- 13 Şubat 2021
- 14
- 4
- 36
Çok sevindim sizin adınıza , hayırlı olsun . Ben de beklicem sizin gibi zaten pazartesiye ne kaldı . Olumsuz olursa da olduğu gün üzüleyimMerhaba
Belirtilere hiç takılma. Benim 10. Günüm hala belirtim yok.
Dün test günümdü pozitif çıktı çok şükür
İdrar testi yapmak istersen sen bilirsin ama ben yapmadım kan testini bekledim
Malesef bende de durum aynı , artık kalçalarımın üzerine oturamaz durumdayım . Şişlik var morluklar var toplanmalar var . Zeytinyağla mı ovsak yada başka bir yağla bilemedimKızla bu progestan 50 mg iğne kalcadan kullanan var mı varsa kalcanız ne durumda benimki kist olmuş durumda içi ve daha 10 gün devam
Transferden bir kaç gün öncesine kadar yasaktı sonrasında da yasak dedi bilmiyorum hep yasakKızlar bişey daha sorsam şimdi bu dondurulmuş embriyo transferinde ilaçlar döneminde özellikle transfer e kadar doktorunuz ilişki konusunda ne önerdi rahim kasılması olur diye pek önerilmiyor diye biliyorum ama sizlerin de fikrini sormak istedim
Yok valla negatif diye düşünüyorumHeyecan arttı mı kuzum
Öyle tabi canım da insan herşeyi merak ediyor yaTransferden bir kaç gün öncesine kadar yasaktı sonrasında da yasak dedi bilmiyorum hep yasakzaten ikili düşünecek modunda kalmıyor insanın
5.gün bugün canım....Kuzum kaçıncı gündü bugün
Niye öyle dedin canım ya normal test günü ne zama. SeninYok valla negatif diye düşünüyorum
Canım bence biraz daha bekle inşallah5.gün bugün canım....
300 dolar diye bilgi verilmişti ama henüz muhasebeden aramadılar, ödemeyi gerçekleştirmedik...Pgt ücreti ne kadar acaba
Nasıl bir heyecan...Canım bence biraz daha bekle inşallah
12.08Niye öyle dedin canım ya normal test günü ne zama. Senin
Yaaa ne bileyim üzüldüm negatif çıkıncaNiye öyle dedin canım ya normal test günü ne zama. Senin
Normalde regline kaç gün var?Yaaa ne bileyim üzüldüm negatif çıkınca
İnşallah öyledir canm yaCanım bence bi tık daha koyulaşmış geldi ama ışık az olduğu için net göremedim kötü düşünme bence pozitif
Embriyo başı 250$ yaptırdık biz300 dolar diye bilgi verilmişti ama henüz muhasebeden aramadılar, ödemeyi gerçekleştirmedik...
Salı günü test için hastaneye gittiğimizde talep edecekler sanırım...
4 gün varNormalde regline kaç gün var?
hangi testi kullandın canım?
Benimde normalde Pazartesi reglim, Salı test günü...4 gün var
Benim pazartesi test bakalımBenimde normalde Pazartesi reglim, Salı test günü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?