Icini kalbini hep ferah tut canimDoğru ben bir anda kendimi yükleniyorum ve psikolojik olarak da dün benim için sıkıntılı bir gündü gecesi de öyle kötü rüyalar falan..Teşekkür ederim canım yürüyüşlerimi artık evde daha hafif yapsam iyi olurBol dimlenmeli, keyifli zamanlar geçirmemiz dileğiyle
Ay inşallah benimde öyle hızlıcacık olurSon aşılamaya geçtiğimde artık yapmayalım tüp bebeğe geçelim dediler aynı gün dolaştırdılar dosyayı hazırlamak için, ya aynı gün ya da reglde hatırlamıyorum ama kendisi yönlendirdi zaten suna git sunu imzalat buna git bunu imzalat diye sadece psikiyatrist yoktu salı gününe randevu verdi 1 hafta içinde onaylandı hepsi regl zamanıydı sanırım çünkü hemen tedaviye başladım biraz heyecanlandım dosyayı kaybettim falan
Amin inşallah, sizin de ikiz sanırım. İnşallah sağlıcakla ikisini de kucağımıza alırızHayırlı olsun.İkisi de sağlıkla ilerlesin
Amin inşallah. Aaa sizin değeriniz de gayet güzel. Gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallahYaa hadi insallah Saga saglim kucaginiza almak nasip olsun insallah
Bende haftaya gidicem benim betamda son olarak 1660 geldi benimde cift embriyo idi o yüzden sordum insallah ikiside tutmusturr
Benim iki gündür lekelenmem var siz böyle bir şey yaşadınız mı?Hayırlı olsun.İkisi de sağlıkla ilerlesin
Maşallah maşallah benide rahatlatti biraz bu durum çünkü daha 9 gün var benim randevuyaNormal demekki baksana düştü diye beklerken ikiz oldu
Canım benim ne güzel konuştunIcini kalbini hep ferah tut canim
Icimde o kadar Rahatlik Ferahlik varki anlatamam. Anin tadini cikar hic biseyi kafana takmaa
Ben kullanıyorum cnm ama aşırı sık değiştiriyorum enfeksiyon olmaması içinKizlar bu Fitil‘den dolayi bi akinti oluyor gayet normal , bu yüzden günlük ped kullaniyomusunuz ?
Ay hadi insallah güzel güzel ilerlesinler ve kucagimiza aldigimiz günleride görmek nasip olsun.Canım benim ne güzel konuştundoğru söylüyorsun en güzel zamanlarımız keyfini çıkarmamız gerekiyor. Araştırdım rahimde kesenin yerleşmesiyle, yer açmasıyla alakalıymış bu ağrı yani anladığım kadarıyla hanfendi ya da beyfendi hiç farketmeksizin istediği yere yerleşebilir yeter ki yerleşsinde takılsın ortamını kursun hiç sıkıntı değil
Aynen canim ya bende kullaniyorum mecbur kaliyorum dier türlü rahat edemiyorum.Ben kullanıyorum cnm ama aşırı sık değiştiriyorum enfeksiyon olmaması için
Canım normalde günlük ped kullanırım lakin şu zamanlarda dikkat etmek gerekli diye yıkanabilir pamuklu günlük pedlerim vardı, Onları kullanıyorum günde 3-4 tane gidiyor. 15 tane vardı bende dört gün kadar yetiyor sonra yıkıyorum, ütülüyorum tekrar kullanıyorum ama yıkayacaksan 60°’de yıkamanı tavsiye ederim zaten üzerine ütü vuruyorsun mikrop falan kalmıyor, kendi evimde olduğumda 90°’de yıkıyordum. Annemdeyim şu an ve o 90°’yi fazla buluyorKizlar bu Fitil‘den dolayi bi akinti oluyor gayet normal , bu yüzden günlük ped kullaniyomusunuz ?
Hayır ama önceki gebeliğimde yaşamıştım.Normal.Kırmızı kan görmediğiniz süreceBenim iki gündür lekelenmem var siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Ya bana da kalbini dinlemeye 2 hafta aonra gel dedim.Yok dedim. Stres oluyor insan ya uzayıncaMaşallah maşallah benide rahatlatti biraz bu durum çünkü daha 9 gün var benim randevuya
Amin amin canım benim sürekli sabah akşam dualarımdasınız. Rabbimin izniyle evlatlarımızdan hayırlı, iyi, güzel haberler alacağız her daim inanıyorumAy hadi insallah güzel güzel ilerlesinler ve kucagimiza aldigimiz günleride görmek nasip olsun.Arkamiza dönüp baktigimizda ise cok zor süreclerdi ama hepsine degdi Cok Sükür Diyebilmeyi nasip etsin RABBIM..
Bu güzel Cuma günü hatrina. Yarin Mevlid Kandilimiz Bol Bol Ellerimizi acalimm
O pedleri bende cok duydum ama hic kullanmadim daha saglikli diyorlar evet. Günlükte sürekli degistirmen gerekiyor ister istemez. Iyi bari sevindim yanliz dilmisim en azindan Tesekkür ederim bilgi icin canimCanım normalde günlük ped kullanırım lakin şu zamanlarda dikkat etmek gerekli diye yıkanabilir pamuklu günlük pedlerim vardı, Onları kullanıyorum günde 3-4 tane gidiyor. 15 tane vardı bende dört gün kadar yetiyor sonra yıkıyorum, ütülüyorum tekrar kullanıyorum ama yıkayacaksan 60°’de yıkamanı tavsiye ederim zaten üzerine ütü vuruyorsun mikrop falan kalmıyor, kendi evimde olduğumda 90°’de yıkıyordum. Annemdeyim şu an ve o 90°’yi fazla buluyorZaten bu aralar Fitil yüzünden çok gittiği için hemen elimde çitileyip, yıkayıp kurulayıp ütüleyip yine kullanıyorum.Uğraşması zor ama dışarıdayken günlük ped kullanıyorum. Evin içinde en azından sağ sağlıklı bir şey kullanmak istedim bu arada trendyol dan almıştım
Aynen gerçekten stres oluyor bende korkuyorum inşallah duyabilirim bendeYa bana da kalbini dinlemeye 2 hafta aonra gel dedim.Yok dedim. Stres oluyor insan ya uzayınca
Karin danmi bakildi ondanmi duyulmadi kalp? Alddan bakildiginda duyuluyor die biliyorum cünki canim ?Ya bana da kalbini dinlemeye 2 hafta aonra gel dedim.Yok dedim. Stres oluyor insan ya uzayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?