birlikte guzel degerle yazarız inşallah bugun gibi pozitiflerle guzel degerle dolu bir pazartesi olur bizimki deBenimde haftaya pazartesi test günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birlikte guzel degerle yazarız inşallah bugun gibi pozitiflerle guzel degerle dolu bir pazartesi olur bizimki deBenimde haftaya pazartesi test günüm
öyle diyip beni daha da yükseltmeyin lütfenHaftaya pazartesine daha 1 sene var
Benim de çarşamba test günüm dua edin bana da
4.gün silikte olsa çıkanları okuyunca acaba bi yapsam mı diye düşünmüştüm4.gün ara idrar testi için erken.Bence 6. Gün sabahından başla
Evet duramıyor insan.Başlayınca da bu sefer her sabah acaba rengi koyulaşacak mı diye yapıyorsun nasıl rahat edeceksen4.gün silikte olsa çıkanları okuyunca acaba bi yapsam mı diye düşünmüştüm
Valla 4.gün yapanları okudukça banada bj cesaret geldi ama yarına kadar bekleyim genede yarın sabah yaparimBence 6. 7. Günü bekleyin bende bi cesaret yaptım ama çıkmasa bıraz modum dusebılırdı
Iyiki degil.sonrada baya hapsurdum cunkuHapşurmayla düşen bir şey değil :) merak etme
Ayy ne kaldı ki surda teste çabucak geçiyor zamanöyle diyip beni daha da yükseltmeyin lütfen
Keşke ilk iki çizgiyi görsem de iş koyulasmayi takip etmeye kalsaEvet duramıyor insan.Başlayınca da bu sefer her sabah acaba rengi koyulaşacak mı diye yapıyorsun nasıl rahat edeceksen
İnşallah İnşallah ama ben pazartssi bekleyemem diye düşünüyorum 14. Gun oluyor çünkü:) senin pazartesi kaçıncı günbirlikte guzel degerle yazarız inşallah bugun gibi pozitiflerle guzel degerle dolu bir pazartesi olur bizimki de
Bence carsamba vermelisin artışı görmek adina sonrada cuma da verebilrisin 2 günde 1 e denk gelmiş olacak zatenKızlar şimdi dayanamadım kan verdim inşallah sonuç güzel çıkar normalde cuma günü vermem gerekıyor bır daha kı kanı vermek ıcın cumayı mı beklemelıyım yoksa carsamba persembe gıbı verıyo muyuz
Senin kaçıncı gündü cnm bugünKızlar şimdi dayanamadım kan verdim inşallah sonuç güzel çıkar normalde cuma günü vermem gerekıyor bır daha kı kanı vermek ıcın cumayı mı beklemelıyım yoksa carsamba persembe gıbı verıyo muyuz
tabi tabi su gibi akıp gecıyor gunler siz test gününüz ne zaman 1gun arayla transfer olmusuz sanırımAyy ne kaldı ki surda teste çabucak geçiyor zaman
pazartesi benim 12. günüm oluyor ama çalıştıgım için belki pazartesi akşam kan veririm ya da bi cesaret iş yerine gitmeden kafamda deli sorularİnşallah İnşallah ama ben pazartssi bekleyemem diye düşünüyorum 14. Gun oluyor çünkü:) senin pazartesi kaçıncı gün
Şimdi çıktı canım sonuc var mı suan anlamadım doktoruma yazdım bakalım ne dıcekBence carsamba vermelisin artışı görmek adina sonrada cuma da verebilrisin 2 günde 1 e denk gelmiş olacak zaten
Transfer harıc 6.gun canımSenin kaçıncı gündü cnm bugün
Var canım ama düşük şuan.Doktorun çok erken yapmışsın diyecek. Ama şuan gebesin tebrik ederimŞimdi çıktı canım sonuc var mı suan anlamadım doktoruma yazdım bakalım ne dıcek
Neyi yapmamak istiyorsan illa o gün geliyor seni buluyor.Çekiyorsun işte kendine.Öyle hapşuran biri değilim.Ne zaman transfer olsam hapşuruk silsilesi başlar.Ayağım takılır.Ani bişey olur korkarım.Hiç şaşmazIyiki degil.sonrada baya hapsurdum cunku