Evet sordum adet gibi yoğun kanama değilse endişe etme dedi .Bir daha gelirse resim at dedi ..bir daha da gelmediCanım ulaşabildin mi doktoruna neden olabilirmiş peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sordum adet gibi yoğun kanama değilse endişe etme dedi .Bir daha gelirse resim at dedi ..bir daha da gelmediCanım ulaşabildin mi doktoruna neden olabilirmiş peki
Gelmez inşallah bir dahaEvet sordum adet gibi yoğun kanama değilse endişe etme dedi .Bir daha gelirse resim at dedi ..bir daha da gelmedi
Ayy çok teşekkür ederim aminnnn inşallah yaa nasıl stres oldum birden öyle görünce ... Umarım bir aksilik olmamıştırGelmez inşallah bir daha
5 küsür oldu canım.bu adette değil , diğer adette gel dedi. Şuan 4 yumurtam olgunlaşmış. Onların vücuttan atılması lazımKaça kadar gelmişti ki canım? Yeni regl döneminde tekrar hazırlanirsin canım
Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah...Kafanızı dağıtmaya çalışın... İnşallah bugün olmadiysa da en kısa zamanda Rabbim nasip etsin,Malesef benim sonucum negatif çok üzgünüm...
ilaç verdi mi onun için benimde ilk ay yapılmadı yumurtalar atılsın diye ilaç vermişti5 küsür oldu canım.bu adette değil , diğer adette gel dedi. Şuan 4 yumurtam olgunlaşmış. Onların vücuttan atılması lazım
çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inşallahMalesef benim sonucum negatif çok üzgünüm...
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahB hcg : 84.2 geldi
Ben hala gluten şeker laktoz ve bakliyat tüketmiyorum. Ara ara denk gelirse çok az miktarlarda yiyorum sadece. Diyete başlamadan önce baktırdığımda tsh 5.11 antikor seviyesi binin üzerindeydi. Diyetten sonra baktırdığımda tsh 0.41 seviyelerini düştü.ekmek falan tüketiyor musunuz? genelde gluten ve süt ürünlerini beraber kesin diyorlar? bir de değerleriniz başta ne durumdaydı? bana yeni tanı kondu tsh 9 antikorlarım 450
Doktorum ağrım olursa günde 3 adete kadar parol icebilecegimi söylemişti. Parol güvenli grupta sanırım.Bende üşüme başladı bu sıcakta battaniye falan örtündüm üşüttüm herhalde parol içsem bişey olur mu acaba
Amin inşallah tek embriyomuz vardı ilk denememdi, üzüldüğüm nokta zaman uzadı, doktor mola vericeğimizi söyledi her şey başa dönücekRabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah...Kafanızı dağıtmaya çalışın... İnşallah bugün olmadiysa da en kısa zamanda Rabbim nasip etsin,
Amin sadece ağlıyorum elimden başka bir şey gelmiyorçok üzüldüm Allah yardımcımız olsun hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inşallah
Evet bu tedavinin başı sıkıntılı zaten iğne sürecini geçtikten sonra insan biraz rahatlıyor inşallah sağlıklı birsürü embriyon güzel haberlerini alırızAmin inşallah tek embriyomuz vardı ilk denememdi, üzüldüğüm nokta zaman uzadı, doktor mola vericeğimizi söyledi her şey başa dönücek
İnşallah inşallahBende 14 dunde oldum canim ınsallah güzel sonuclar aliriz ben inaniyorum çoğumuz pozitif olacak
Üzülmemeye çalışın ,biraz ara verip, toplanıp daha güçlü bir şekilde tekrar denersiniz ve inşallah bu defa kavuşursunuz bebeğinize...İnanın bir daha deneme şansı olmayanlar var..En azından tekrar deneme şansınız olduğunu düşünün rahatlatın kendinizi.Rabbim muradiniza kavuştursun inşallahAmin inşallah tek embriyomuz vardı ilk denememdi, üzüldüğüm nokta zaman uzadı, doktor mola vericeğimizi söyledi her şey başa dönücek