34.Haftada 46 cm idi bildiğim kadarıyla çok uzun değil ama gittiğim iki farklı doktor direkt bu bebek çok uzun diyor, çözemedimKızlar bebeğinin boyu haftasına göre çok uzun olan var mı?
Bana da öyle diyorlar bu bebek uzun olacak gibilerinden ondan merak ettim34.Haftada 46 cm idi bildiğim kadarıyla çok uzun değil ama gittiğim iki farklı doktor direkt bu bebek çok uzun diyor, çözemedim
34. Haftada gittiğimde 49cm dediler uzun diyor doktorKızlar bebeğinin boyu haftasına göre çok uzun olan var mı?
Eşimle bende uzunuz doktor anne babaya çekecek tabi dedi normal o zaman böyle olmaları34. Haftada gittiğimde 49cm dediler uzun diyor doktor
Eşim de bende uzunuz normal sanırım
Evet evet anne baba uzun olunca bebek de uzun oluyorEşimle bende uzunuz doktor anne babaya çekecek tabi dedi normal o zaman böyle olmaları
Ya yenidoğanlar pek olmayacak gibiEvet evet anne baba uzun olunca bebek de uzun oluyor
Aldıklarımız olur inşallah
Ben öyle yaptım 3 ay aldım biraz sağlıklı olsunlar da kıyafetleri olmasın büyük giydiririzYa yenidoğanlar pek olmayacak gibio yüzden 0-3 de almak lazım
Şimdi gördüm yazınızı evet doğum yaptım çok şükür. Sağlıcakla aldık kucağımıza dualarım sizlerle sizlerde vakti zamanı geldiğinde kolaylıkla sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallahCanım ne yaptın doğum gerçekleşti mi?
Geldiler canım şükürler olsun
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünGeldiler canım şükürler olsundarısı vakti zamanı geldiğinde sizlere olsun inşallah
Allah razı olsunGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Canım bende doğurdum cuma günü Allah hepsine uzun ömür sağlık versin inşallahAllah razı olsunzorlu bir süreç oldu her birimiz için yazdıklarınızı okudum tek tek sizlere dua ettim. Son zamanlardayız artık, doğumda onları görüp sonrasında kucağımıza alınca gerçekten tüm stres yaşadığımız her şey unutuluyormuş şimdi sizlere bu anları öncelikle sağlıcakla sonra kolaylıkla atlatmanız için bol bol dua edeceğim Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Şimdi gördüm yazınızı evet doğum yaptım çok şükür. Sağlıcakla aldık kucağımıza dualarım sizlerle sizlerde vakti zamanı geldiğinde kolaylıkla sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah
Canım bende doğurdum cuma günü Allah hepsine uzun ömür sağlık versin inşallah
Şimdi gördüm yazınızı evet doğum yaptım çok şükür. Sağlıcakla aldık kucağımıza dualarım sizlerle sizlerde vakti zamanı geldiğinde kolaylıkla sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah
Yaa çok sevindim..sağlıcakla büyüsünler inşallahCanım bende doğurdum cuma günü Allah hepsine uzun ömür sağlık versin inşallah
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım çok sevindim darısı bizim başımızaCanım bende doğurdum cuma günü Allah hepsine uzun ömür sağlık versin inşallah
Geldiler canım şükürler olsundarısı vakti zamanı geldiğinde sizlere olsun inşallah
MaşallahCanım bende doğurdum cuma günü Allah hepsine uzun ömür sağlık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?