Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdi iğne de verdi hatta ona rağmen bu şekilde söylendi 5.transferim olucak ilk kez böyle bi şeyle karşılaştımFitil vermedi mi
Bende sorun çıkmadı hormonal olarak da hsg falan da çekildim eşimde sorun çıktı sperm kalitesi iyi değil şekil bozukluğu varmış morfoloji 8 çıktı27 sende ne sorun vardı bende polikistir over var
İlk transferin değilmiBende sorun çıkmadı hormonal olarak da hsg falan da çekildim eşimde sorun çıktı sperm kalitesi iyi değil şekil bozukluğu varmış morfoloji 8 çıktı
Evet doktor sperm içinde kötü değil dedi çok fazla o yüzden sebepsiz infertilite dedi. Sen hangi aşamadasın tedavininİlk transferin değilmi
Ben 20 temmuzda transfer oldum 1 ağustosta kan verdim 500,78 çıktı bugunde muayene oldum 6 haftalık kalp atışını duydumEvet doktor sperm içinde kötü değil dedi çok fazla o yüzden sebepsiz infertilite dedi. Sen hangi aşamadasın tedavinin
Sizi üzmek istemem tabi aynı zamanda çatlatma iğnesi hcg yi ne kadar yükseltir bilmiyorum ama ortalama olarak 12 günde falan çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor. Yani idrar testlerinde çift çizgi gösteriyor. Ama kan değerini ne kadar yükseltir bilmiyorum. Tabi bu hcg değeri hem çatlatma iğnesi hem de bebek tutunduğu içinde böyle yükselmiş olabilir. Bu iş gerçekten çok muallak bir iş. O yüzden doktorunuzun size söylediği tarihten önce kan testi dahil yaptırmamanızı tavsiye ederim. Yani belirti diye görünen göğüs hassayiti kasık ve bel ağrıları, hem adet dönemlerimizde de oluyor, e bebek tutundu diye de olabilir. Aynı zamanda kullandığımız hormonların yan etkilerinde de var 3 hikmetten biri o yüzden doktorun söylediği tarihten önce yapmanız sizi daha çok strese sokacaktır. Tabi tercih sizin hakkınızda hayırlısı olsun.6 ağustosta vuruldum evet
Ayy harika darısı başıma inşallah duanızı beklerim neler yaptın peki tavsiyen var mıBen 20 temmuzda transfer oldum 1 ağustosta kan verdim 500,78 çıktı bugunde muayene oldum 6 haftalık kalp atışını duydum
Negatif çıksa bile doktorun ilaçlarını bırakmana izim vermeyecek. Son güne kadar negatif olduğunu bile bile iğnelerinizi yapabilecek misiniz?erken olduğunu ve negatif çıkabileceği ihtimalini bilerek yaparsam üzülmem herhalde ama böyle de çok merak ediyorum peki sizin herhangi bir yerleşme kanaması vs oldu mu
Canınız yanmıyor birkaç dakika sürüyor. Uyanık oluyorsunuz ekrandan takip edebiliyorsunuzda.Hayırlısı olsun amin inşallah pozitif sonuç görürsünuz tüm bekleyen herkes inşallah Ben de biliyorum ki yarından sonra heyecanla bekleyecegim Transfer uyanık mi yapılıyor canınız yandı mı
Hepimizi için hayırlısı olsun inşallah bakalım …Hep son günü beklemeyi düşünüyorum ama asla dayanamıyorum..Bu üçüncü transferim benim ilki tutmuştu onda da 7. Gün baktırmış kanda 126 değerini görmüştüm ama 14. Haftada kaybettim bebeğimi 2. Tutmadı bu sefer olur inşallahSizi üzmek istemem tabi aynı zamanda çatlatma iğnesi hcg yi ne kadar yükseltir bilmiyorum ama ortalama olarak 12 günde falan çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor. Yani idrar testlerinde çift çizgi gösteriyor. Ama kan değerini ne kadar yükseltir bilmiyorum. Tabi bu hcg değeri hem çatlatma iğnesi hem de bebek tutunduğu içinde böyle yükselmiş olabilir. Bu iş gerçekten çok muallak bir iş. O yüzden doktorunuzun size söylediği tarihten önce kan testi dahil yaptırmamanızı tavsiye ederim. Yani belirti diye görünen göğüs hassayiti kasık ve bel ağrıları, hem adet dönemlerimizde de oluyor, e bebek tutundu diye de olabilir. Aynı zamanda kullandığımız hormonların yan etkilerinde de var 3 hikmetten biri o yüzden doktorun söylediği tarihten önce yapmanız sizi daha çok strese sokacaktır. Tabi tercih sizin hakkınızda hayırlısı olsun.
İlk 3 gün hep yattım sonra yavaştan ev işleri yaptım ufak tefek ama 5 litre su bile kaldırmadım sakın ağır kaldırma bol bol su iç sağlıklı beslen bu kadar darısı başına inşallahAyy harika darısı başıma inşallah duanızı beklerim neler yaptın peki tavsiyen var mı
İnşallah tutunmuştur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Lütfen yapmayın başka test strese sokmayın kendinizi akışına bırakın oda rahat rahat tutunsunHepimizi için hayırlısı olsun inşallah bakalım …Hep son günü beklemeyi düşünüyorum ama asla dayanamıyorum..Bu üçüncü transferim benim ilki tutmuştu onda da 7. Gün baktırmış kanda 126 değerini görmüştüm ama 14. Haftada kaybettim bebeğimi 2. Tutmadı bu sefer olur inşallah
Bende üç gündür yatıyorum ama aralarda kalkıp dolaşıyorum evde bişeyler alıyorum falan yemek için ama kaldır indir yapmıyorum işten de rapor aldım test gününe kadar gitmicemİlk 3 gün hep yattım sonra yavaştan ev işleri yaptım ufak tefek ama 5 litre su bile kaldırmadım sakın ağır kaldırma bol bol su iç sağlıklı beslen bu kadar darısı başına inşallah
Benim embriyom içeri girdikten sonra hareket etti ekranda sizin de öyle oldu muCanınız yanmıyor birkaç dakika sürüyor. Uyanık oluyorsunuz ekrandan takip edebiliyorsunuzda.
Dikkat et canım ağır kaldırma bide bana hemşire 1 hafta duş alırken oturarak duş al dediBende üç gündür yatıyorum ama aralarda kalkıp dolaşıyorum evde bişeyler alıyorum falan yemek için ama kaldır indir yapmıyorum işten de rapor aldım test gününe kadar gitmicem
Bi arkadaşımın 9. Güne kadar idrarda negatifti 10. Gün kanda 36 çıktı sonra git gide yükseldi dünde keseyi gördü sağlıklı gebelik şuanda geç tutunma olabiliyor8.gün idrarda negatif çıkanın 12.gün kanda pozitif olmayacağı anlamına gelmiyor sonuç olarak