- 4 Nisan 2019
- 5.761
- 6.148
- 198
Muhtemelen enfeksiyon kapmışsın. Doktorunla görüş. Ona göre ilaç verirHerkese tekrar merhaba 6 tane kaliteli yumueta toplandı benden suan kramp şeklinde ağrım var ama çok değil size şey sormak istiyorum idrar rengi ve kokusu çok ağır sizde de oldu mu
Bende olmadı canımHerkese tekrar merhaba 6 tane kaliteli yumueta toplandı benden suan kramp şeklinde ağrım var ama çok değil size şey sormak istiyorum idrar rengi ve kokusu çok ağır sizde de oldu mu
Tamam 10 gün sonra ekleme yapacaksa ekler ve başlarİlkinde çok iğne ilaç yazmıştı. Bunda sadece femara yazdı. 10 gün sonra kontrol var. Transfer gününü söylüyecek
Bence kimseye söylemeyin. Süreç daha rahat geçiyorBende tedavi işini gizli tutuyorum sırf konuşulmasın diye hata mı ediyorum
Ben zaten tutmasam kaynanam gizlemeyelim diyor sinir ediyor eşimin halasının kızı da tedavi gördü saklamıyor o yüzden normal diye düşünüyor heraldeBence kimseye söylemeyin. Süreç daha rahat geçiyor
Dondurulmuş embriyo transferi olacak bu sefer. İlkinde taze transfer oldumTamam 10 gün sonra ekleme yapacaksa ekler ve başlar
Önemli olan sensin. Nasıl rahat hissediyorsan canım öyle yap. Ben kimseye söylemedim. Ailem dışında bebeğim 3 aylık olana kadar gebeliğimi de duyurmadımBen zaten tutmasam kaynanam gizlemeyelim diyor sinir ediyor eşimin halasının kızı da tedavi gördü saklamıyor o yüzden normal diye düşünüyor heralde
Bencede.Kimsenin karışmaması lazım vallaha ne gerek var duymalarına sinir oluyorum bende
Bizimde gizliToplum baskısını ancak sen yenebilirsin. Ben herkesin ağzını kapattım. Bu 2. Transferimiz ve hiç kimsenin haberi yok. Çünkü ilkinde perişan ettiler beni. Şimdi herkesi çocuk isteriz veya istemeyiz bu sizi ilgilendirmez diyecek dirayeti bulmalısın kendinde. Zaten aslında en büyük ayıp çocuğun yok mu diye sormak. Soranlara da ağzının payını vermekten çok büyük haz duyuyorum artık. Ha diğer konuya gelince evet tüm herşey biz çekiyoruz. Erkekte de sorun olsa tüm ilaç şu bu hepsi kadına. Bu bence de müthiş sinir bozucu. Acaba uyurken boğsak mı şu adamlarıuzun ve yorucu bir yol. Dayanmak ve direnmekse bizlerin işi. Eşlerimizin elinden tutup direnmeye devam
Bende öyle istiyorum valla en iyisi gizlemekÖnemli olan sensin. Nasıl rahat hissediyorsan canım öyle yap. Ben kimseye söylemedim. Ailem dışında bebeğim 3 aylık olana kadar gebeliğimi de duyurmadım
Canım enfeksiyon yoksa yanma olmuyor. Tahriş falan da olmuş olabilir. Akıntın olursa doktorunla görüşSizlere bir şey sormak istiyorum. Transferden sonraki günlerde vajinada hiç yanma hissettiniz mi?
ne guzel yazmışsınızToplum baskısını ancak sen yenebilirsin. Ben herkesin ağzını kapattım. Bu 2. Transferimiz ve hiç kimsenin haberi yok. Çünkü ilkinde perişan ettiler beni. Şimdi herkesi çocuk isteriz veya istemeyiz bu sizi ilgilendirmez diyecek dirayeti bulmalısın kendinde. Zaten aslında en büyük ayıp çocuğun yok mu diye sormak. Soranlara da ağzının payını vermekten çok büyük haz duyuyorum artık. Ha diğer konuya gelince evet tüm herşey biz çekiyoruz. Erkekte de sorun olsa tüm ilaç şu bu hepsi kadına. Bu bence de müthiş sinir bozucu. Acaba uyurken boğsak mı şu adamlarıuzun ve yorucu bir yol. Dayanmak ve direnmekse bizlerin işi. Eşlerimizin elinden tutup direnmeye devam
ben kayınvalidem üst katta ektim yan apartmanda oturuyor. Arabayı bile kapıya park etmiyoruz kayınvalidem takip ediyor diye var sen düşünBizimde gizliama yani cok gizli boyle artik kirk takla atiyoruz yakalancaz diye benim icin fark etmiyodu acikcasi ama esim istemedi soylemek sonradan bende iyi olmus dedim aslinda,kimseye dert anlatmakla ugrasamicam
Hayır bence nasıl rahat ediyorsan öyle davranmalısın. Baskı görmek mesele. Yani sürekli çalan telefon şu duayı oku bunu oku diyenler şu bu gerçekten beni geriyor. Bu yüzden kimseye söylememeyi tercih ediyorum.Bende tedavi işini gizli tutuyorum sırf konuşulmasın diye hata mı ediyorum
Evet benim bu transferde oldu 1 gün sürdüSizlere bir şey sormak istiyorum. Transferden sonraki günlerde vajinada hiç yanma hissettiniz mi?
ahahahahahhaha ay cok fenaymis , sizinki baya kose kapmaca olmusben kayınvalidem üst katta ektim yan apartmanda oturuyor. Arabayı bile kapıya park etmiyoruz kayınvalidem takip ediyor diye var sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?