En azindan içim rahatlasin yoksa bu endise Allah korusun bebeğime zarar verecek diyede korkuyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim gerci kalbi duyulur mu daha onuda bilemiyorjm pek amaCanim günün varsa keske biraz daha bekleseydin. Belirti zaten cogu kiside kayboldu burda illaki okuyosun yazilanlari sendeneden panik yapiyosun Hayirli güzel haberlerle dön insallah
Kendine ve bebegine zarar vermekten baska eline bisi gecmez canim sen ne kadar sakinsen bebis okadar güzel ilerlicek. Haftaya verdiyse doktorun termini duyulmaya bilir ama en azindan görür icin rahatlar git bakaliimEn azindan içim rahatlasin yoksa bu endise Allah korusun bebeğime zarar verecek diyede korkuyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim gerci kalbi duyulur mu daha onuda bilemiyorjm pek ama
İşte geçmişten kaynaklı bu panik olayi ama en azindan içim rahatlar dedim
Sat göre 6+5Kendine ve bebegine zarar vermekten baska eline bisi gecmez canim sen ne kadar sakinsen bebis okadar güzel ilerlicek. Haftaya verdiyse doktorun termini duyulmaya bilir ama en azindan görür icin rahatlar git bakaliim
Sağol canım bende kendımı oyle rahatlattım bıraz olabılecek bısey sakin ol dedım kendı kendımeHadi güzel haberlerle dön canim Dualarimiz seninle
Lekelenmeler olur ya panige gerek yok cogu kisi yasiyor okuyosundur burdada
Alttan bakilirsa duyulur canimSat göre 6+5
Ultrasona göre 6+4 ,gözüküyordu
Duyulmaz mi kalp atışı
En azindan ekrandan falan gösterir belki kalbinin attığını
Canım bende 6+6 yım doktor kalp atısı ıcın cagırdı hemde karından bakarız dedı bence bu zamanlar duyulmasa cagırmaz ama bazen duyulmaya bılıyomus o zamanda alttan bakıyolarmıs guzel haberlerle gel ınsallahEn azindan içim rahatlasin yoksa bu endise Allah korusun bebeğime zarar verecek diyede korkuyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim gerci kalbi duyulur mu daha onuda bilemiyorjm pek ama
İşte geçmişten kaynaklı bu panik olayi ama en azindan içim rahatlar dedim
Sat a göre 6+6
Ultrasona göre 6+5
Duyulur mu ki
İnşallah sende güzel haberlerle gel cnm ikimizde ayniyiz demek ki İnşallah koşa kosa döneriz geri grubaCanım bende 6+6 yım doktor kalp atısı ıcın cagırdı hemde karından bakarız dedı bence bu zamanlar duyulmasa cagırmaz ama bazen duyulmaya bılıyomus o zamanda alttan bakıyolarmıs guzel haberlerle gel ınsallah
Ya benim dr fix hep 2 hafta sonra gel.diyor her seyde yani 5.gün embriyosuydu benim onuda transferden 2 hafta sonra kan verdim ben mesela herkes genelde 10.gun verirken ben onuda 14. Gün verdim 2 haftaya takilmislar hep 2 hafta sonra diyorlar:)Alttan bakilirsa duyulur canim
Yokluyor arada.Yarın kalp dinleyeceğim inşallahHayır olsun inşallah..vurup geçti mi devam ediyor mu
İnşallah canımmİnşallah sende güzel haberlerle gel cnm ikimizde ayniyiz demek ki İnşallah koşa kosa döneriz geri gruba
Cidden anlamıyorlar hamıle psıkoljısınden bıraksalar her gun gormek ıstıcezYa benim dr fix hep 2 hafta sonra gel.diyor her seyde yani 5.gün embriyosuydu benim onuda transferden 2 hafta sonra kan verdim ben mesela herkes genelde 10.gun verirken ben onuda 14. Gün verdim 2 haftaya takilmislar hep 2 hafta sonra diyorlar:)
Allah Allah bu genelde yurd disi doktorlari söyler 2haftayi süreklide türkiyedede varmiymis öyle doktorlarYa benim dr fix hep 2 hafta sonra gel.diyor her seyde yani 5.gün embriyosuydu benim onuda transferden 2 hafta sonra kan verdim ben mesela herkes genelde 10.gun verirken ben onuda 14. Gün verdim 2 haftaya takilmislar hep 2 hafta sonra diyorlar:)
Benimkide yarin canim güzel güzel haberler almak nasip olsun insallahYokluyor arada.Yarın kalp dinleyeceğim inşallah
Duyulur canım ben 6+0 iken gittim karından baktığında görüldü 6+1 dedi doktorSat göre 6+5
Ultrasona göre 6+4 ,gözüküyordu
Duyulmaz mi kalp atışı
En azindan ekrandan falan gösterir belki kalbinin attığını
He bak keseye 1 hafta sonra çağırmıştı ") ama kani erken verseydim onuda kesin 14 gun sonrasi gel derdi ") iste keseden sonra yine dediki.2 hafta sonra gel kalp atışı için oda pazrtesi ama y.disinda salı dönecekmiş cuma gelecekti yarin gidecektim normalde one çekmiştim randevuyu ama dün aradilar sali gelecekmis dr ooo duramam kesinlikli yani bende Dr buldum bi tane ona gidicem. Yani bugün 10.günüm keseden sonraCidden anlamıyorlar hamıle psıkoljısınden bıraksalar her gun gormek ıstıcez
Canım bıde benımkı nerdeyse her hafta cagırıyo kanı verdım o hafta kese gormeye cagırdı bı hafta sonra ara kontrole cagırdı bı hafta sonrada kalp atısı ıcın cagırdı benımkımı fazla cagırıyo senınkı mı cok ara acıyo acaba
Yurt dışına çıkıyor benim Dr herhalde ondan kaynakli ")Allah Allah bu genelde yurd disi doktorlari söyler 2haftayi süreklide türkiyedede varmiymis öyle doktorlarSasirdim bak simdii
İnşallah benimde Sağ salim sıkıntısız sekilde duyulur amiinDuyulur canım ben 6+0 iken gittim karından baktığında görüldü 6+1 dedi doktor
Dün deBen de gece gece sancılandım.Hayır olsun inşallah
Oskoparın sanırım kendi içindeki ilaç da biraz yakıyor. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.Kan sulandırıcı kolundan yapabilirsin. Yapmadan önce biraz buz tut koluna zaten hafif uyuşuyor. iğneden hemen sonra bastır en azından morarmasın ben sonrasında da hafif buz tutuyordum. Oksapar yerine enox kullanmıştım iğne ucu daha ince demişlerdi fark ediyor mu bilmiyorum hissetmiyordum iğneyi
Hiç korkma benimde yoktu belirtim halada yok duyarsin yaniİnşallah benimde Sağ salim sıkıntısız sekilde duyulur amiin
Hiç belirtim yok 0 yani bakalim hayırlısı hakkımda
12.haftada bırakırsın dediler.Peki ne zamana kadar kullanacaksiniz? Bana 10 hafta dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?