2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Amin inşallah tüp bebekti düşük tehditi erken doğum riski derken geldik bu zamana inşallah doğum kolay olur 🙏🏻 sen ciğer geliştirici iğne yaptırmış mıydın
Gerçekten büyük bir emek verdik ama her zorluğun ardından bir kolaylık da var buna inanıyorum💪🏻 hepsi yapıldı canım standart prosedürler neyse yapıldı. Daha detaylarına girmeyeyim. Böyle yazıyorum ama dirayetli olmaya çalışıyorum. Rabbimin izniyle bugünler de geçecek inanıyorum. Cuma gününe de çok az kaldı, hazırlıkların inşallah tamdır. Heyecan var mı ?

Gerçekten büyük bir emek verdik ama her zorluğun ardından bir kolaylık da var buna inanıyorum💪🏻 hepsi yapıldı canım standart prosedürler neyse yapıldı. Daha detaylarına girmeyeyim. Böyle yazıyorum ama dirayetli olmaya çalışıyorum. Rabbimin izniyle bugünler de geçecek inanıyorum. Cuma gününe de çok az kaldı, hazırlıkların inşallah tamdır. Heyecan var mı ?
Ben inanıyorum kısa zamanda bebiş toparlanacak annesine sağlıkla kavuşacak prematüre bebekler çok güçlüler mücadeleciler🧿🧿 içini ferah tut doğum anımda da dua edicem sana🙏🏻🙏🏻 biz hazırlıkları her an gelebilir diye düşünüp tamamlamıştık heyecan var baya çünkü en az 10 gün sonra olur diyordum vaktimiz var diye baya sürpriz oldu, vardır bunda da hayır 🙏🏻

Ben inanıyorum kısa zamanda bebiş toparlanacak annesine sağlıkla kavuşacak prematüre bebekler çok güçlüler mücadeleciler🧿🧿 içini ferah tut doğum anımda da dua edicem sana🙏🏻🙏🏻 biz hazırlıkları her an gelebilir diye düşünüp tamamlamıştık heyecan var baya çünkü en az 10 gün sonra olur diyordum vaktimiz var diye baya sürpriz oldu, vardır bunda da hayır 🙏🏻
Canım bende inanıyorum sağlıkla, sıhhatle büyüyeceğine çok teşekkür ederim, Allah razı olsun💐 çok şükür hazırlıklarınız tamamlanmış, o zaman geriye bir doğum kalmış. Rabbim doğumunu, sürecini kolaylaştırsın. Heyecan olması çok normal aman çokta olmasın ama tansiyonu heyecandan yükseltmeyelim 💪🏻

Doğdu canım 30 haftalık ve 3 hafta da geridendi yani 27 haftalık gibi gözüküyordu, şu an durumu stabil dualarınızı bekliyorum🤲🏻

Hadi hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim acısız, kolay, keyifli bir şekilde doğurabilmeni nasip eylesin canım 🤲🏻
Allah sağlıkla kucağına alip evinize dönmeyide nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım 🤲🏼 hergun görmeye gidiyor musun acaba?

Allah sağlıkla kucağına alip evinize dönmeyide nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım 🤲🏼 hergun görmeye gidiyor musun acaba?
Amin amin Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık, sıhhat, şifa nasip eylesin. Her hastanenin farklı ama biz her gün göremiyoruz, her gün süt götürürken bilgi alınabiliyor ama görüş günü haftada bir.

Kizlar dun sag kakcama bi agri girdi. Bacagima vuruyor yurutmuyor. Toplalliyorum.bu da mi hamilelikten.yasayan varmi

Kizlar dun sag kakcama bi agri girdi. Bacagima vuruyor yurutmuyor. Toplalliyorum.bu da mi hamilelikten.yasayan varmi
Benim kuzenimin kasığı ve bacağı ağırırdı topallardı kız ama kalçaya vuranı duymadım..belinde fıtık birşey var mıydı belki hamilelik ilerledikçe yük bindiği için ondan oluyordur

Kızlar 2 gündür gece ağrıyla uyanıyorum. Mens olacakmışım gibi kasıklarım ve belimde ağrı oluyor. Bu yalancı sancı gibi r şey mi acaba fikri olan var mıdır

Bugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw

Bugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
👀 5 kilo normal doğuma denk gelmiştim ama anne için çok zorlayıcı oluyor. Bazı doktorlar bu durumlarda suni sancı ile planlı doğum yapıyor isterseniz doktorunuzla konuşup değerlendirin.

3.5 kiloyla doğar da daha 4 hafta var..4 ü geçerse biraz büyük olmaz mı ilk doğum için..tekrar değerlendirirsiniz muhakkak

Maşallah seninki de benimki gibi tosbik 😃

Kızlar bebeğinin boyu haftasına göre çok uzun olan var mı?

Back
X