- 11 Nisan 2023
- 219
- 99
- 25
Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallahBiraz oldu önemsemedim,adet olcam diye düşünüyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallahBiraz oldu önemsemedim,adet olcam diye düşünüyodum
Bence bende tek tüple hamile kalmaya çalıştım bir yıl benim de sorunum o erken evde test yaptınız mı pekiTüpleri bağlatmasaydım muhtemelen benimde olmayabilirdi,benim büyük sıkıntı tüplerdeymiş.kasıklarım ağrıyodu hafif hatta son günler ağrımamaya başladı dedim heralde bende bişey yok.başka belirti yoktu
Yok hiç test yapmadım,bugün bi doktorun yanına uğradım kan testi yapsam mı dedim yap dedi 8.gün çıktı.o şekilde..Bence bende tek tüple hamile kalmaya çalıştım bir yıl benim de sorunum o erken evde test yaptınız mı peki
Hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza benim de bu gün 10.gün 393 çıktı acaba ikiz olabilir mi diye düşündümBenimde bugün 8.gün kan testi yaptırdım 285çıktı iki tane 5.gün koydurmuştum.doktor ikiz hamilesin dedi.sorularınız varsa alayım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin amin.yaş 37,ilk deneme,tüpler genişti bağlandı,miyomlar vardı alındı,rahim kalp şeklindeydğ düzeltildi.peşine transfer oldu...
Dayanamayıp kaset test yaptım maalesef negatif çıktı12 hücreli diye geciyor yani kaliteli anlaminda demek diye biliyorum ben. Taze transferlerde hücreli diye geciyor 12 olmasida kalitesinin güzel olduğu anlamina geliyor demek diye biliyorum ben cnm. Catlatmanin etkisi geçer kaset testte diye tahmin ediyorum ama erken gebelik yaparsan gecmediyse hassasiyeti algilayabilir diye düşünüyorum. Yani test yapacaksan bugün 1 tane yap ama pozitif çıkarsa cok kaptirma kendini yarinda yap koyulasirsa pozitif demek olur zaten
Bursa Acıbadem de yaptırıyorum. Aradım ama hergün bilgi vermiyoruz numaranızı ileteyim size dönüş yapsınlar dediler fakat geri dönmediler. Yarın tekrar arayacağım. Taze transfer yapılacak ama bakalım.Nerde yaptırıyorsunuz bence sızde arayıp sorabılırsınız benım 4 embrıyom vardı 1 1 2 seklınde dondurdum bırı çöp oldu tavsıyem tek tek dondurmanız olur
Bende 17 agustos transfer oldum ama 3.gün embriyorsu için 5.gün test günü çok erken değilmi zaten 2 gün kendini rahimde 5.güne tamamlamak için geçiriyor en erken bence 3.gün embriyorsu için 7. 8. Gün test yapılır ki oda erken olarak kabul edilirDayanamayıp kaset test yaptım maalesef negatif çıktı
kaçıncı gününüzdü erken değil mi sizin için hemen üzülmeyinDayanamayıp kaset test yaptım maalesef negatif çıktı
Haklısın burda yapıp pozitif gören olunca yapmak istedim üzüldüm inşallah kan testinde olumlu haber alırımBende 17 agustos transfer oldum ama 3.gün embriyorsu için 5.gün test günü çok erken değilmi zaten 2 gün kendini rahimde 5.güne tamamlamak için geçiriyor en erken bence 3.gün embriyorsu için 7. 8. Gün test yapılır ki oda erken olarak kabul edilir
Transferden sonra 5. Günümdü artık kan testini bekleyecem inşallah olumlu sonuç alırımkaçıncı gününüzdü erken değil mi sizin için hemen üzülmeyin
5.gun daha çok erken ümitsizliğe kapılmayın herkesın erkenden cıkacak dıye bişey yokTransferden sonra 5. Günümdü artık kan testini bekleyecem inşallah olumlu sonuç alırım
Tm cnm benim üzülmek yok 5 cok erken zaten bu bir ikinciside artik şundan eminsin catlatma etkisini yitirmis 2 gun veya 3 gun sonra testte umarim ki pozitifi göreceksin öyle düşün yani sen suan pozitifi görseydin acaba catlatma mi bebek mi diye icin icini yiyecekti sen suan catlatmanin etkisinin geçip geçmediğini baktin öyle düşün ve artı olarak şunu da soyliyim 3. Gun embriyosunun 5. Gün çıkma olasılığı yok gibi birsey hadi 5. Gün embriyosu olsa yuzde 25 cikar diyeyim bi ihtimal bazılarında çıkıyor bazilarinda çıkmıyor 5. Gün embriyosu olarak. Seninki 3. Gün embriyosu kesinlikle cikmaz yani olsa bileDayanamayıp kaset test yaptım maalesef negatif çıktı
ben ilk 4 günü evde gecirmeyi tercih ettim evde de iş yapmıyorum ama akşama kadar da yatmıyorum gezınıyorum yatıyorum yanı ben normalde de yatabilen biri değilim maalesef.. 5. günde de işime devam edecegım böylelikle hafta daha cabuk gecer evde de sürekli kafama takıyorumTransferden sonra kaç gün yatıyorsunuz kızlar? Benim bugün 5. günüm, sağlık ocağına gidip iğne yaptırmak dışında evden çıkmıyorum. Evde de ufak tefek iş yapıyorum sadece abartıyor muyum acaba
Ben sadece transfer gunu yattim. Ertesi gun cok abartmamak uzere disari ciktim normal hayata dondum. 3. Gun ucagim vardi hattaTransferden sonra kaç gün yatıyorsunuz kızlar? Benim bugün 5. günüm, sağlık ocağına gidip iğne yaptırmak dışında evden çıkmıyorum. Evde de ufak tefek iş yapıyorum sadece abartıyor muyum acaba
ben ilk 4 günü evde gecirmeyi tercih ettim evde de iş yapmıyorum ama akşama kadar da yatmıyorum gezınıyorum yatıyorum yanı ben normalde de yatabilen biri değilim maalesef.. 5. günde de işime devam edecegım böylelikle hafta daha cabuk gecer evde de sürekli kafama takıyorum