gunaydın bence hıc moralinizi bozmayın öyle bişey yok burda bir sürü kişi var ilk denemesinde tutan anlaşılan eltiniz kötü niyetli çünkü ilki tutmayacak bile olsa bu soylenmez asla hiç takılmayınKızlar günaydın. Transfer olalı daha bir gün oldu. Dün eltm arayıp diyoki zaten ılkınde tutmuyor doktor söylemedi mi boşuna umutlanma diye falan gibi sözler söyledi. O kadar moralımı bozdu ki. Böyle bi şey mi var ya ilk deneme olunca tutma olasılığı düşük mü
Bende de kronik kabızlık var bana probiyotik önerdi doktorum her sabah nbl nin toz şase probiyotiği var ben onu kullandım onun sayesinde rahat atlatıyorum çok şükür tavsiye ederim size deErik suyu yaptım çok faydalı olmadı zeytinyağını denemedim canım içebilirsem deneyeyim benim zaten kronik bir kabızlığım var bir de üstüne böyle ilaçlar inşallah tutunmuşlardır
Ay valla yorumun da beni rahatlattı. Allah razı olsunÇok da takılma. Kimisi yanlışlıkla ne ilaçlar yutuyor da… nar suyunun bu denli bir etkisi olacağını düşünmüyorum.Stres en kötüsü. BoşverAfiyet bal şeker olsun da yarasın diyelim
Günaydın canım eltine selam söyle ilk denemem de ikizlerim tutmuştuKızlar günaydın. Transfer olalı daha bir gün oldu. Dün eltm arayıp diyoki zaten ılkınde tutmuyor doktor söylemedi mi boşuna umutlanma diye falan gibi sözler söyledi. O kadar moralımı bozdu ki. Böyle bi şey mi var ya ilk deneme olunca tutma olasılığı düşük mü
Keşke eşim de anlasa kötü niyetli olduğunu dün böyle böyle dedim diyorum o sen üzülme dite demiştir diyo cıldırcaktım resmen. Zaten süreç zorlu daha da zorlaştırıyorlargunaydın bence hıc moralinizi bozmayın öyle bişey yok burda bir sürü kişi var ilk denemesinde tutan anlaşılan eltiniz kötü niyetli çünkü ilki tutmayacak bile olsa bu soylenmez asla hiç takılmayın
Maşallah Allah bağışlasınGünaydın canım eltine selam söyle ilk denemem de ikizlerim tutmuştuPatavatsız boş boğaz biriymiş. Çok özür dilerim sizden ama insanların bu en hassas anlarını böyle bozdukları zaman ben dayanamıyorum
İğne etkisi yavaş yavaş geçiyor demekki test günün ne zamandıBak bunlar testlerim yakın olam bugün ki digeri dün
O kadarciktan bisey olmaz, insallah sağlıkla tutunur rahminizeEn önemli zamanda içtim ve zararlı Allahim inşallah tutunur.
İnşallah canım benimMaşallah Allah bağışlasınevet böyle hassas ve zorlu dönemde daha da demoralize edyorlar. İnşallah tutunur benim de bebeğim
eşler anlıyor da anlamak istemıyor gibi gelıyor bana bazı konularda ama allah büyük olacagı varsa kiim ne derse desin önüne gecemez keşke hiç bahsetmeseydiniz transferden inşallah saglıkla tutunur bebişiniz kucagınıza almak nasip olurKeşke eşim de anlasa kötü niyetli olduğunu dün böyle böyle dedim diyorum o sen üzülme dite demiştir diyo cıldırcaktım resmen. Zaten süreç zorlu daha da zorlaştırıyorlar
Ne saçmalıyon arkadaşım 7 aylık oldu ilkinde tuttu de sen onaKızlar günaydın. Transfer olalı daha bir gün oldu. Dün eltm arayıp diyoki zaten ılkınde tutmuyor doktor söylemedi mi boşuna umutlanma diye falan gibi sözler söyledi. O kadar moralımı bozdu ki. Böyle bi şey mi var ya ilk deneme olunca tutma olasılığı düşük mü
11.gun canimKaçıncı gün canım
Benim de aynı 16 ağustos 3. Gün embriyosu ve negatif çıktı.Cok üzgünüm.Ben 16 agustosta 3.gun embriyosu transferi olmustum. Bugun 9 gun. Erken gebelik testi yaotim ama sonuc negatif.
Bnm test günüm çok sacma tee 14. Gün 2 eylülİğne etkisi yavaş yavaş geçiyor demekki test günün ne zamandı
Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.Nihayet bu gün 9. Gün ve ben kaset test yapmaya ellerim titreye titreye cesaret edebildiminşallah pazartesi kanda güzel değer görürüm dualarınızı bekliyorum
Cnm seninn2 embriyo mu konmuştu 9 güne göre bayağı koyu bu bence ikizNihayet bu gün 9. Gün ve ben kaset test yapmaya ellerim titreye titreye cesaret edebildiminşallah pazartesi kanda güzel değer görürüm dualarınızı bekliyorum
Sen kimseyi takma bosver cnm benimde ilk denememe3 tuttu ama gelişimi durdu 7.haftada yani Allah ömür vermemiş kisaca sen milleti bosver kendine odaklan sal rabbine herkesi Allah onlari görüyorKızlar günaydın. Transfer olalı daha bir gün oldu. Dün eltm arayıp diyoki zaten ılkınde tutmuyor doktor söylemedi mi boşuna umutlanma diye falan gibi sözler söyledi. O kadar moralımı bozdu ki. Böyle bi şey mi var ya ilk deneme olunca tutma olasılığı düşük mü
Daha 8 günün var o zamana kadar pozitifi görürsün inşallahBnm test günüm çok sacma tee 14. Gün 2 eylül
Ya herkesin 10-12, günde çağırıyor benimki te 14... 5. Gunembriyosu 10. Gun bile cikar yani birde benim 31 agustos regl günümDaha 8 günün var o zamana kadar pozitifi görürsün inşallahhiç strese sokma kendini kaçıncı gün embriyosudu