Canım benim gebelikten önce de TSH sorunum vardı zaten normalde de ilaç kullanıyorum ben. Ama gebelikle beraber azıtıyor bildiğin önceki gebeliğimde de aynısı oldu. Transferden 2 gün önce TSH 0,3 tü transfer 10. günü beta ile beraber TSH için de kan verdim 5,5 geldi. İnternette gördüğün düşüğe neden oluyor, bbekte geliğim geriliği yapyıor bilmem ne safsatalarına inanma. TSH ın bu gibi şeylere neden olması için 30 ve üzeri değerde olması lazım. 3,4,5 felan gibi değerler çok önemsiz. Gebeliğin ilk 3 ayında da 2.5 ve altında olmasını istiyorlar bu da dünya sağlık örgütünün bir standardı. Ki son 10 yıldır gebelerde TSH hormonuna bakılıyormus ondan önce hiç gebeliklerde yapılan bir tetkik değilmiş bile yani takma kafana hiç, ilaç kullanınca düşmeye başlıyor hemen. Her ay kontrol için kan vereceksin benim ayın 5 inde 1 ay geçmiş oluyor tekrar kan vercem mesela.Kızlar tsh’ı sınıra yakın olan var mı? Ben de öyle çıktı bir ay sonra tekrar test yaptırmam istenildi lakin 1 ayda uzun bir süre araştırdığım kadarıyla 3.20 nin üzerindekilere ilaç veriliyormuşbenim 3.44 çıktı böyle de değildi şaşırdım 1 ay sonra ilaca başlarsam geç kalmış olmam inşallah
Canım en iyi gelecek şey zencefil çayı onun kadar etkili bir şey duymadım hiç. Gebelikte de tüketilebiliyor ayrıca bulantın varsa ona da iyi gelir.Kizlar nolur yardim edin herseyi deniyorum
Migdem asiri yaniyor 2-3 gündürr..
Canım benim çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabın için 8 gün sonra kontrolüm var yine doktorumla konuşurum dedim için rahatlamıştı daha da rahatlamasına vesile oldunCanım benim gebelikten önce de TSH sorunum vardı zaten normalde de ilaç kullanıyorum ben. Ama gebelikle beraber azıtıyor bildiğin önceki gebeliğimde de aynısı oldu. Transferden 2 gün önce TSH 0,3 tü transfer 10. günü beta ile beraber TSH için de kan verdim 5,5 geldi. İnternette gördüğün düşüğe neden oluyor, bbekte geliğim geriliği yapyıor bilmem ne safsatalarına inanma. TSH ın bu gibi şeylere neden olması için 30 ve üzeri değerde olması lazım. 3,4,5 felan gibi değerler çok önemsiz. Gebeliğin ilk 3 ayında da 2.5 ve altında olmasını istiyorlar bu da dünya sağlık örgütünün bir standardı. Ki son 10 yıldır gebelerde TSH hormonuna bakılıyormus ondan önce hiç gebeliklerde yapılan bir tetkik değilmiş bile yani takma kafana hiç, ilaç kullanınca düşmeye başlıyor hemen. Her ay kontrol için kan vereceksin benim ayın 5 inde 1 ay geçmiş oluyor tekrar kan vercem mesela.
Tahin yemeyi denedin mi canım bi kaşık tahin at ağzınaKizlar nolur yardim edin herseyi deniyorum
Migdem asiri yaniyor 2-3 gündürr..
Rica ederim canım ne demekCanım benim çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabın için 8 gün sonra kontrolüm var yine doktorumla konuşurum dedim için rahatlamıştı daha da rahatlamasına vesile oldun
Fiyat olarak bilgi verdi mi canım bende düşünüyorum ama belki kendim yaptırırım doktorlar da ayrıca kendilerine ücret alıyorlarKızlar fetal dna yaptırmayı düşünüyor musunuz benim yeni geçtiğim doktor ben onu yaptırıyorum dedi. Bende zaten düşünüyordum biraz pahalı ama olsun yapacak bişey yok.
Denemedim canim tesekkür ederim denicem amaTahin yemeyi denedin mi canım bi kaşık tahin at ağzına
Denicem canim Tesekkür ederimCanım en iyi gelecek şey zencefil çayı onun kadar etkili bir şey duymadım hiç. Gebelikte de tüketilebiliyor ayrıca bulantın varsa ona da iyi gelir.
Tesekkür ederim canim evet hamilelikte normal kabul ediliyomus. Cok kötüyüm hic bisi yiyemiyorumÖncelikle herkese geçmiş olsun kanamalarınız Rabbimin izniyle geçecek dualarımdasınızsana da geçmiş olsun canım gebelikten dolayı normal değil mi Rabbim yardımcın olsun doktoruna danıştın mı hiç
Evett 10 gun sonra nasipse yaptiriyorum. Hic ikili uclu falan tarama testleri yaptirmayacagimKızlar fetal dna yaptırmayı düşünüyor musunuz benim yeni geçtiğim doktor ben onu yaptırıyorum dedi. Bende zaten düşünüyordum biraz pahalı ama olsun yapacak bişey yok.
100 de 100 doğruluk payı olmadığı için ben düşünmüyorumKızlar fetal dna yaptırmayı düşünüyor musunuz benim yeni geçtiğim doktor ben onu yaptırıyorum dedi. Bende zaten düşünüyordum biraz pahalı ama olsun yapacak bişey yok.
Senin embriyolarda pgt li miydi? Pgt li ise Yinede yaptıracak mısın?Kızlar fetal dna yaptırmayı düşünüyor musunuz benim yeni geçtiğim doktor ben onu yaptırıyorum dedi. Bende zaten düşünüyordum biraz pahalı ama olsun yapacak bişey yok.
Pgt li değildi canımSenin embriyolarda pgt li miydi? Pgt li ise Yinede yaptıracak mısın?
Aynen öyle ikili üçlü dörtlü tarama kesin sonuç vermiyor çok eskilerde kaldı artık dedi doktorumEvett 10 gun sonra nasipse yaptiriyorum. Hic ikili uclu falan tarama testleri yaptirmayacagim
Bi Türkiye’de İstanbul’da yapılan test varmış bi de Amerika’ya yollanan varmış bazı firmalar muadil dedi benim göndereceğim firma bu işi ilk yapanlardan dedi doktorum Amerika’ya yollayacakmış 18 bin dediFiyat olarak bilgi verdi mi canım bende düşünüyorum ama belki kendim yaptırırım doktorlar da ayrıca kendilerine ücret alıyorlar
%99,9 muş100 de 100 doğruluk payı olmadığı için ben düşünmüyorum
Ben su an fiyatlari ve paketleri arastiriyorum artik hangisi akla yatarsa yaptiririz en azindan erkenden rahat ederizAynen öyle ikili üçlü dörtlü tarama kesin sonuç vermiyor çok eskilerde kaldı artık dedi doktorum
Araştır canım ben bu tüp bebek sürecinde o kadar çok şey araştırdım ki sanırım bende bi bıkkınlık var doktorun dediği yere yaptırıcam direkt hastanede kan alacaklarmış zaten hiç bişeyle artık uğraşmak istemiyorumBen su an fiyatlari ve paketleri arastiriyorum artik hangisi akla yatarsa yaptiririz en azindan erkenden rahat ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?