İnternetten aldım basit bir cihaz..pilli aldım..kasılma anında ultrason jeli sıkıp tutuyorum.. rakam olarak nabzını gösteriyor..paranoyaklık eder miyim bilmiyorum bende belki de ederim ama napim..çok zor elde ettim, çok uğraştım..yaşım çok ileri ve korkmamak elde değilAma onu nerden bilebiliriz ki ben o aleti alırsam iyice paranoyak olurum
Ben olmadimMerhaba tetonoz asisi yaptirdinizmi kizlar
Günaydın canım bu dediklerini yaparsan zaten erken gelmez bebiş. Ben yaşamadım ama belli olmaz bayram sonrası nst ye gireceğim. Sen kendin farketmiş miydin bu sancılarıGünaydın kızlar. Ya benim dün kontrolüm vardı. 34+3 teyiz. Nst ye ilk kez girdim. Sancım çıktı biraz. Doktor bu haftalarda doğmasını istemeyiz en azından bir 37 yi görelim dedi. Ciğer geliştirici iğne verdi iki gün yap dedi. Birde kasılmalar için günde üç kez Nidicard diye bir ilaç verdi erken doğumu önlüyormuş galiba. Benim doktor biraz rahat hani bunlar önlem amaçlı dedi. Ama ben endişendim istemsiz. İki hafta sonra kontrole çağırdı. Siz de böyle bir durum yaşadınız mı, doktorunuz nasıl bir yol izledi? Merak ettim yazabilir misiniz?
1-2 sayfadır bunları konuşuyoruz..Önceki yorumlara bir göz at..yalnız değilsinGünaydın kızlar. Ya benim dün kontrolüm vardı. 34+3 teyiz. Nst ye ilk kez girdim. Sancım çıktı biraz. Doktor bu haftalarda doğmasını istemeyiz en azından bir 37 yi görelim dedi. Ciğer geliştirici iğne verdi iki gün yap dedi. Birde kasılmalar için günde üç kez Nidicard diye bir ilaç verdi erken doğumu önlüyormuş galiba. Benim doktor biraz rahat hani bunlar önlem amaçlı dedi. Ama ben endişendim istemsiz. İki hafta sonra kontrole çağırdı. Siz de böyle bir durum yaşadınız mı, doktorunuz nasıl bir yol izledi? Merak ettim yazabilir misiniz?
Çok nadir oluyordu ama saysam iki kez tek olmuştur canım. Bakalım yapıyoruz denileni inşallah zamanında sağlıkla alırız bebişlerimiziGünaydın canım bu dediklerini yaparsan zaten erken gelmez bebiş. Ben yaşamadım ama belli olmaz bayram sonrası nst ye gireceğim. Sen kendin farketmiş miydin bu sancıları
Canım ne yaptın doğum gerçekleşti mi?Galiba en yakın benim olacakMart 25 görünüyor
Canım ben hem 32+4 te hem tam 35.haftada şiddetli sancıyla gittim erken doğum riski çıktı aynı tedavi bana da uygulandı ciğer geliştirici ve nidicard. Bol bol istirahat etmen gerekiyor ben iki gün önce çıktım hastaneden en fazla su almak için kalkıyorum başka da hiçbir iş yapmıyorum. Bu haftalarda da doğsalar Küveze girecekleri için doktorlar mümkün olduğunca tutmaya çalışıyor. Bende şu an 35+3 üm 37 olmayı bekliyorum. Sende dikkat et kendine yormamaya çalış başka çaresi yokGünaydın kızlar. Ya benim dün kontrolüm vardı. 34+3 teyiz. Nst ye ilk kez girdim. Sancım çıktı biraz. Doktor bu haftalarda doğmasını istemeyiz en azından bir 37 yi görelim dedi. Ciğer geliştirici iğne verdi iki gün yap dedi. Birde kasılmalar için günde üç kez Nidicard diye bir ilaç verdi erken doğumu önlüyormuş galiba. Benim doktor biraz rahat hani bunlar önlem amaçlı dedi. Ama ben endişendim istemsiz. İki hafta sonra kontrole çağırdı. Siz de böyle bir durum yaşadınız mı, doktorunuz nasıl bir yol izledi? Merak ettim yazabilir misiniz?
