Benim de rahim agzim 20 mm olmus ama aciklik yok nstde 3 kere 45-50 arasi sanci cikti ama ilac vermedi doktorum evdeyim. Inaniyorum ben ya bi sey var bir suru kisi su an erken dogumla karsi karsiya bir sebebi olmali yani tup bebek de sebep olabilir herkesin ayni anda erken dogum yapasi tutmadi yaBende aynı ilacı kullandım sancılarım azalınca kestiler. Şimdilik şeker tansiyon ve nst kontrolü yapıyorlar bol bol serum veriyorlar. Doktorlardan biri tüp bebek gebeliklerinde bu haftalarda beklendiğini söyledi ama ben bayramdan önce evde çok yordum kendimi belki onunla da alakalı olabilir. Dediğin gibi ne kadar ertelenirse kar bizim için. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık
Detayli ultrasonda beyinde bir bosluk buyuk cikti sonra beyincik arasindaki vermis kucuk denildi atil yuksele gittim 12 hafta takip yapti. 8.haftada amniyosentez terminasyon falan dedi bunu dediginde 27.haftadaydim agla agla bi hal oldum mr cektirdim derken 32.haftada bi sorun cikacagini dusunmuyorum dedi de rahat ettikBenim de zor geçti hala öyle devam ediyor 36+2 yim şu an. Sende ne sorunu çıktı paylaş ya aksine herkesin bir şeyi çıkıyor bilgi edinmek daha iyi
Dün gece saat 2 ye kadar acildeydim 3 defa nst çekildi hepsinde de sancı çıktıKızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyorr
Evet baya sancı çıkmış ya sonuç ne oldu şimdi hastanede misin hala?Dün gece saat 2 ye kadar acildeydim 3 defa nst çekildi hepsinde de sancı çıktı
Bebek hareketlerini hissetmiyordum ve çok fazla kasılmam vardı acile gittik o da büyük hastaneye yönlendirdi
Nstden anlıyorsan görsel ekliyorum Eki Görüntüle 3570411
Sen nasılsın bebiş gelmiyor dimi dahabizimkiler yerinde durmuyor masallah
Bize de detaylı da kist var beyninde dediler fetal dna istendi yaptırdık bir sorun çıkmadı şükür. Detaylı da illa ki bişey çıkıyor sanki yaDetayli ultrasonda beyinde bir bosluk buyuk cikti sonra beyincik arasindaki vermis kucuk denildi atil yuksele gittim 12 hafta takip yapti. 8.haftada amniyosentez terminasyon falan dedi bunu dediginde 27.haftadaydim agla agla bi hal oldum mr cektirdim derken 32.haftada bi sorun cikacagini dusunmuyorum dedi de rahat ettik
Hayır hastanede değilim yatış falan hiçbir şey yapmadılar zaten 32. Haftadan beri 1cm açılmam var progestron fitil ve magnezyum kullanıyorum belki o ilaçlar önlüyorEvet baya sancı çıkmış ya sonuç ne oldu şimdi hastanede misin hala?
Benimki ya yerinde durmuyor ya da hareket etmeyip beni endişeye sokuyor annesiyle şimdiden dalga geçiyor resmen
Seninki pek mayıs bebeği olacak gibi değil nisanda gelecek belliHayır hastanede değilim yatış falan hiçbir şey yapmadılar zaten 32. Haftadan beri 1cm açılmam var progestron fitil ve magnezyum kullanıyorum belki o ilaçlar önlüyor
Bugün kendi doktorum ile görüştüm nst de ağrı yok dedi şaşırdım
Mayıs bebekleri hem nazli hemde erkenci olacak sanırsam
Rabbim hepimize güzel kolay doğumlar nasip etsin
Doktorum benim günümü kestiSeninki pek mayıs bebeği olacak gibi değil nisanda gelecek belli
Ya var ya 20.haftayla 30. Hafta arasi ozellikle zehir oldu bize. Tekrar cocuga falan tovbe ettik zaten embriyo da kalmadi simdi sag salim dogurup bu hamilelik isini uzunnncaaa bir sure gorup duymak yasamak istemiyorum gahahagahaBize de detaylı da kist var beyninde dediler fetal dna istendi yaptırdık bir sorun çıkmadı şükür. Detaylı da illa ki bişey çıkıyor sanki ya
buralardayım yazmıyorum ama takipteyım 35. haftayız zor zamanlara girdik mide problemleri kusmalarım tam gaz devam sen nasılsınKızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyorr
İmza mühür kaşe haahhaha kız istediğim için belki 2.olur diyorduk da vazgeçtikYa var ya 20.haftayla 30. Hafta arasi ozellikle zehir oldu bize. Tekrar cocuga falan tovbe ettik zaten embriyo da kalmadi simdi sag salim dogurup bu hamilelik isini uzunnncaaa bir sure gorup duymak yasamak istemiyorum gahahagaha
Ben 36+2 oldum oğlanla cebelleşiyoruz erken doğmasın diyeburalardayım yazmıyorum ama takipteyım 35. haftayız zor zamanlara girdik mide problemleri kusmalarım tam gaz devam sen nasılsın
Amin inşallah sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimiziEvet artık son haftalar 37 den sonra erken doğum da sayılmıyor sağlıkla gelsinler
Benim de 3 kere düzenli sancım çıktı 80-90ları gördük doktorlar panikledi beni de paniklettiler ama şükür şimdi sakinizBenim de rahim agzim 20 mm olmus ama aciklik yok nstde 3 kere 45-50 arasi sanci cikti ama ilac vermedi doktorum evdeyim. Inaniyorum ben ya bi sey var bir suru kisi su an erken dogumla karsi karsiya bir sebebi olmali yani tup bebek de sebep olabilir herkesin ayni anda erken dogum yapasi tutmadi ya
Ay bin cocuga bedel oldu bunlar valla yeter yaİmza mühür kaşe haahhaha kız istediğim için belki 2.olur diyorduk da vazgeçtik
Ay insallah sorun cikmasin bir daha da 2 hafta daha bekleseler tamam zaten ya 37 olsun daha da gozum yok fazlasinda yeter ki korkmayalimBenim de 3 kere düzenli sancım çıktı 80-90ları gördük doktorlar panikledi beni de paniklettiler ama şükür şimdi sakinizyattığım hastanenenin yenidoğan servisinde yer yokmuş başka hastaneye sevk etmeye falan kalktılar ama boş hastane de bulamadılar sonra sancım gerileyip durumum stabil olunca sevki iptal ettiler şimdi sadece takipteyim
erkekler gec dogar dursun biraz dahaBen 36+2 oldum oğlanla cebelleşiyoruz erken doğmasın diyesenin kusmalar yeni mi başladı yoksa hiç bitmedi mi
Ayy çok kötü ya ben 20 haftaya kadar kustum sonra azaldı ama öğleden beri yine midem bulanıyor tutuyorumerkekler gec dogar dursun biraz dahahep kusuyordum bırgun kesilir diye bekledim ama artık kesilmez umudumu kestim
benım bulantım olmuyor bulanıyor ve anında cıkıyor tutamıyorum sadece 1-2 dakıka verıyor tuvalete yetişmem içinAyy çok kötü ya ben 20 haftaya kadar kustum sonra azaldı ama öğleden beri yine midem bulanıyor tutuyorum
Ayy konuştuk diye etkilendim mi bilmiyorum akşamüstü birden kustum haftalar sonrabenım bulantım olmuyor bulanıyor ve anında cıkıyor tutamıyorum sadece 1-2 dakıka verıyor tuvalete yetişmem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?