- 6 Ağustos 2024
- 214
- 167
- 27
Korkuyorum ya .ya kuruma cizgisiyse diye ondan günümü beklerm galibapozitif bence kan testinde çıkar diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyorum ya .ya kuruma cizgisiyse diye ondan günümü beklerm galibapozitif bence kan testinde çıkar diye düşünüyorum
Amin hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah. Hiç Kolay yollardan yürümüyoruz ama Allah bizimle beraberBu mesajınız gözlerimi doldurdu. Teşekkür ederim. sağlıkla kucağınıza alıp, keyifle büyütün inşallah bebeğinizi. Bizim için de dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
8.günKaçıncı gündü bugün?
Pozitif canımm bende bu bile çıkmadı
Olsaydı çıkardı kuzum ya gerisi kendini kandırmak oluyor kanla netleşir zatenSenin daha vaktin var acele edip canını sıkma
Kuruma cizgisiyse bile dua et diyorsun yani inşallah seninki kan testini bekliyordur canm benimPozitif canımm bende bu bile çıkmadı
Yok yok o çizgi pozitif çizgisi için rahat olsunKuruma cizgisiyse bile dua et diyorsun yani inşallah seninki kan testini bekliyordur canm benim
İnşallah öyledir canm benim Rabbim sanada nasip etsin bütün isteyenlere insallahYok yok o çizgi pozitif çizgisi için rahat olsun
Valla bana yine nasip olmadı artık iyice küsüp ağlayacağımİnşallah öyledir canm benim Rabbim sanada nasip etsin bütün isteyenlere insallah
Amaaahh koca kızz ağlama ağlama seninde nasibinde belli bir zaman vardrValla bana yine nasip olmadı artık iyice küsüp ağlayacağım
Benim tedaviyi bırakıp hamile kalma şansım yok çünkü tüpler tıkalı . Böyle de negatif aldıkça boşa kürek çekiyor gibi geliyor bıktım usandımAmaaahh koca kızz ağlama ağlama seninde nasibinde belli bir zaman vardr
İnan benimde öyle canm bende aldrdm tüplerimi tup bebekten başka şansım yokBenim tedaviyi bırakıp hamile kalma şansım yok çünkü tüpler tıkalı . Böyle de negatif aldıkça boşa kürek çekiyor gibi geliyor bıktım usandım
İlaç kullanımı kac gun sürdü ve ilk ilaca başladığınız gün ile yunurta toplama ve transfer arasi her biri kac gun sürüyor. Cevap verirseniz sevinirim benim için önemli.Merhaba ben transfer hazirligindayim,su zamana kadar ilaclar 32bin tutmus hepsini not ettim
Canım insallah artarak gider ve sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kucağına alırsın çok sevindimSabahı sabah ettim belki fark etmişsinizdir. 6 dan beri ayaktayım. İlçeden merkeze gitcektim kan vermeye. Yolu yarıladım önümde trafik kazası olmuş trafik kilitti falan zaten belirtim de HİÇ YOKTU. Öyle moralim bozula bozula gittim hastaneye kani verdim. Neyse sonra eve geldim eşimde işten gelmişti.
Arada bir girip çıkıyorum kan sonuçlarına bakmak için neyse 2 saatin sonunda girdim sayfa da 08.08 kan sonucu yazıyordu bakmadan telefonu eşime verdim.
İlk bi yüzünün rengi değişti sonra bi zıpladı ödüm koptu tabi
138 çıktı kan sonucum
Bende cumartesi günü 5.gun dondurulmuş embriyosu transfer oldum kaşık ağrılarım ve bel ağrım bacak ağrın şimdi erken gebelik testi aldım yapmakla yapmamak arasında kaldım ve çok merak ediyorum çok araştırdım 5. Gün pozitifi gören çok kişi olmuş sizce ne yapmalıyımHoşgeldin canımmm valla bende bekliyordum kimse açmayınca ben açtım
Daha once kimyasal veya dusugunuz var mi sizin acaba? Hic ngs ya da pgd denediniz mi? Genellikle orda cikiyor sorun varsaValla bana yine nasip olmadı artık iyice küsüp ağlayacağım
Ben bugün yaptım 8.gün negatif sen bilirsin kuzumBende cumartesi günü 5.gun dondurulmuş embriyosu transfer oldum kaşık ağrılarım ve bel ağrım bacak ağrın şimdi erken gebelik testi aldım yapmakla yapmamak arasında kaldım ve çok merak ediyorum çok araştırdım 5. Gün pozitifi gören çok kişi olmuş sizce ne yapmalıyım
Yok hiç gebelik yaşamadım tüplerim tıkalı benimDaha once kimyasal veya dusugunuz var mi sizin acaba? Hic ngs ya da pgd denediniz mi? Genellikle orda cikiyor sorun varsa