Benimki de öyle diyor ama erkeğin yaptığı temizlik pek efektif gelmiyorBana hic birseye izin vermiyor otur sen dur ben getirurm dur sen yapma valla böyle gidiyo
Kac haftaliksinizSabah değil ama bı kaç gündür gün içerisinde arada bir bulantı gibi bişey yoklayip gidiyor
Benimde kardesim gelip yapiyo temizliği allah razi olsun ama evde en ufacik birşeyi bile yaptırmıyorBenimki de öyle diyor ama erkeğin yaptığı temizlik pek efektif gelmiyordengelemeye çalışıyorum bakalım.ev toplamaktan daha başlayamadım ya neyse
alıcı/verici uzmanı olarak söylüyorum canım :) doktorların anlatmak istediği farklı olabilir ama kesinlikle "çok fazla ses dalgası göndermek gerekir" cümlesi yanlış. Aletin çalışması bu şekilde değil. alette görüntü için esas ışın yayılıyor o konuda ne düşünüyorlarmışBenim kendi doktorum da dinletmiyor, çok fazla ses dalgası göndermek gerekir diye biraz daha büyüsün öyle bakalım dedi. Başka kadın doğumluya gitmiştim o da aynısını yaptı. İyi bi kadın doğumcu bu haftalarda dinletmez kalbi dedi
5+3Kac haftaliksiniz
Doktorum tek olsun bizim olsun derdiKızlar değerim yüksekti hatırlarsanız ikiz olabilir diye düşünmüştük doktorda öyle demişti bugün keseyi gördük çok şükür. Tek keseymiş kızlar
Amin canım hepimizinkini tamamına erdirsin inşallahYaa çok sevindim canım tebrik ederim Allah devamına erdirsin inşallahtekrar ne zaman çağırdı doktorun? Kese kaç mm ölçüldü içinde yolk sac oluşumu var mıydı
Amin canım doktor güzel söylemişDoktorum tek olsun bizim olsun derdisağlıkla kucağınıza alın
Kac gelmistiki degerin canim?Kızlar değerim yüksekti hatırlarsanız ikiz olabilir diye düşünmüştük doktorda öyle demişti bugün keseyi gördük çok şükür. Tek keseymiş kızlar
Amin canım sağol 9.gün 432 11.gün 1192 gelmişti canımKac gelmistiki degerin canim?
Hayirli olsun canim Saga saglim kucagina almak nasip olsun
Aaa masallah degerin cok güzel canimmAmin canım sağol 9.gün 432 11.gün 1192 gelmişti canım
Kayseri acibademBenimde degerim 40 gelmisti sonradan güzel ilerledi insallah sizinkide güzel ilerler tekrar beta istemistir doktorunuz
Çok sevindim canım inşallah güzel ilerlesin aminnnnAaa masallah degerin cok güzel canimm
Benimki düsük baslamisti suan 1660 olmus cok sükür güzel ilerler insallah. Haftaya cuma görücem keseyii
Tebrikler canim kacti degerlerin?Kızlar değerim yüksekti hatırlarsanız ikiz olabilir diye düşünmüştük doktorda öyle demişti bugün keseyi gördük çok şükür. Tek keseymiş kızlar
6+6 da dinletmedi, gösterdi sadece ekrandan kıpır kıpırEn son ne zaman gittiniz de dinletmedi peki yani kaçındı haftasini bekliyor dinletmek icin
Ben de doktor olarak söylüyorum. Ultrasonografide Işın yoktur ses dalgası prensibiyle calısıralıcı/verici uzmanı olarak söylüyorum canım :) doktorların anlatmak istediği farklı olabilir ama kesinlikle "çok fazla ses dalgası göndermek gerekir" cümlesi yanlış. Aletin çalışması bu şekilde değil. alette görüntü için esas ışın yayılıyor o konuda ne düşünüyorlarmış
hem üni hastanesinde prof hem de tüp bebek uzmanı hiç biri bana bu konuda böyle bir bildirimde bulunmadı. kalp ritm seviyesine kadar ölçerek ritm seviyesi takibi dahi yapıldı.
Tebrikler canim kacti degerlerin?
Amin canım sağol 9.gün 432 11.gün 1192 gelmişti canım
Aaa mustafa tas mi ? O doktor cok ilgili aslinda yaaKayseri acibadem
Amin canim Allah ragzi olsunÇok sevindim canım inşallah güzel ilerlesin aminnnn
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAmin canim Allah ragzi olsun
Insallah saglikla kucaklarimiza almak da nasip olsunHer daim Dualarimdasiniz Kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?