İkiz oldugu için mi bilmiyorum ama cıktı canım baya karnım önde gidiyor siz kac haftalık tek mi bide

İkiz oldugu için mi bilmiyorum ama cıktı canım baya karnım önde gidiyor siz kac haftalık tek mi bide
13+5’iz tek embriyo 5. Gün ama iç karnım küçük olduğu için karnım dışarı baya çıktı. Annemin de öyle kocaman karnı olurmuş. Tabii karnım büyüsün hevesi vardı, yalan yok halen var ama bu gidişle alıp başını gidecekmiş gibi Kilo aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…