Ben doğurmaktan döndüm..32 haftadayım, 35 i geçerim inşallah
Tansiyonun kaç çıkıyor ölçebiliyor musun ? Benim çok düşürüyor ilaçlar iki gün önce yine doğumdan döndük iki gün kaldık hastanede 10 gün daha durursa bitecek bu süreç inşallah darısı başınaBen doğurmaktan döndüm..32 haftadayım, 35 i geçerim inşallahsürekli yattığım halde ayaklarım şişiyor..tansiyon ilaçlarını çifter çifter alıyorum..inşallah gebelik zehirlenmesi olmaz
Amin inşallahTansiyonun kaç çıkıyor ölçebiliyor musun ? Benim çok düşürüyor ilaçlar iki gün önce yine doğumdan döndük iki gün kaldık hastanede 10 gün daha durursa bitecek bu süreç inşallah darısı başına
İlaca rağmen çıkması çok ilginç benim en yüksek 10/5 falan çıkıyor genelde çok düşürüyor bence bunu doktora sor mutlakaAmin inşallahbenim en düşük 10 a 6 oluyor..o da sabah uykudan kalkınca..o dozu tek hap alıyorum..gerisi yüksek çıkıyor hep.. kendim ölçüyorum tansiyonumu
Zaten ilaca rağmen çıkması demek gebelik zehirlenmesinin işareti..yattığım halde ayaklarımda ödem de olmaya başladı..idrarda protein yok şuan..bunlar preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi belirtileri..doktorum tansiyon 14 ün üzerine çıkarsa ve bebeğin hareketleri azalirsa sezaryen yapacak..inşallah herşey normal seyrinde gider de 35 i geçerimİlaca rağmen çıkması çok ilginç benim en yüksek 10/5 falan çıkıyor genelde çok düşürüyor bence bunu doktora sor mutlaka
Şu an kaçsın? Bende 37 yi bekliyorum şu an 35+5 oldum yatmaktan o kadar bunaldım ki hiç böyle hayal etmemiştimZaten ilaca rağmen çıkması demek gebelik zehirlenmesinin işareti..yattığım halde ayaklarımda ödem de olmaya başladı..idrarda protein yok şuan..bunlar preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi belirtileri..doktorum tansiyon 14 ün üzerine çıkarsa ve bebeğin hareketleri azalirsa sezaryen yapacak..inşallah herşey normal seyrinde gider de 35 i geçerim
Çarşamba 33 hafta olucam..ben de bunaldım ama büyüsün diye gayret ediyorum..yeterki büyüsünler sağlıklı olsunlar napalımŞu an kaçsın? Bende 37 yi bekliyorum şu an 35+5 oldum yatmaktan o kadar bunaldım ki hiç böyle hayal etmemiştim
Benimde çarşamba 36 olacak tam. Öğlen isyan ettiğimi duydu sanki şimdi yine sıklaştı sancılarÇarşamba 33 hafta olucam..ben de bunaldım ama büyüsün diye gayret ediyorum..yeterki büyüsünler sağlıklı olsunlar napalım
Ben biraz yordum ds kendimi aslında üzerine eşimle de pek tadımız yoktu stresliydim bayağı. Şimdi birwz daha dikkat ediyorum. Kasılma ds oldu ondsn sonra ara ara benim. Bugün ilk kez çatı muayenesi oldum o yüzden neyseki açılma vs yokmuş çatıda normal doğuma müsaitmiş enfeksiyon varmış o sancı yapabilirmiş dendi bakalım fitile başladım umarım zamanında sağlıkla gelir mucizelerimizCanım ben hem 32+4 te hem tam 35.haftada şiddetli sancıyla gittim erken doğum riski çıktı aynı tedavi bana da uygulandı ciğer geliştirici ve nidicard. Bol bol istirahat etmen gerekiyor ben iki gün önce çıktım hastaneden en fazla su almak için kalkıyorum başka da hiçbir iş yapmıyorum. Bu haftalarda da doğsalar Küveze girecekleri için doktorlar mümkün olduğunca tutmaya çalışıyor. Bende şu an 35+3 üm 37 olmayı bekliyorum. Sende dikkat et kendine yormamaya çalış başka çaresi yok
Bu akşamdan beri benimde sıklaştı..ilaçları çift aldım..bakayım sabaha düzelir mi..senin 1 hafta kaldı 37 ye canım az daha sabretBenimde çarşamba 36 olacak tam. Öğlen isyan ettiğimi duydu sanki şimdi yine sıklaştı sancılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?