İşte bu asla pes etmek yok. Yorulabilirz dinlenebiliriz ama asla mücadelemizde pes etmemeliyizKızlar şimdi tabiki önümüzdeki maçlara bakıcaz artk o yüzden size bir sorum olacak lütfen görenler yanitlayabilirmiyumurta kalitesizlik olan embriyoları 5.güne gitmeyen kalan 3.günleri bb bc cc kalitesi düşük olanlar ne yaptınız yaptiginiz şeylerden sonuç aldinizmi ne kadar sürede sonuç aldnz teşekkürler şimdiden
12 dk tutabildim benSende 1 saat tutmussun zatenhiç panik olma canım yatarak tuttuğu kanitlansaydi doktorlar direk yatış verirdi zaten
Aminnn yürekten aminnn. Allah'ım hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsinÇok şükür pozitifi görmüşsünüz tebrik ederim darısı benim ve diğer arkadaşların başına
Ohh ne güzellKüsme diye cevaplıyımmesajını gördüm ama benim 3. Gün embriyom yok 5. Gün var 3 tane
Önceki transferlerimde bir saat kafamı bile kaldirtmadan yatirmislardı. Günlerce evde yattım. Negatifti. Bu transferde odaya geldim istediğin zaman tuvalete gidip hemen gelip geri yatabilrsin dediler gayet rahattım. Evde de ilk üç gün biraz daha yattim ama en fazla 45 dakkada bir kalkıp evde 10 dk yürüyüş yaptım. Diğer günler evde yürüdüm yattım kalktım oturdum rahattım. Elhamdülillah sonu pozitif. Herşey nasip kısmet ama.simdiki hekimim rahmin kan akışını arttirman gerekiyor demişti bool su ve kendinizi yormadan eğilip dogrulmadan yürüyüş önemliymiş. Yani panik yapma Allah'ım rast getirsin nasip etsinForumda saatlerce kıpırdamadan yatanları okuyunca paniğim tuttu
Kızlar şimdi tabiki önümüzdeki maçlara bakıcaz artk o yüzden size bir sorum olacak lütfen görenler yanitlayabilirmiyumurta kalitesizlik olan embriyoları 5.güne gitmeyen kalan 3.günleri bb bc cc kalitesi düşük olanlar ne yaptınız yaptiginiz şeylerden sonuç aldinizmi ne kadar sürede sonuç aldnz teşekkürler
Ben şimdi ımpryl başladım .dr bunu söyledi . Mfk takvıyelerımde var. Açıkçası bunları kullanacağım benim de embrıyom 5aa idi ama tutmadı 8yumurtadan 2tane çok iyi kalıte vardı.3.gunde bunları dondurduk daha sonrakı ay 5.gune gidenı koyduk.diğeri gitmedi.acıkcası gitmeme nedenı laboratuvar olabılır mı diye kafamı kurcalıyorKızlar şimdi tabiki önümüzdeki maçlara bakıcaz artk o yüzden size bir sorum olacak lütfen görenler yanitlayabilirmiyumurta kalitesizlik olan embriyoları 5.güne gitmeyen kalan 3.günleri bb bc cc kalitesi düşük olanlar ne yaptınız yaptiginiz şeylerden sonuç aldinizmi ne kadar sürede sonuç aldnz teşekkürler şimdiden
Peki benim 15.22 yi 14.22 olarak okumam12 dk tutabildim ben
Tamam canm bekliyorumben haftaya gidicem, kalite arttırıcı şeyler verecek sanırım. yazarım sana:))
Bende prowomen kullandm yaklasik 2 ay hiç bir faydasını goremedmBen şimdi ımpryl başladım .dr bunu söyledi . Mfk takvıyelerımde var. Açıkçası bunları kullanacağım benim de embrıyom 5aa idi ama tutmadı 8yumurtadan 2tane çok iyi kalıte vardı.3.gunde bunları dondurduk daha sonrakı ay 5.gune gidenı koyduk.diğeri gitmedi.acıkcası gitmeme nedenı laboratuvar olabılır mı diye kafamı kurcalıyor
Tamam canm araştiriyorum şuan bakalmBenim ilk defa embriyom 5.güne gitti içlerinden bi tane 5cb embriyom oldu onu embriyolog dondurmaya uygun görmedi gebelik getirme oranı %15 boşa dondurup dondurma ücreti ödemeyin demişti ve dondurmadik. Ama öncesinde yumurta kalitesini artırıcı şeyler yapabilirsiniz eşinizle beraber oda sperm kalitesini artırabilir. Faydası oluyor.
