Çok teşekkür ederim öyle yapayımBenimki suan Cleaxane canim daha iyi geldi bana oksapar en cok can yakani enoxda bi parca iyi ama en son kullandigimdan daha menmunum cok morartmiyorda sor doktoruna onu kullan tavsiye ediyorum
Progestronı yaparken hissetmiyorum ama oksapar yakıyor bayaBacak acımıyor muneresinden tam. Teşekkür ederim cevabın için
Sorayım ben doktoruma o zaman hiç ugrasmayayımİki tüpü tek seferde yapabilirsiniz doktorunuza sorun tabi ki sabah akşam uğraşmaya gerek kalmaz
Aynen sorun doktorunuza. ben her sabah iki tane tek seferde yapıyorum normal şırıngaya çekip sadece ucunuz ince olan uçla değişiyorum.Sorayım ben doktoruma o zaman hiç ugrasmayayım
Akşam bazen unutuyorum dalgınlığıma geliyo iyi oldu söylemeniz teşekkür ederimAynen sorun doktorunuza. ben her sabah iki tane tek seferde yapıyorum normal şırıngaya çekip sadece ucunuz ince olan uçla değişiyorum.
Aynı durumdayım, girmiyor bir de iğne sanki. O kadar yanıyor ki canım. Bu süreçteki hiçbir iğne bu kadar acıtmadı.Oksapar beni çok yakıyor resmen ağlayacak gibi oluyorum artık..acaba yakmayanı muadili var mı bunun
Hayir daha görmedim yarin tekrar kan istedi sadeceDoktoruna sor canım o sana ne yapacağını söyler keseyi gördün mü
Ohhh be hepimiz rahat ettik gerçekten şükürler olsun ben de tam sana bakmaya girmiştimKizzlarrrr rabbime şükürler olsun duyduk kalp atışını. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah hep beraber sağlıklı sıhhatli şekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasıp etsin cok şükür bi şükür rabbime
Sağ ol cnm Allah razı olsun çok şükür duydum öyle güzel atiyordu ki Allahim bu nasıl bi duygu tarifi yok ciddenOhhh be hepimiz rahat ettik gerçekten şükürler olsun ben de tam sana bakmaya girmiştim
Darısı benim gibi bekleyenlerin başınaSağ ol cnm Allah razı olsun çok şükür duydum öyle güzel atiyordu ki Allahim bu nasıl bi duygu tarifi yok cidden
Amiin amiin cnm senin ne kadar oldu ve ne zaman randevunDarısı benim gibi bekleyenlerin başına
Benim 5+2 de kese gözüktü 10 gün sonra gel dedi kalp atışı içinAmiin amiin cnm senin ne kadar oldu ve ne zaman randevun
Hadi gözün aydin canimKizzlarrrr rabbime şükürler olsun duyduk kalp atışını. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah hep beraber sağlıklı sıhhatli şekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasıp etsin cok şükür bin şükür rabbime
Korkularimizi bastiralim iste kizlarr belirti aramayin kendinizi dinlemeyi birakin. Bak merve bunlari yazarken bugün kalbini dinledi cok sükürYok bende azalma falan değil 0 yani hic birsey kalmadı
Ne göğüs hassasiyeti ne ağrı ne sızı ne sık idrar nede baska birsey hic birsey yok eski halimdeki gibiyim ne karin şişliği hic birsey yok korkuyorum deli gibi
Yaaa şükürler olsunKizzlarrrr rabbime şükürler olsun duyduk kalp atışını. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah hep beraber sağlıklı sıhhatli şekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasıp etsin cok şükür bin şükür rabbime
Ohh maşallah benimde keseden sonra bütün 10. Gün zatenBenim 5+2 de kese gözüktü 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için
Çok şükür rabbime Çok şükür ama iste insan ister istemez panik oluyorHadi gözün aydin canim
Ah biz anne adaylariii herseye bi panik icindeyiz gördünmü bak hersey gayet yolunda cok sükür
Aminnn amiin inşallah cnm hepimiz inşallah kucağımıza sağlıklı şekilde alırızYaaa şükürler olsunilaç kullanmadığın için doğal gebelik gibi ilerliyor senin sürecin..inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?