- 21 Haziran 2023
- 328
- 418
- 23
Çok şükür Rabbime daha ne olsun darısı başımızaÇok şükür tabi canım dün sağlık ocağındaki doktor da artık en tehlikeli haftaları geride bıraktık rahatlayabilirsin dedi
Canım benim de bel ağrılarım arttı bazen gece uyandırıyor o derece ve kasıklarımda gerginlik gibi ağrılar giriyo arada doktorum hepsinin çok normal olduğınu hatta 16. haftaya kadar artacağını sonra geçeceğini söyledi ben artık ağrım olunca korkmuyorum hoşuma gidiyor değişik bir his :) 11. hafta dün bitti , karnım çıkmaya başladı 1 haftada baya belirgin oldu ayna karşısında bakıp duruyorum sürekli deli oldumÇok şükür Rabbime daha ne olsun darısı başımızaşu an benimde bel ağrım başladı, bu ağrılar gelse ayrı bir evham, gelmese yine ayrı bir evham
Bugün benim de başladı bel ağrımÇok şükür Rabbime daha ne olsun darısı başımızaşu an benimde bel ağrım başladı, bu ağrılar gelse ayrı bir evham, gelmese yine ayrı bir evham
Ya canım bebeğin büyüdüğüne dair belirtiler olduğu için ben de mutlu oluyorum yalan yok, olduğunda özellikle eşime nazlanıyorum ama şikayet değil haşa..olmadığında da bir evhama kapılıyorum ama bende genelde geçmek bilmeyen bir mide bulantısı var çok şükürCanım benim de bel ağrılarım arttı bazen gece uyandırıyor o derece ve kasıklarımda gerginlik gibi ağrılar giriyo arada doktorum hepsinin çok normal olduğınu hatta 16. haftaya kadar artacağını sonra geçeceğini söyledi ben artık ağrım olunca korkmuyorum hoşuma gidiyor değişik bir his :) 11. hafta dün bitti , karnım çıkmaya başladı 1 haftada baya belirgin oldu ayna karşısında bakıp duruyorum sürekli deli oldum
Gerçekten çok şükür büyüsünler yeterkiBugün benim de başladı bel ağrımher güne ayrı bir dert başlıyor şükür
Doktora gitmeme daha çok var ikili testin sonucu çıkınca gelirsin dedi ama sağlık ocağına bi gidip sorayım oradaki doktorum da güzel ilgileniyor canım teşekkür ederimEvet canım internette ki yorumlar güzel ama ne zaman başlanabileceği hakkında bir şey göremedim. Bir zararı yoktur herhalde ama yine de istersen bir dahaki doktor kontrolünde sorarsın.
Bel ağrısı son bir haftadır falan benim de var canım büyüyorlar çok şükürÇok şükür Rabbime daha ne olsun darısı başımızaşu an benimde bel ağrım başladı, bu ağrılar gelse ayrı bir evham, gelmese yine ayrı bir evham
Oyy maşallah sağ salim kucağınıza alın inşallahKızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse
Hepinize güzel dilekleriniz için heyecanımı paylaştığınız için çok çok teşekkür ederimen güzel haberlerle sizlerin bebişlerinizin cinsiyetlerini de öğrenelim inşallah
Maşallah sağlıcakla gelsin kuzucuklarKızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse
Hepinize güzel dilekleriniz için heyecanımı paylaştığınız için çok çok teşekkür ederimen güzel haberlerle sizlerin bebişlerinizin cinsiyetlerini de öğrenelim inşallah
Maşallah subhanallah nazar değmesinKızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse
Canım gözünüz aydınKızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse
Yaaa maşallah benim de içimden öyle dua etmek gelmişti senin içinKızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse
Oyy maşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah
Maşallah sağlıcakla gelsin kuzucuklar
Maşallah subhanallah nazar değmesinhayırlı, uğurlu olsun Rabbim sanada, bebek bekleyen ve evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimize, bana da vücudu, uzuvları, aklı tam, eksiksiz, hayırlı, iyi, güzel, sağlıklı, sıhhatli evlatlar doğurup, büyütebilmeyi nasip eylesin
Canım gözünüz aydınRabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Maşallah
Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok teşekkür Allah razı olsunYaaa maşallah benim de içimden öyle dua etmek gelmişti senin içinsağlıkla gelsinler sağlıklı ömürleri olsun inşallah
Hadi gozun aydin saglikla kucagina al insallahKızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse
Amin Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inşallahHadi gozun aydin saglikla kucagina al insallah
Süper ikisi bir arada maşallah..rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse
Saglikli sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın inşallahKızlar bir kızımız bir oğlumuz olacak Allah nasip ederse
Benim de öğlen başlıyor bulantıKızlar herkesin genelde sabah mide bulantıları olur. Benim tam tersi gece oldu mu yatmadan önce mide bulantım oluyor ama böyle afedersiniz kusacak kadar değil. Millet gider Mersin’e biz tersine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?