Bende baslarda cok vardi aclik 5. Haftada ama 6. Haftaya girdim hic birsey kalmadi kalmamasida beni acayip telaslandirdi valla cuma kalp atiisna gidicem ama cok korkuyorumBen iştahlıydım normalde ama tüm iştahım gitti aksilik sürekli açım. Sürekli ne yicem düşüncesi beni yordu. Çünkü açım ama bişey yemek istemiyorum. Onun dışında göğüslerim şiş hala. En baştan beri o şişti. Bi ara çok acıdılar ama sonrasında o kadar acımamaya başladı
Ay Allah korusun canım çalışırken zor olur benim için böyle iyiAynen canım mide bulantısı kusma diye yatak döşek yatmak istemem böyle iyi inşallah böyle devam eder
İnternette hesaplamama göre 5 hafta 5 günüm bitti bugün,Perşembe kese görmeye gideceğim ins,27agustos transfer tarihim,siz keseyi gördünüz mü?Kaçıncı gündesin şuanda canım ben bugün 6.haftaya girdim açken de iştahsızlık zormuş
Korkma canım bak lekenme yaşayanlar vardı kalp atışı duyulacak mı nolcak derken çok şükür duydular. Belirtileri kaybolanlar da öyleBende baslarda cok vardi aclik 5. Haftada ama 6. Haftaya girdim hic birsey kalmadi kalmamasida beni acayip telaslandirdi valla cuma kalp atiisna gidicem ama cok korkuyorum
Bu şekilde kendinizi strese sokmaktan başka bişey yapmıyorsunuz bebeklerinizde etkileniyor sizin stresinizden lütfen biraz sabredip sakince geçirmeye çalışın sürecinizi kendinize eziyet etmeyin. Gününüzü bekleyin.Arkadaşlar hamile olanlar acaba transfer sonrası kaçıncı gün öğrendiler ? Kan testini 4. Gün yapan varmı ?
Gördüm canımİnternette hesaplamama göre 5 hafta 5 günüm bitti bugün,Perşembe kese görmeye gideceğim ins,27agustos transfer tarihim,siz keseyi gördünüz mü?
Ben dün sıfır belirtiyle gittim hastaneye ve kalbini duydum sende duyarsın inşallah. Herkes belirti yaşayacak diye bişey yokBende baslarda cok vardi aclik 5. Haftada ama 6. Haftaya girdim hic birsey kalmadi kalmamasida beni acayip telaslandirdi valla cuma kalp atiisna gidicem ama cok korkuyorum
Aynen öyle mesela ben varım 10 gün önce lekelenme yaşadım dün kalbini dinledim ve öyle aşırı bir belirtim yok ara ara bulantı dışındaKorkma canım bak lekenme yaşayanlar vardı kalp atışı duyulacak mı nolcak derken çok şükür duydular. Belirtileri kaybolanlar da öyle
İnşallah cnm ya benim korkum işte diger gebeligimden kaynakli ya yine duyamazsam diye belirtilerde gitti ya işte ister istemez endise yapiyorumKorkma canım bak lekenme yaşayanlar vardı kalp atışı duyulacak mı nolcak derken çok şükür duydular. Belirtileri kaybolanlar da öyle
BideBende baslarda cok vardi aclik 5. Haftada ama 6. Haftaya girdim hic birsey kalmadi kalmamasida beni acayip telaslandirdi valla cuma kalp atiisna gidicem ama cok korkuyorum
İnşallah cnm inşallahBen dün sıfır belirtiyle gittim hastaneye ve kalbini duydum sende duyarsın inşallah. Herkes belirti yaşayacak diye bişey yok
Evet haklısınız cnm doğru söylüyorsunuz bebeğim benimle biliyorum cuma günüde duyucam inşallah pazartesiydi randevum onu bile cumaya cektimBidepiner var belirtilerim durdu diyip ultrasona gitti ikinci keseyi gördü. Bence kendini sakinlestir canım
Icini ferah tut canim ya Bende cuma günüyüm insallah güzel haberler almak nasip olsunBende baslarda cok vardi aclik 5. Haftada ama 6. Haftaya girdim hic birsey kalmadi kalmamasida beni acayip telaslandirdi valla cuma kalp atiisna gidicem ama cok korkuyorum
Aynı şeyi yine yaşayacaksın diye bişey yok canım güzel düşün güzel seyler olsunİnşallah cnm ya benim korkum işte diger gebeligimden kaynakli ya yine duyamazsam diye belirtilerde gitti ya işte ister istemez endise yapiyorum
Aaa 24 agustosta benim transfer tarihim bikac gün var aramizda insallah sagliklica görelim bebisleriiİnternette hesaplamama göre 5 hafta 5 günüm bitti bugün,Perşembe kese görmeye gideceğim ins,27agustos transfer tarihim,siz keseyi gördünüz mü?
Bir gebe mide bulantısını geçirmek için siyah havuç yiyordu.kesiyor demiştiBen tatlıya çok düşkündüm fakat tatlı hiç yemek istemiyorum. Tuzlu ve ekşi istiyor canım. İştahsızlık bende de var su içiyorum ya onda bile bi bulantı yaşıyorum. Kuruyemişlerimi günlük yiyordum şimdi midem bulana bulana mecburiyetten yiyorum. Sabahta zaten bi açlıkla uyanıyorum ama canım da bişey istemiyor.
Her gün bir paket çubuk kraker ve bol naneli sakızBir gebe mide bulantısını geçirmek için siyah havuç yiyordu.kesiyor demişti
İnşallah cnm inşallah valla kendi kendimi sakinlestirmeye çalışıyorumIcini ferah tut canim ya Bende cuma günüyüm insallah güzel haberler almak nasip olsunSagliklica görelim yavrularimizi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?