- 6 Ağustos 2024
- 214
- 167
- 27
Evet ya dayanamadk artk gidelim dedi eşim geldik bakalm sonuç bekliyoruz şuan
Kan mı verdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan mı verdin
Her tedavi kendine özel buna net birşey söylemek imkansız. İlk transferimle 2. Transferim arasında bile ilaç farkı var. Progesteron geçen sefer günde 3 fitil 1 iğneydi. Bu sefer 4 fitil oldu. Geçen sefer estrafem 2 taneydi şimdi 4. Geçen sefer düşük önleyici iğne yoktu bu sefer var. Sadece özelde tedavi oluyorsan bazı ilaçları devlet karşılıyor kadın hastalıklarına yada uzman aile hekimine ilaçları yazdırırsan biraz daha maliyet düşüyor.Arkadaşlar merhaba, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim 1 tane dondurulmuş embriyom var genetikten temiz geldi. Şimdi regli bekliyorum donmuş transfer için…
Aranızda transfer sürecinde ilaçları not eden oldu mu? Hangi ilaçları kullanıyoruz bir de maliyet kabaca ne tutuyor bilen var mı? Çok sıkıştık hesaplı gitmem gerekiyor şehir dışından gideceğim kalacak yer ve yemek parası da hesaplıcaz eşimle de size sorayım dedim
Yok bacım ders olmadı ilkinde söz verdim ama duramadım aslında duruyordum ama görümcem yaktı beniÖnceki transferimde de ben test yapmıştım dediğiniz gibi ilaçları kullanmak istmedim. Bu sebeple bu sefer hiç test yapmadım bu size tecrübe oldu öyle düşünün . İnşallah mucizeler gerçekleşsin ve tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan pazartesi günü mutlu haber alırsınız inşallah
Heyecanlandımmmmm seni düşünemiyorumEvet ya dayanamadk artk gidelim dedi eşim geldik bakalm sonuç bekliyoruz şuan
Ben kalbimi biraktm zaten heyecandan bayginlik felan olabilirHeyecanlandımmmmm seni düşünemiyorum
Ne zaman çıkarmış sonuçBen kalbimi biraktm zaten heyecandan bayginlik felan olabilir
1 saate dediler şuan onlarn dediğine göre 15 dakika kaldı ama tam cikarmi bilmiyorumNe zaman çıkarmış sonuç
Oy cnm benimmm hayırlı haberler inşallahhhBen kalbimi biraktm zaten heyecandan bayginlik felan olabilir
Lütfen bana teyze oluyorsunnnnnn de1 saate dediler şuan onlarn dediğine göre 15 dakika kaldı ama tam cikarmi bilmiyorum
İnşallah yavrum inşallahLütfen bana teyze oluyorsunnnnnn de
İnşallah canm ilk buraya yazicam mutlu bir haber olursaOy cnm benimmm hayırlı haberler inşallahhh
İnşallah ben güzel sonuç bekliyorumİnşallah canm ilk buraya yazicam mutlu bir haber olursa
İnşallah ben güzel sonuç bekliyorum
Amiiinnnnnn hepimize inşallahOlsun elhamdülillah oldu ya Allah'ım sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Beraberce çoook mutlu huzurlu uzunca ömrünüz olsun annesi
Öyle deme daha kan vermedin kiBende test yaptığıma pişmanım şimdi ilaçları kullanmak yük resmen
Evet aile hekimi karşılıyor ama ilaçların günü gelmeden biz üçer beşer içtiğimiz için ssk dan ödemiyormuş. Ben cebimden ödedim hep.Her tedavi kendine özel buna net birşey söylemek imkansız. İlk transferimle 2. Transferim arasında bile ilaç farkı var. Progesteron geçen sefer günde 3 fitil 1 iğneydi. Bu sefer 4 fitil oldu. Geçen sefer estrafem 2 taneydi şimdi 4. Geçen sefer düşük önleyici iğne yoktu bu sefer var. Sadece özelde tedavi oluyorsan bazı ilaçları devlet karşılıyor kadın hastalıklarına yada uzman aile hekimine ilaçları yazdırırsan biraz daha maliyet düşüyor.
Bende sadece progesteron afedersiniz gaz yapıyor. Bide ilaçları kullanmaya başlayınca içim üşüdü hep ellerim ayaklarım buz gibi gezdimKızlar çarşamba günü kontrol var benim ama bu estofrwm sanki bende şişlik ve ağırlık yaptı biraz da mide bulantısı sizde de bu ilaçta böyle oldu mu ya
Naptınnnnİnşallah yavrum inşallah
Hahahahahahha ay hadi insallah ben daha estrofemle iliski halindeyimAyy ben o zamana kadar doğurup veririm kucağına