- 21 Haziran 2023
- 336
- 437
- 23
Gerçekten büyük bir emek verdik ama her zorluğun ardından bir kolaylık da var buna inanıyorumAmin inşallah tüp bebekti düşük tehditi erken doğum riski derken geldik bu zamana inşallah doğum kolay olursen ciğer geliştirici iğne yaptırmış mıydın
Ben inanıyorum kısa zamanda bebiş toparlanacak annesine sağlıkla kavuşacak prematüre bebekler çok güçlüler mücadelecilerGerçekten büyük bir emek verdik ama her zorluğun ardından bir kolaylık da var buna inanıyorumhepsi yapıldı canım standart prosedürler neyse yapıldı. Daha detaylarına girmeyeyim. Böyle yazıyorum ama dirayetli olmaya çalışıyorum. Rabbimin izniyle bugünler de geçecek inanıyorum. Cuma gününe de çok az kaldı, hazırlıkların inşallah tamdır. Heyecan var mı ?
Canım bende inanıyorum sağlıkla, sıhhatle büyüyeceğine çok teşekkür ederim, Allah razı olsunBen inanıyorum kısa zamanda bebiş toparlanacak annesine sağlıkla kavuşacak prematüre bebekler çok güçlüler mücadelecileriçini ferah tut doğum anımda da dua edicem sana biz hazırlıkları her an gelebilir diye düşünüp tamamlamıştık heyecan var baya çünkü en az 10 gün sonra olur diyordum vaktimiz var diye baya sürpriz oldu, vardır bunda da hayır
Allah sağlıkla kucağına alip evinize dönmeyide nasip etsin inşallah en kısa zamanda canımDoğdu canım 30 haftalık ve 3 hafta da geridendi yani 27 haftalık gibi gözüküyordu, şu an durumu stabil dualarınızı bekliyorum
Hadi hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim acısız, kolay, keyifli bir şekilde doğurabilmeni nasip eylesin canım
Amin amin Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık, sıhhat, şifa nasip eylesin. Her hastanenin farklı ama biz her gün göremiyoruz, her gün süt götürürken bilgi alınabiliyor ama görüş günü haftada bir.Allah sağlıkla kucağına alip evinize dönmeyide nasip etsin inşallah en kısa zamanda canımhergun görmeye gidiyor musun acaba?
Hadi hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar cuma günü doğuruyorum
Benim kuzenimin kasığı ve bacağı ağırırdı topallardı kız ama kalçaya vuranı duymadım..belinde fıtık birşey var mıydı belki hamilelik ilerledikçe yük bindiği için ondan oluyordurKizlar dun sag kakcama bi agri girdi. Bacagima vuruyor yurutmuyor. Toplalliyorum.bu da mi hamilelikten.yasayan varmi
Canim regl agrisi demek sanci demekmis galiba doktoruna soyle istersen zaten az kalmis rahim hazirliyodur kendiniKızlar 2 gündür gece ağrıyla uyanıyorum. Mens olacakmışım gibi kasıklarım ve belimde ağrı oluyor. Bu yalancı sancı gibi r şey mi acaba fikri olan var mıdır
Bugun fizik tedaviye yolladi. Kas agrisiymis normalmisBenim kuzenimin kasığı ve bacağı ağırırdı topallardı kız ama kalçaya vuranı duymadım..belinde fıtık birşey var mıydı belki hamilelik ilerledikçe yük bindiği için ondan oluyordur
Bugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
İyi bari geçer o zamanBugun fizik tedaviye yolladi. Kas agrisiymis normalmis
3.5 kiloyla doğar da daha 4 hafta var..4 ü geçerse biraz büyük olmaz mı ilk doğum için..tekrar değerlendirirsiniz muhakkakBugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
Bakalim kontrollerde ne dicek tekrar3.5 kiloyla doğar da daha 4 hafta var..4 ü geçerse biraz büyük olmaz mı ilk doğum için..tekrar değerlendirirsiniz muhakkak
Maşallah seninki de benimki gibi tosbikBugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
Seninki ne kadarMaşallah seninki de benimki gibi tosbik
3200 benim kiSeninki ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?