Benim bebeğim de öncekine nazaran daha az hareket ediyor ama kasılmalardan mıdır artık yeri daralıyor ondan mıdır bilmiyorumKızlar hareketlerin giderek azalması normal demi? Ben 35+2 deyim daha az hareket ediyor sanki
Benim 35+6 hareket ediyo baya yerleri dar tabi ama yine de hareket ediyor olması lazımKızlar hareketlerin giderek azalması normal demi? Ben 35+2 deyim daha az hareket ediyor sanki
Ediyor etmesine ama daha az sankiBenim 35+6 hareket ediyo baya yerleri dar tabi ama yine de hareket ediyor olması lazım
Yerleri dar oluyor diye hareket azalabiliyormuş ben de öyle okumuştum bi yerde bide doğuma yakın zamanda da oluyormuşBenim bebeğim de öncekine nazaran daha az hareket ediyor ama kasılmalardan mıdır artık yeri daralıyor ondan mıdır bilmiyorum
İşte komplikasyonlar olunca tedirgin oluyor insan..ne tarafa yorsan bilemiyorsun..yarın nasipse kontrole gidicem..ödemlerim de arttı..bakayım ne dicek doktorumYerleri dar oluyor diye hareket azalabiliyormuş ben de öyle okumuştum bi yerde bide doğuma yakın zamanda da oluyormuş
Çok geçmiş olsun canımBen biraz yordum ds kendimi aslında üzerine eşimle de pek tadımız yoktu stresliydim bayağı. Şimdi birwz daha dikkat ediyorum. Kasılma ds oldu ondsn sonra ara ara benim. Bugün ilk kez çatı muayenesi oldum o yüzden neyseki açılma vs yokmuş çatıda normal doğuma müsaitmiş enfeksiyon varmış o sancı yapabilirmiş dendi bakalım fitile başladım umarım zamanında sağlıkla gelir mucizelerimizsen de dikkat et canım
Bi ara benim de çok azalmıştı hatta nst falan çekilemiyordu sonra kendiliğinden düzeldi. Ben böyle durumlarda kahve içiyorum fayda ediyorYerleri dar oluyor diye hareket azalabiliyormuş ben de öyle okumuştum bi yerde bide doğuma yakın zamanda da oluyormuş
Ayy hadi gözün aydın ağustos transferinin ilk bebişi sanırım yola çıkmışKızlar nişanım geldi
Hastanedeyim nst sancı çıkmadı diye hemen almadılar doğuma 48 saat içinde doğum başlar diyorlarAyy hadi gözün aydın ağustos transferinin ilk bebişi sanırım yola çıkmış
hastanede misin acılman yada sancın var mi
Haftan da iyi inşallah sağ Salim kucağına alırsınHastanedeyim nst sancı çıkmadı diye hemen almadılar doğuma 48 saat içinde doğum başlar diyorlar
Sancım yok şimdi fazla açılmada olmamış biraz zaman kazanmaya çalışıyorlar nasıl doğacak belli değil dahaHaftan da iyi inşallah sağ Salim kucağına alırsın
açılma için kontrol yaptılar mı normal doğum mu olacak açılmaya göre mi ilerleyecek
Sağlıkla gelsin inşallahSancım yok şimdi fazla açılmada olmamış biraz zaman kazanmaya çalışıyorlar nasıl doğacak belli değil daha
Canım sağlıkla gelsin kolaylıkla olsun inşallah 36.haftada mı geldi nişanınSancım yok şimdi fazla açılmada olmamış biraz zaman kazanmaya çalışıyorlar nasıl doğacak belli değil daha
Buraya yazmaya unutma canım inşallah her şey yolundadırİşte komplikasyonlar olunca tedirgin oluyor insan..ne tarafa yorsan bilemiyorsun..yarın nasipse kontrole gidicem..ödemlerim de arttı..bakayım ne dicek doktorum
Kendimizi kasmamamız isteniyor ama mümkün değil. Hemşire çok tatlı dilliydi sen ağrıyo dedikçe ben yavaş hareket edeceğim dedi ama her defasında dikkatimi dağıtarak mecburen ilerledi ben açıkçası zorlandım ama herkesin böyle olacak diye bişey yok bir de parmaklarını soktu daha sonra rahim ağzına bakmak için galiba enfeksiyon çıktı bayağı onu pek hissetmedim bakÇok geçmiş olsun canım
Çatı muayenesi nasıldı zor bi işlemjeb
35+6 yım birden geldi sancım da yoktuCanım sağlıkla gelsin kolaylıkla olsun inşallah 36.haftada mı geldi nişanın
Sağlıkla gelsin kuzucuk. Nişan nasıl oluyor peki? Doğum oldu mu yaz bize müsait olduğunda yaaaa çok merak ettimHastanedeyim nst sancı çıkmadı diye hemen almadılar doğuma 48 saat içinde doğum başlar diyorlar
Yaaa biraz bekleseymiş minnak ama nasip işte öncesinde inşalalh ciğer geliştirici olmuştn dimi35+6 yım birden geldi sancım da yoktu
Evet 32 den beri 3.kez yattık hastaneye ciğer geliştirici yapılmıştı henüz doğmadı ama ilaçlara meydan okuyor resmen her an gelebilir diyolarYaaa biraz bekleseymiş minnak ama nasip işte öncesinde inşalalh ciğer geliştirici olmuştn dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?