2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Yerleri dar oluyor diye hareket azalabiliyormuş ben de öyle okumuştum bi yerde bide doğuma yakın zamanda da oluyormuş
İşte komplikasyonlar olunca tedirgin oluyor insan..ne tarafa yorsan bilemiyorsun..yarın nasipse kontrole gidicem..ödemlerim de arttı..bakayım ne dicek doktorum

Çok geçmiş olsun canım
Çatı muayenesi nasıldı zor bi işlem mi

Yerleri dar oluyor diye hareket azalabiliyormuş ben de öyle okumuştum bi yerde bide doğuma yakın zamanda da oluyormuş
Bi ara benim de çok azalmıştı hatta nst falan çekilemiyordu sonra kendiliğinden düzeldi. Ben böyle durumlarda kahve içiyorum fayda ediyor

Haftan da iyi inşallah sağ Salim kucağına alırsın
açılma için kontrol yaptılar mı normal doğum mu olacak açılmaya göre mi ilerleyecek
Sancım yok şimdi fazla açılmada olmamış biraz zaman kazanmaya çalışıyorlar nasıl doğacak belli değil daha

Çok geçmiş olsun canım
Çatı muayenesi nasıldı zor bi işlemjeb
Kendimizi kasmamamız isteniyor ama mümkün değil. Hemşire çok tatlı dilliydi sen ağrıyo dedikçe ben yavaş hareket edeceğim dedi ama her defasında dikkatimi dağıtarak mecburen ilerledi ben açıkçası zorlandım ama herkesin böyle olacak diye bişey yok bir de parmaklarını soktu daha sonra rahim ağzına bakmak için galiba enfeksiyon çıktı bayağı onu pek hissetmedim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…