Maxigo ve maxijunoyu araştırmanı öneririm içeriği gayet güzel ve d vitamini magnezyum da kullanabilirsin uyku kaliten düşükse melatonin vucuda kaliteli uyku salgılatıyor bütün vitaminlerine baktırıp takviyeye baslayabilirsin ve sebze balık agirlikli beslenmeyi öneriyorlar bide canımBende prowomen kullandm yaklasik 2 ay hiç bir faydasını goremedm
Hemen hemen öyle canmEe ben kan gününe kadr öğrenmeyeck miyimkoyulaşırsa oldu demek mi
Aslında bu takvıyelerın en az 3ay kullanılması gereklı .yumurta oluşup kalıtelı olup atılması 3ay süre zarfında oluyor .o yüzden dr bey bana ekımde görüşelim dedi.bence sizin de elınızde varsa yine de devam edin derim benceBende prowomen kullandm yaklasik 2 ay hiç bir faydasını goremedm
Neden pgt yapiliyorKızlar ya kafama yine bir şey takıldısabah demiştim ya doktor aradı, 3 embriyo var ama kaliteleri çok iyi görünmüyor, yine de gün içinde tekrar bakılacak dedi diye. Öğleden sonra embriyolog aradı, 2 tanesinden biyopsi alıp dondurduk dedi. Biri 4bb, biri de 4cc mi ne.
Yani şimdi aklıma takıldı, sabah doktor çok transfer etme taraftarı konuşmadı bana. Öğleden sonra embriyolog acaba doktora sormadan mı dondurdu? Çünkü transfer düşünülmeyen bir embriyo için neden ben dondurma+saklama+biyopsi için yaklaşık 20bin ödeyeyim ki?
4bb için neden olumsuz konuştular ki iyi gibi duruyorKızlar ya kafama yine bir şey takıldısabah demiştim ya doktor aradı, 3 embriyo var ama kaliteleri çok iyi görünmüyor, yine de gün içinde tekrar bakılacak dedi diye. Öğleden sonra embriyolog aradı, 2 tanesinden biyopsi alıp dondurduk dedi. Biri 4bb, biri de 4cc mi ne.
Yani şimdi aklıma takıldı, sabah doktor çok transfer etme taraftarı konuşmadı bana. Öğleden sonra embriyolog acaba doktora sormadan mı dondurdu? Çünkü transfer düşünülmeyen bir embriyo için neden ben dondurma+saklama+biyopsi için yaklaşık 20bin ödeyeyim ki?
GözüNüz aydın devamı sağlıkla gelsinMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
Şöyle, doktorum bu 4bb 4cc embriyolar özelinde istemedi pgt’yi. En başından önermişti daha, sonuç atıyorum 5aa da olsa pgt isteyecekti transfer öncesi, neden bilmiyorum yaşımdan ötürü heralde.Neden pgt yapiliyor
Bilmiyorum ki, sabah doktor bb falan demedi, sadece kalitesi iyi değil fragmantasyonları fazla dedi. Transfer olmayacak gibi mi duruyor dedim evet dedi. Sonra 4bb olayını embriyolog arayıp söyledi saat 3 gibi.4bb için neden olumsuz konuştular ki iyi gibi duruyor
Bana 4bb ve 3aa transfer yapılacak bu sefer ki elimde kalan embriyolar bunlar ve olumsuz birşey söylenmedi şu ana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?