• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ay hadi insallah güzel sonuclarla dönersin canim benim 💞🤲🏻
Olur ya öyle 2 gün önde yada geride, canim takilmaa rakamlara iyi ilerlesin önemli olan bu cünki , Bende en son gittimde tam 7haftalik olmam gerekirken 2 gün önden gidiyor senin bebis dedi mesela doktorum. Ama artik gitmicem kontrole filan , ben memleketimdeydim bu sürec boyunca artik kendi evime gecicem
Ya tabiki öyle ama insanin kafasini kurcalıyor ister istemez bakalim hayırlısı inşallah güzel şeyler duyarm yarın gittiğim de.
Ee dayanabilecek misin gitmeden

Ya tabiki öyle ama insanin kafasini kurcalıyor ister istemez bakalim hayırlısı inşallah güzel şeyler duyarm yarın gittiğim de.
7 ekime kendi kadin doktorumdan terminim var. 4 ekimede ucagim var insallah bakalim. Zaten yurd disinda 10.cu haftadan sonra aliyolar sürekli ultrasyonla bakmazlar kalp dinlemede 12haftada olur. Ama beni kabul etti cünki türkiyede oldum tedaviyi. Anlatmam lagzim tüm olanlari vs vs ya

Yarın benimde ultrasonum var devlet Hastanesi'nde girdigim ultrason 3 gün geriden geliyordu yarın özelde randevum en son 12 gün önce gelmiştim buna benimkide yarın belli olacak inşallah büyümüş gelişmiştir🙏

7 ekime kendi kadin doktorumdan terminim var. 4 ekimede ucagim var insallah bakalim. Zaten yurd disinda 10.cu haftadan sonra aliyolar sürekli ultrasyonla bakmazlar kalp dinlemede 12haftada olur. Ama beni kabul etti cünki türkiyede oldum tedaviyi. Anlatmam lagzim tüm olanlari vs vs ya
He senin yurtdisiydi tm tm cnm anladim

Yarın benimde ultrasonum var devlet Hastanesi'nde girdigim ultrason 3 gün geriden geliyordu yarın özelde randevum en son 12 gün önce gelmiştim buna benimkide yarın belli olacak inşallah büyümüş gelişmiştir🙏
İnşallah cnm. Benim gittiğim ikiside özel ama ikiside farklı cikardi iste benimde buna 9.gun önce geldiğim bakalim yarın 9.Gün geçmiş olacak inşallah benimkide gelismistir büyümüştür çok merak ediyorum ya

Y

Söyle acikiyim bak aslinda günleri ayniydi iki Dr da da ama Söyle bir durumla karsilastim.
Pers günü Dr gittiğimde 6+5 cikti cmrteside tüp Dr randevum vardi ona gitmiştim ondada yine 6+5 çıktı yani bu çocuk 2 günde ne uzadi nede gun almis aldi yada ultrasondan kaynakli diye düşündüm ama şöyle bir durum da var.
Oncesindede tüp dr gittim de cumartsi 7+0 cikmam gerekirdi 2 gün geri gösterdi.
İnsallah herşey yolundadır
Cihazdan cihaza da fark ediyor ayrıca 2 gün geriden gelmesi bir şey ifade etmez son adet tarihine göre hesapliyorlar ama transfer gününün erken veya geç olması ayrıca bebeğin tutunduğu gün de değiştiriyor. Önden gitmesi veya geriden gelmesi sağlıkli veya sagliksiz olduğunu göstermez. Tamamen transfer gününle alakalı içini ferah tut 🤗

Kizllarr birsey sorcam bugün gün boyu midem bulandı mesela tuzlu cubuk yiyorum 1 saat geciyor yine ayni. Tuzlu peynir ekmek yiyorum 2 saat geciyor yine bulanma devam böyle yaşayan var mi aranizda nasıl baş ediyorsunuz ? Benim hic bulantim vs yoktu bugün dehşet birseyi yasadim yani hic gecmedi resmen

Kizllarr birsey sorcam bugün gün boyu midem bulandı mesela tuzlu cubuk yiyorum 1 saat geciyor yine ayni. Tuzlu peynir ekmek yiyorum 2 saat geciyor yine bulanma devam böyle yaşayan var mi aranizda nasıl baş ediyorsunuz ? Benim hic bulantim vs yoktu bugün dehşet birseyi yasadim yani hic gecmedi resmen
Bende bugün öyleydim kahvaltı bile yapamadım tuzlu salatalık 2 dilim dometesle bastırmaya çalıştım bulantıyı hiç fayda etmedi ilaçlari bile içmekte zorlandım en son dünden kalan acılı domates kavurması vardı onu yiyince iyi geldi demek ki acı da iyi geliyor mide bulantısına

Tuzlu leblebi de çok iyi geliyor azda olsa rahatlatır 1 avuç içi kadar

O durumda değilim ben seninki daha ağır ama benden ilerdesin hafta olarak..benim bulantı açken daha çok oluyor canım birşey istemiyor ama yiyorum..yiyince de yediğimden tiksinip bulantı oluyor

Bende bugün öyleydim kahvaltı bile yapamadım tuzlu salatalık 2 dilim dometesle bastırmaya çalıştım bulantıyı hiç fayda etmedi ilaçlari bile içmekte zorlandım en son dünden kalan acılı domates kavurması vardı onu yiyince iyi geldi demek ki acı da iyi geliyor mide bulantısına
Yaa çok severim ben de acıyı..gerçekten iyi geliyor olabilir..yemeğin yanına acı yeşil biber yiyorum bazan o zaman daha iştahlı yiyorum

O durumda değilim ben seninki daha ağır ama benden ilerdesin hafta olarak..benim bulantı açken daha çok oluyor canım birşey istemiyor ama yiyorum..yiyince de yediğimden tiksinip bulantı oluyor
Ayy gerçekten bugün başka birşey yaşadım hala da ayni yani şaka gibi bulantim yok belirtim yok derken zirvede yasicam galiba

Back