- 25 Mart 2024
- 695
- 461
kasık ağrısımı mide ağrısımı yoksa bağırsak mı puxhumBenim çok karın ağrım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kasık ağrısımı mide ağrısımı yoksa bağırsak mı puxhumBenim çok karın ağrım var
gerçekten mii süper ya ben öyle eğitim alamadım ama bebemi göndercemokim ablacım ben hafızım
Yaaa neden ki canım geçmiş olsunBenim çok karın ağrım var
kız kendini temizlikte yordun ondan mı oldu havalar da çok sıcak terleyip üşütme çok oluyor bende bikaç gündür fenayım. bi nane limon içsen ya da ilaç öyle toparlarsın ancak gibim sankiBilmiyorum boğazımda ağrıyor bugün de çok terledim hasta olacağım belliydi mide bulantım falan da başladı Mervesre41 bzcxa
Sana tavsiyem yatmadan dua eder gibi elllerini açıp 7 Ayetel Kürsi ihlas.felak nas suresi okuyup ellerinle tüm vücuduna sürmenAy bi oku cidden bide gece rahat uyuyum nılur ya 1 aydır gece uykuya dalamıyorum onun içinde dua falan var mı
Aman dikkat et canım salgin var bir nane limon kaynat ya da grip gibi halsiz hissediyorsan grip ilacı mi alsanBilmiyorum boğazımda ağrıyor bugün de çok terledim hasta olacağım belliydi mide bulantım falan da başladı Mervesre41 bzcxa
Aferin sinüs varmış evde içtim gitti vallakız kendini temizlikte yordun ondan mı oldu havalar da çok sıcak terleyip üşütme çok oluyor bende bikaç gündür fenayım. bi nane limon içsen ya da ilaç öyle toparlarsın ancak gibim sanki
Aldım aldım içten içe terleme kulaklarımın yanması geniz yanması her nane başladı fena kaptım şifayı hissediyorumAman dikkat et canım salgin var bir nane limon kaynat ya da grip gibi halsiz hissediyorsan grip ilacı mi alsan
G guzelseylerolsun kızlar acabamsı hamileyken ne duası okumak gerekir eşimle kuran hatmi yapalım dedik. niyetini umreye gittiğimde almıştımm martta nasip oldu gitmek. başka napabilirim sizceSana tavsiyem yatmadan dua eder gibi elllerini açıp 7 Ayetel Kürsi ihlas.felak nas suresi okuyup ellerinle tüm vücuduna sürmen
geçmiş olsun birtanem dikkat et kendine dinlen sıcak şeyler tüket yarında iyi olmazsan bi dr görün istersen. ama gerçekten de salgın varmış benimde bogazım kulaklarım fenaydı cidden üç gün sürdü. bi de ilaç da içemiyom nane limon içip dua ettim sadeceAldım aldım içten içe terleme kulaklarımın yanması geniz yanması her nane başladı fena kaptım şifayı hissediyorum
Hatim çok güzel olur bir de güzel ahlaklı hayâlı bir çocuk için Yusuf suresi Meryem suresi okumustumG guzelseylerolsun kızlar acabamsı hamileyken ne duası okumak gerekir eşimle kuran hatmi yapalım dedik. niyetini umreye gittiğimde almıştımm martta nasip oldu gitmek. başka napabilirim sizce
Sağ ol kuzum inşallah ilerlemez ya bi nane limon kaynatıyım barigeçmiş olsun birtanem dikkat et kendine dinlen sıcak şeyler tüket yarında iyi olmazsan bi dr görün istersen. ama gerçekten de salgın varmış benimde bogazım kulaklarım fenaydı cidden üç gün sürdü. bi de ilaç da içemiyom nane limon içip dua ettim sadece
İnşallah olurlar niyetime öyle almıştım yaniHatim çok güzel olur bir de güzel ahlaklı hayâlı bir çocuk için Yusuf suresi Meryem suresi okumustum
ben de okuyayım canım çok sağolHatim çok güzel olur bir de güzel ahlaklı hayâlı bir çocuk için Yusuf suresi Meryem suresi okumustum
iinşallah hayatım allah onlara sağlıklı hayırlı imanlı uzun ömürler nasip etsinİnşallah olurlar niyetime öyle almıştım yani
mükemmel bir karar hayatım da yaptığım en iyi şey olabilir annem sağ olsun vesile oldugerçekten mii süper ya ben öyle eğitim alamadım ama bebemi göndercem
iç iç iyi gelir haberdar et bizi deeSağ ol kuzum inşallah ilerlemez ya bi nane limon kaynatıyım bari
Eşime dedim ateşim var mı bi bak benim senden daha çok var dedi. Hasta bile olamıyorum ağız tadıyla beiç iç iyi gelir haberdar et bizi dee
ben sana atim mi özelden hamileyken okunacak şeyleriG guzelseylerolsun kızlar acabamsı hamileyken ne duası okumak gerekir eşimle kuran hatmi yapalım dedik. niyetini umreye gittiğimde almıştımm martta nasip oldu gitmek. başka napabilirim sizce