- 4 Ağustos 2022
- 130
- 65
- 33
Bende bir üşüyüp bir yaniyorum canin ilaclarin etkisi olabilir.Bende üşüme başladı bu sıcakta battaniye falan örtündüm üşüttüm herhalde parol içsem bişey olur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir üşüyüp bir yaniyorum canin ilaclarin etkisi olabilir.Bende üşüme başladı bu sıcakta battaniye falan örtündüm üşüttüm herhalde parol içsem bişey olur mu acaba
Dün iki kere tişört değiştirdim o kadar ter çıktı ama iyiyim bu gün terle attım herhaldeBende bir üşüyüp bir yaniyorum canin ilaclarin etkisi olabilir.
çok geçmiş olsun.. inşallah bu çektiğiniz son sıkıntı olur bir dahaki ilk tedavinizde bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahAmin sadece ağlıyorum elimden başka bir şey gelmiyor
Testte hemen çıkmayabilir benimde testte cikmadi test yaptiktan bir gun sonra hafif pembe renkte lekelenme oldu korktum aglayarak hastaneye gittim kan tahlilinde beta 16,5 cikti hemen idrarda görünmüyorAyyy hadi inşallah yarın sabah test yapcam
Coraspirin kullaniyor musunuzEvet sordum adet gibi yoğun kanama değilse endişe etme dedi .Bir daha gelirse resim at dedi ..bir daha da gelmedi
9.gün olacak yarın görünmez mi kiTestte hemen çıkmayabilir benimde testte cikmadi test yaptiktan bir gun sonra hafif pembe renkte lekelenme oldu korktum aglayarak hastaneye gittim kan tahlilinde beta 16,5 cikti hemen idrarda görünmüyor
Canım benim 9. Gün pazardi, erken gebelik testi pozitif çıktı. İnşallah güzel sonuçlar alırız9.gün olacak yarın görünmez mi ki
Görünmüyor canim bakınca bide moralin bozuluyor negatif cikinca ben cok agladim kanda gittim öğrendim 16,5 cikti 2 gun sonra tekrarladm 49,5 cikti daha 2 gun once gorundu bnde onda bile silik cikti 6 agustos taze transferdi9.gün olacak yarın görünmez mi ki
Gecmis olsun canim dikkat et kendine salginda varDün iki kere tişört değiştirdim o kadar ter çıktı ama iyiyim bu gün terle attım herhalde
Merhaba Ecopirin kullanıyorumCoraspirin kullaniyor musunuz
Canim degerin cok düşük.benim de ilk böyle oldu sonra daha da düştü. Cok üzgünüm.Kızlar 3.gün embriyosu 12.gün 10.27 çıktı takip edeceğiz dendi böyle olup yükselen var mı
Bende coraspirin kullaniyordum o yerlesme kanamasini arttirmisti bende doktorumu aradm kipkirmizi olmustu hatta adet oldum sandim ama betaya bakildi 49,5 cikti kan sulandirilci ozelligi oldugu icin coraspirin ve ecopirin arttiriyor bi betana baktir istersenMerhaba Ecopirin kullanıyorum
İnşallahh bu yorumlar umut oluyor bana beta baktırdınız mı kaç çıktıCanım benim 9. Gün pazardi, erken gebelik testi pozitif çıktı. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Yaa ne çok isterim yerleşme kanamasi olsun ama benim lekelenme transferimin daha 2. Günü bitmişti akşam üzeri oldu.2.5 gün yaniYerleşme için erken diye düşündüm..Ama ne diyeyim inşallah öyledir.Test günüme daha var bekliyorum mecburen.Bende coraspirin kullaniyordum o yerlesme kanamasini arttirmisti bende doktorumu aradm kipkirmizi olmustu hatta adet oldum sandim ama betaya bakildi 49,5 cikti kan sulandirilci ozelligi oldugu icin coraspirin ve ecopirin arttiriyor bi betana baktir istersen
Evet senin cok erkenmis daha ben kac gun olduğunu bilmeyince senin ondan yazdim canimYaa ne çok isterim yerleşme kanamasi olsun ama benim lekelenme transferimin daha 2. Günü bitmişti akşam üzeri oldu.2.5 gün yaniYerleşme için erken diye düşündüm..Ama ne diyeyim inşallah öyledir.Test günüme daha var bekliyorum mecburen.
Test günüm yarın, sonucu paylaşırım. Her şey güzel olsun inşallah hepimiz içinİnşallahh bu yorumlar umut oluyor bana beta baktırdınız mı kaç çıktı
Doğru söylüyorsun canım, kişiye göre değişiyor. Sizin bebisiniz de sağlıkla gelsin inşallahGörünmüyor canim bakınca bide moralin bozuluyor negatif cikinca ben cok agladim kanda gittim öğrendim 16,5 cikti 2 gun sonra tekrarladm 49,5 cikti daha 2 gun once gorundu bnde onda bile silik cikti 6 agustos taze transferdi