- 19 Aralık 2023
- 280
- 103
- 29
Var malesefCanım bana 5 gün dedi ama yumurta büyümesine göre demiştir onu bence. Sende pcos var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var malesefCanım bana 5 gün dedi ama yumurta büyümesine göre demiştir onu bence. Sende pcos var mıydı
Ondan belki daha çok kullandırıyordur canımVar malesef
Al benden de o kadar bende bu durumdayım Suan kendimi bu duruma hiç hazırlamamıştım eşşekten düşmüşse döndümGünaydın kızlar sabah doktorum aradı, embriyologdan önce ben aramak istedim dedi. Yavaş geliştiği için 6.güne bekletilen embriyolarıma bugün bakmışlar, kaliteleri kötü, fragmantasyonları fazla dedi. Transfere uygun değil.
Benim bu süreçte aklıma gelen en kötü senaryo hep şuydu: ya ilk transferim negatif olursa, kenarda da başka embriyom olmazsa baştan opu gerekirse... En kötü bunu düşünürken transfere embriyo bile kalmaması bana tokat gibi oldu hiç hazırlıklı değildim.
Bugün son akşamda kullanınca femarayi bitiricem iki gün sonra kontrole gideceğimOndan belki daha çok kullandırıyordur canım
Peki sonrası nasıl olacak hiç bişey dedi mi doktorun ? Benim ki gonalf iğne vericem dedi düşük dozdaBugün son akşamda kullanınca femarayi bitiricem iki gün sonra kontrole gideceğim
Abla naptin verdin mi kanKan mı verdin
Evet cnm sonuç çıkmadı daha yazdım ya görmedin miAbla naptin verdin mi kan
Yok abla yeni girdimEvet cnm sonuç çıkmadı daha yazdım ya görmedin mi
Hayır hiçbir şey söylemedi çarşamba günü söyler herhaldePeki sonrası nasıl olacak hiç bişey dedi mi doktorun ? Benim ki gonalf iğne vericem dedi düşük dozda
Söyler hayırlısı olsun canımHayır hiçbir şey söylemedi çarşamba günü söyler herhalde
Arkadaşım neden öyle diyorsun. Senin kaçıncı denemen?Ben de verdim kan bakalım ne kadar negatif çıkacak
Saol canım cümlemizeSöyler hayırlısı olsun canım
Üzülmek yok herşeyin hayırlısı bak dua ediceksin herşey zamanında daha güzel olacak Allahın izniyleBenim çıktı şimdi canım negatif.
Aynen öyle canm bende öyle maalesef embriyo kalmıyor 3. Sefer baştan baslicam transfereTeşekkür ederim. İnsanlar 5aa embriyoda bile tuttu mu tutacak mı stresi yaşıyor, bazen tutmuyor. Benim şimdi iki telaşım olacak, önce kaliteli embriyo çıkacak mı opum boşa gidecek mi. Sonra da tutacak mı telaşı.
İnşallah canmSana da çok geçmiş olsun, bir dahakine olacak inşallah.
Geçmiş olsun canm sanadaBenim çıktı şimdi canım negatif.
Hayırlı olsun canm devamını getirsin RabbimMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin