Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım verdim ama 0 heyecan evdeyim bakalımÇiçeğim kan verdin mi ben verdim sonucu bekliyorum negatif muhtemelen ama insan yine de bir umut bekliyor. Seninde kan bugündü galiba verdin mi
Amin ablacım ama umudum yok biliyorum gelecek sonucu ben 0,0Eflinn34 haberlerinizi bekliyorum canım hayırlı sanuclar alın inşallah dualarım sizinle
Benim çıktı şimdi canım negatif.Evet canım verdim ama 0 heyecan evdeyim bakalım
Amin ablacım ama umudum yok biliyorum gelecek sonucu ben 0,0
Bende aynı mesajı bi kaç saate yazarımBenim çıktı şimdi canım negatif.
Hiç öyle düşünme bak boğulan insanlar bile panik yaptığı için boğulur. Kendini akışa bırak rahatla. Burda 20-45 yaş aralığında bi sürü arkadaşımız var. Sen hiç bişeye geç kalmadın rahatla lütfen panik yaparsan vücudunu ekstra strese sokarsın ki stresi hiç istemeyizBirkaç güne atlatacağım inş. Yaşım 33 oldu boşa giden her ay beni paniğe sevk ediyor
Ben de aşırı stres oluyorum antidepresan almayı düşünüyorumHiç öyle düşünme bak boğulan insanlar bile panik yaptığı için boğulur. Kendini akışa bırak rahatla. Burda 20-45 yaş aralığında bi sürü arkadaşımız var. Sen hiç bişeye geç kalmadın rahatla lütfen panik yaparsan vücudunu ekstra strese sokarsın ki stresi hiç istemeyiz
Sakin rahatlatıcı şeyler yap beslenme yürüyüş vitamin mineral falan halledersin önce bi dur sakinleş ama
Sizin umutsuz yorumlarınızı görünce nedense sizden pozitif haberi alacakmisiz gibi hissediyorum.Ben de aşırı stres oluyorum antidepresan almayı düşünüyorum
Hisleriniz kuvvetli miSizin umutsuz yorumlarınızı görünce nedense sizden pozitif haberi alacakmisiz gibi hissediyorum.
Ay ben o üzüntüyü yaşadım bitanem inşallah siz çok güzel haberler alırsınızBende aynı mesajı bi kaç saate yazarım
Bende daha önce yaşadım biliyorum şimdi tekrar bekliyorumAy ben o üzüntüyü yaşadım bitanem inşallah siz çok güzel haberler alırsınız
Genelde hislerine güvenirim. İnşallah yanilmam Hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırızHisleriniz kuvvetli mi
Benim hiç umudum yok gerçekten bi beklentim yok
İnşallah öyle olursa burda emojilere boğarım seni ve çocuklarımın bir numaralı teyzesi olursunGenelde hislerine güvenirim. İnşallah yanilmam Hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırız
İnşallah sende hislerinde yanılırsın canım benimİnşallah öyle olursa burda emojilere boğarım seni ve çocuklarımın bir numaralı teyzesi olursun
Engel olamıyorum, iş yerindeyim ama göz yaşım gözümde hazır bekliyor inşallah atlatacağım birkaç güne.Hiç öyle düşünme bak boğulan insanlar bile panik yaptığı için boğulur. Kendini akışa bırak rahatla. Burda 20-45 yaş aralığında bi sürü arkadaşımız var. Sen hiç bişeye geç kalmadın rahatla lütfen panik yaparsan vücudunu ekstra strese sokarsın ki stresi hiç istemeyiz
Sakin rahatlatıcı şeyler yap beslenme yürüyüş vitamin mineral falan halledersin önce bi dur sakinleş ama
Gerçekten lazım galiba bize.Ben de aşırı stres oluyorum antidepresan almayı düşünüyorum
Ben hiç yanılmam bakalımİnşallah sende hislerinde yanılırsın canım benim
Ben 0.30 gibi bi değer bekliyorum bakalım henüz çıkmamışEflinn34 çatlıcam meraktan bende pozitif çıkacak gibi hissediyorum
Özel hastanedemi verdin e nabıza hemen düşmez hastanenin kendi sitesine düşerBen 0.30 gibi bi değer bekliyorum bakalım henüz çıkmamış
Yok canım devlette . Ben tedavimi devlette görüyorumÖzel hastanedemi verdin e nabıza hemen düşmez hastanenin kendi sitesine düşer
İnşallah hayırlısı ile yaE gençsin daha hakkında hayırlısı olsun