- Konu Sahibi palm angels
-
- #13.841
benim kanama alanim bitti canim seninkide biter doguma kadar suremez zaten kanin yeri kalmicak bebek doldurucak hertarafi rahim agzina yakin kisim azalmisti ustu devam ediyodur ama tedirgin olma hic bisey olmicakKızlar kanama yaşayanlar ne durumdasınız. Benim 11. Haftada 1 gun kanama olmustu sonra 1 aydır lekelenme seklindeydi şuan 2 3 gündür yok gibi 10gun önce gittiğimde küçülme yok demisti dr kanama alanım aynı duruyormuş doğuma kadar bitmeyedebilir dedi. Bebek buyudukce vücudun emecek bu kanı dedi sizlerde son durum ne merak ettim
bi sonraki randovunu bekle artik kesin netler gostermezsede doktoru zorla detayli baksin erkek derken dopler kismini acip mi bakti bacak arasina seyden soruyorum dopleri aciyolar ya kordonla pipiyi ayirmis oluyolarKızlar ben bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok bende bebişte biliyorsunuz kızlar ben 12 haftalık özele gitmiştim kıza benzettim dedi kesin demedi yanılma koydu bugün devlete gittim 17 haftalık erkeğe benziyor dedi ben şok kız diyecek diye gittim şimdi devlete inanayım mi ultrason fotoğrafi vermiyoruz dedi
Kesin erkek dememiş benziyor demiş bence özele gidin net sonuç için.Özel bana 12 haftada kıza benzettim dedi 17 haftalık erkeğe benziyor dedi yarın özele gitsem mi acaba devlete güvenmeli miyim acaba ya
Evet yarın gidicem sabahKesin erkek dememiş benziyor demiş bence özele gidin net sonuç için.
17 haftalık olmuş artık benziyor dememesi lazım diye düşünüyorum birde devletin utrasonu iyi olmadığı için kordonu bile pipi görmüş olabilir ben pek güvenemiyorum oranın ultrasonlarına o yüzden net olarak erkek duymadan emin olmayınKızlar ben bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok bende bebişte biliyorsunuz kızlar ben 12 haftalık özele gitmiştim kıza benzettim dedi kesin demedi yanılma koydu bugün devlete gittim 17 haftalık erkeğe benziyor dedi ben şok kız diyecek diye gittim şimdi devlete inanayım mi ultrason fotoğrafi vermiyoruz dedi
Ultrason doktora.donuktu o görüyordu herşeyi ben bir şey gormedimbi sonraki randovunu bekle artik kesin netler gostermezsede doktoru zorla detayli baksin erkek derken dopler kismini acip mi bakti bacak arasina seyden soruyorum dopleri aciyolar ya kordonla pipiyi ayirmis oluyolar
Yarın özele gidicem kesin belli olur o zaman ultroson fotoğrafi bile vermedi17 haftalık olmuş artık benziyor dememesi lazım diye düşünüyorum birde devletin utrasonu iyi olmadığı için kordonu bile pipi görmüş olabilir ben pek güvenemiyorum oranın ultrasonlarına o yüzden net olarak erkek duymadan emin olmayın
Araştırma vermiyor maalesef özelde çok net söylerler artık cinsiyeti tam oluştu çünkü yanılma olmazYarın özele gidicem kesin belli olur o zaman ultroson fotoğrafi bile vermedi
Ben badger belly oil aldım içinde sadece organik yağlar var incelebilirsin canim :)Ben Hindistan cevizi yağı kullancam canım losyon falan almicam diye düşünüyorum şimdilik, benim eşim biraz takıntılı deodorant kullanmama kızıyor oje bile süremiyorum zararlı diyor
Evet araştırma vermiyor bana 12 haftalıkken kıza benzettim dedi devlet şimdi devlet böyle diyor şoka.girdim yarın öğreneyim artık kesin olsunAraştırma vermiyor maalesef özelde çok net söylerler artık cinsiyeti tam oluştu çünkü yanılma olmaz
hii tuh ozelde acar ama doktorun dopleri artik netler 17 sonucta artik bi soyleyin dersinUltrason doktora.donuktu o görüyordu herşeyi ben bir şey gormedim
Öyle öyle her gidişte uğraştırırlar doğumda öğrenirsin oraya kalırsanEvet araştırma vermiyor bana 12 haftalıkken kıza benzettim dedi devlet şimdi devlet böyle diyor şoka.girdim yarın öğreneyim artık kesin olsun
Cnm ben zaten kilo almadm. 6 aya kadr gebeligm belli bile deildi. Bir hamilelik tayti diisnda bisi almadm. 7 kilo almistm onun 3 kilosu bebek 3-4 kilosu suyu esigi,Yine çatlamazsin bence o zaman ilk gebelikte catlamayan tanıdıklarım diğerlerindede çatlaması şanslı gruptasin
Ayen valla amin hayırlısi olsun ben kız diye gittim yani yarın erkek olduğu kesinleşirse yine inanmamÖyle öyle her gidişte uğraştırırlar doğumda öğrenirsin oraya kalırsanyarın bize de haber vermeyi unutma gönlünden geçen olsyn inşallah
Yarın özele gidicem bir daki kontrol bir ayhii tuh ozelde acar ama doktorun dopleri artik netler 17 sonucta artik bi soyleyin dersinnezaman bi sonraki
Ben badger belly oil aldım canim organikmiş onu kullanıyorum, bir de mama aura diye bir marka duydum sadece hamilelere özel lierac stokta yok o gelirse onu da almayı düşünüyorum.Bu ürüne dair çok güzel yorumlar okudum kararsız kaldım bende
Valla cnm ben son kontrolden sonra artk hissettigimi dusunmuyorm. Cunku bebek dlei gibi hareket ediodu yuzustu yatio hemennsirt ustu donuo kollar kipir kipir doktor sasti kaldi. Ama ben hic bir sey hissetmedm. Hatta kac gundr neden harekt bisi yok die korkuyordm. Sonra dedim ki eger bu hareketleri bile hissetmiyorsam once harekt sandklarm neydiben dun aksam ilk kez oglani hissettimama oyle icten his degildi sirt ustu yatmistim elimde karnimdaydi avuc icimde resmen hareketini hissettim boyle bisey deri altindan gecti gitti az oncede ben ic organlarimimi hissettimki diye cikolata yedim oglan durmuyooo sjsjsjssj bi oraya gidiyo bi tak diye bi alana vuruyo bu boylemi oluyo cok duygulandim
Özel erkek derse artık inan canım o kadar da değilAyen valla amin hayırlısi olsun ben kız diye gittim yani yarın erkek olduğu kesinleşirse yine inanmamdoğumda inanacam artık yazarım canım buraya amin
Özel erkek derse artık inan canım o kadar da değil
17 haftalık yanılma ihtimali çok az canım. Ben daha11 haftalıkken öğrenmiştim erkek çocuklarımı mesela ikisini de. Yanılmamışlardı. Ultrasonda hızlıca baktıysa belki yanılma ihtimali olabilir ama devlette cinsiyet i geç söylerler yanılma olmaması içinÖzel bana 12 haftada kıza benzettim dedi 17 haftalık erkeğe benziyor dedi yarın özele gitsem mi acaba devlete güvenmeli miyim acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?