- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Merhaba fetal DNA da cinsiyet kesin sonuç olarak belli oluyormuş sizin cinsiyet belli mi? Bende birazdan fetal DNA testi için kan vericemKizlar gunaydin, fetal dna sonucum temiz cikmis darisi hepinizin basina insallah
Ben bugün kan verdim canım inşallah güzel sonuçlar gelirSen ne zaman yaptıracaksan canım
Hadi hayırlı olsun canım güzel gelicek hiç endişe etmeBen bugün kan verdim canım inşallah güzel sonuçlar gelir
Amin kuzum inşallahHadi hayırlı olsun canım güzel gelicek hiç endişe etme
Evet erkekmisCinsiyet belli oldu mu peki fetal dna da cinsiyeti de çıkıyor diye biliyorum ben
Evet belli oluyor ben ayrica bugun detayli ultrasona gittim orda da doktor soyledi ama gozuktuMerhaba fetal DNA da cinsiyet kesin sonuç olarak belli oluyormuş sizin cinsiyet belli mi? Bende birazdan fetal DNA testi için kan vericem
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet erkekmis
Rabbim kucağına almayi nasip etsin hayırlısıyla inşallah cnmEvet erkekmis
Sen direkt fetal Dna mi yaptirdin peki ikili vs yaptirdin mi bende bu hafta gidince konuscam Dr la da bilgi verecek ona göre hareket edeceğizEvet erkekmis
Evet erkekmis
Yaa gözünüz aydın inşallah sağlık gelsin oğlunuzEvet belli oluyor ben ayrica bugun detayli ultrasona gittim orda da doktor soyledi ama gozuktu
Biz senle aynı gün vermişmişiz kanı canım bende bugün verdimYaa gözünüz aydın inşallah sağlık gelsin oğlunuzbizde 10-15 gün içerisinde öğrenecegiz inşallah
Benim sistemde göründüğü halde sağlık ocağına kaydettirmiştim, sanırım onların farklı bir takip sistemi oluyor oraya bilgilerinizi giriyorlar bende girdirmiştim olurya gözümüzden bir şey kaçar birilerinin daha takibinde olsun diyeEvet doğru haklısınız dediğiniz gibi de olabilir, sağlık ocağında yaptırmak daha mantık. Peki doktorum hamile olduğumu sisteme geçmiş midir? Sağlık ocağına özellikle kaydettirmeme gerek var mı bunun hakkında bir bilgiye sahip misiniz ?
En bastan beri biliyodum ya hissediyodum hatta geven hafta ojemi bile bebe mavisi yaptirmistimHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhissetmiş miydin erkek olduğunu
Fetal de yaptirdim ikilinim ultrasonunu da yaptirdim. Ikili icin kan vermedim ama doktorun detayli bakmasini istedimSen direkt fetal Dna mi yaptirdin peki ikili vs yaptirdin mi bende bu hafta gidince konuscam Dr la da bilgi verecek ona göre hareket edeceğiz
İNşallahKizlar gunaydin, fetal dna sonucum temiz cikmis darisi hepinizin basina insallah
Yaa allah herkese saglikli cocuk versin rabbim kimseyi evladinin sagligiyla sinamasinYaa gözünüz aydın inşallah sağlık gelsin oğlunuzbizde 10-15 gün içerisinde öğrenecegiz inşallah
Evet canım öyle oluyormuş bilgilendirdim çünkü sağolsun tsh testlerini de takip ediyoruz dediler bundan sonra sağlık ocağında halletmeyi düşünüyorum o tarz testleriBenim sistemde göründüğü halde sağlık ocağına kaydettirmiştim, sanırım onların farklı bir takip sistemi oluyor oraya bilgilerinizi giriyorlar bende girdirmiştim olurya gözümüzden bir şey kaçar birilerinin daha takibinde olsun diye
Cok tesekkur ederim darisi herkese insallahİNşallahGözünüz aydın çok güzel
Amiin inşallahYaa allah herkese saglikli cocuk versin rabbim kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?