- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Ayrı keseler olduğu için o durum çift yumurta ikizlerinde görünmüyormuşİnşallah kendiliğinden yok olur. Kanma yapıp diğerine de zarar vermesinden korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrı keseler olduğu için o durum çift yumurta ikizlerinde görünmüyormuşİnşallah kendiliğinden yok olur. Kanma yapıp diğerine de zarar vermesinden korkuyorum
Glutenden.ekmekten çok yiyebileceğin sebzeleri bulmalısın. Mayalı şeyler de fena yapargecen hafta benmde oyleydı bulanacak gbi oluyordu açlıktan sanırım dıyordum peynır ekmek yiyordum bu hafta da o bulantı hissi gitti yanma geldı..
aa bilmıyordum teşekkür ederimGlutenden.ekmekten çok yiyebileceğin sebzeleri bulmalısın. Mayalı şeyler de fena yapar
Sanırım 7 ama emin değilim. Bugün netleşecek inşallah. Patates evet hem mideyi rahatlatıyor hem ishali azaltıyorbu arada kaçıncı haftadasın
İnşallah canım Bi yerde okumuştum vücut atmak için kasılma yapabiliyormuş o da diğer bebeği etkiliyormuş. Kendiliğinden emilip yok olur inşallahAyrı keseler olduğu için o durum çift yumurta ikizlerinde görünmüyormuş
Yok canım endişelenme hiç bir sıkıntı veya risk olsa zaten direk perinatolojiye yönlendirirler seni. Demek ki diğer kese sorunsuz yerde merak etme hiçbir şey olmaz ama için rahat etmesi için bir süre her hafta kontrole gidebilirsinİnşallah kendiliğinden yok olur. Kanma yapıp diğerine de zarar vermesinden korkuyorum
bugun kontrol var sanırım guzel haberlerle dönersin inşallahSanırım 7 ama emin değilim. Bugün netleşecek inşallah. Patates evet hem mideyi rahatlatıyor hem ishali azaltıyor
Hadi hayırlısı canım..inşallah sonraki denemende olacakKızlar benim beta çok yavaş arttığı için dış gebelik şüphesi vardı kese var yok gibiydi doktorum allahtan ilaç vermeden önce kürtajı denedi çok şükür boş gebelik olacakmış betam düştü buna da mutlu oldum kaç gündür helak olduk dış gebelik nasıl oldu diye.. devlet hastanesi olduğu için dış merkez de pgt yaptırmamı önerdi eşimde üzüldü çok şükür kesenin ağzını açtı devletten çıkıyorum
İnşallah canımGünaydın arkadaşlar..benim kasık ağrım geçti belim ağrıyor ama daha hafif..kanama da kahverengi sürüntü şeklinde oluyor çok şükür kırmızı değil..inşallah küçülmeye başlamıştır kanama alanı
Teşekkür ederim canım. Şu an merkezi bıraktım bi doktor buldum cuma günü gidicem inşallahYok canım endişelenme hiç bir sıkıntı veya risk olsa zaten direk perinatolojiye yönlendirirler seni. Demek ki diğer kese sorunsuz yerde merak etme hiçbir şey olmaz ama için rahat etmesi için bir süre her hafta kontrole gidebilirsin
Cnm benim bi ark öyle olmuştu sağlıkla kucağına aldi içini rahat tutTeşekkür ederim canım. Şu an merkezi bıraktım bi doktor buldum cuma günü gidicem inşallah
Bir tane yumurtayı midem bulana bulana tıktım ağzımaGünaydın kizzllarr. Benim gibi kahvaltiya oturup sonrasında da 1 saat boyunca kahvaltiyla bakışıp ve ardından küçük bir dilim peynirle kahvaltıyi tamamlayan var mı aranızda
Yumurtayi kestim ben yok yani her gün yemeye çalışıyordum ki normalde oyle bir alışkanlığım asla yok aramamda yani ama 5 gündür falan yemiyorum yumurta peynirle idare ediyorumBir tane yumurtayı midem bulana bulana tıktım ağzıma
Bende zorla yapıyorum kahvaltıyı artıkGünaydın kizzllarr. Benim gibi kahvaltiya oturup sonrasında da 1 saat boyunca kahvaltiyla bakışıp ve ardından küçük bir dilim peynirle kahvaltıyi tamamlayan var mı aranızda
Canım sen iştahım açık diyordun demi ? Kapandı mı iştahınYumurtayi kestim ben yok yani her gün yemeye çalışıyordum ki normalde oyle bir alışkanlığım asla yok aramamda yani ama 5 gündür falan yemiyorum yumurta peynirle idare ediyorum
Dun ben de tiktim baska birseyi agzima sonra hepsi geri çıktı o yüzden tikma isleminden vazgeçtim
Kapandi kapandi valla ama ben zaten sabahlari tokum diyordum :) özellikle sabahlari yani canim istemzdi zaten ama suan daha farklı daha fenayim o halimden .gece yatarken yiyorum onda birsey yok . Gub içindede aslında açım ama yiyecek birsey bulamiyorum sanki o sekilde değişik hissediyorumCanım sen iştahım açık diyordun demi ? Kapandı mı iştahın
Her sabah bir yumurta mutlaka yerdim artık yiyemiyorum..eşimden menemen istedim acı yeşil biberle yaptı onu yiyebildim acı acı..bir de salatalık..süt ve süt ürünlerine bakamıyorum bile..benim annem çok kötüymüş galiba ona benzedim çok da erken başladıGünaydın kizzllarr. Benim gibi kahvaltiya oturup sonrasında da 1 saat boyunca kahvaltiyla bakışıp ve ardından küçük bir dilim peynirle kahvaltıyi tamamlayan var mı aranızda