İnşallah hiç tüp bebeğe gerek kalmaz o süreçlere girmek istemiyorum ama nasip tabiiİnşallah en kısa zamanda nasip olur takviye kullanıyor musunuz dün birinin yorumunu gördüm kolojene başlamış ve hamile kalmış
Canım kopkoyu testlerin hiç stres yapma testle uğraşıp zaten yeterince beklemeli bi süreçte olacaksın kandan takip edersin artıkGünaydın kızlar
Bu sabah yine test yaptım ama ilk idrarla değil bir de öncesinde bir bardak su da içmiştim düne göre silik gibi geldi bundan bir şey olur muüstteki yeni yaptığım.
Günaydın bebekkkkk
Maşallah çok güzel çıkmış bence kan verinGünaydın kızlar
Bu sabah yine test yaptım ama ilk idrarla değil bir de öncesinde bir bardak su da içmiştim düne göre silik gibi geldi bundan bir şey olur muüstteki yeni yaptığım.
Güzel sonuçlar geleceğine eminimCanım yarın sabah kan vereceğim bakalım
Mantıklı kitaplar da risksiz ve zamansızBen de çocuk kitapları alıyordum
bir hevesle aklıma gelmedi doğruBoykot ama
İnşallah en kısa zamanda hepimiz çok güzel sonuçlar alırız Allah gönlünüze göre versinGüzel sonuçlar geleceğine eminim
Mantıklı kitaplar da risksiz ve zamansız
bir hevesle aklıma gelmedi doğru
Anlayabiliyorum benim de öyle inositol, omega 3, folik asiti zaten saymıyorum, prenatal vitamin, cq10 ve aklıma gelmeyenlerİnşallah hiç tüp bebeğe gerek kalmaz o süreçlere girmek istemiyorum ama nasip tabiiyani kullanmadığım takviye kalmadı diyebilirim sana
Şu anda aktif olarak B12 ve d vitamini kullanıyorum 3 yıldır folik asit kullanan kullanana yani herhalde folik asit değerim yükselmiştir artık kullanmıyorumAnlayabiliyorum benim de öyle inositol, omega 3, folik asiti zaten saymıyorum, prenatal vitamin, cq10 ve aklıma gelmeyenler
Ay ben 6 ay kadar filan kolajen kullandım gerçi o zaman bebek düşünmüyorduk düşününce de bıraktım olmayınca olmuyorİnşallah en kısa zamanda nasip olur takviye kullanıyor musunuz dün birinin yorumunu gördüm kolojene başlamış ve hamile kalmış
Evet bak hangisini unuttum diyordum d vitaminiŞu anda aktif olarak B12 ve d vitamini kullanıyorum 3 yıldır folik asit kullanan kullanana yani herhalde folik asit değerim yükselmiştir artık kullanmıyorum
3 yıldır gebeyimdir diye bulduğum her vitamini kullandım sporu bıraktım sağlıklı besleneceğim diyor önüme gelen her şeyi yedim ve 13 kilo aldımEvet bak hangisini unuttum diyordum d vitamini
Amin inşallah hepimizeİnşallah en kısa zamanda hepimiz çok güzel sonuçlar alırız Allah gönlünüze göre versinne kadar süredir istiyorsunuz
Maşallah minik kızına canıımmCanım benimm iyiyim çok şükürcuma gittik doktora, detaylıca baktı ense kalınlığı burun kemiği vs her şey normal görünüyor veeee bir kızımız oluyor
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, sizler de en kısa zamanda güzel haberlerinizi alın, dualarımdasınızbu arada senden bu ay umutluyum
Bizim 3 yıl oldu canımAmin inşallah hepimizeOcaktan beri istiyoruz ama aralarda değerlendiremediklerimiz oldu siz?
Kilo maalesef iyi değil vki normalse sıkıntı değil ama her gittiğim doktor kilo ver diyor bununla ilgili bir topik de açmıştım glutensiz laktozsuz keto diyetim diye baya yardımcı oldu bana 62'den 56'ya indim3 yıldır gebeyimdir diye bulduğum her vitamini kullandım sporu bıraktım sağlıklı besleneceğim diyor önüme gelen her şeyi yedim ve 13 kilo aldım
3 yıldır evliyiz biz de bu arada onun öncesinde de düşünmediğimiz halde arada kaçamaklar oldu yine denk gelmedi sdskdk yaşın da genç sanırım en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun <3Bizim 3 yıl oldu canım
Değerlerine baktırıp da başlayabilirsin istersen canım ben de geçen kan verdim ferritin ve demirim düşük çıktı yine gyno ferro kullanıyorum şu an içinde folik asit ve b12 de var. ayrı kullandığım folik asidi bıraktım o yüzdenBu ara saldım ama önümüzdeki ay tekrar başlamayı düşünüyorum vitaminlere
Kızıma bundan kullandık çok güzel gerçekten ikinci olursa yine bundan alırımBen az önce indirime girmiş diye denk geldi manifestleyip bunu aldım daha ortada hiçbir şey yokken
Philips Avent SCF551/03 Eğitici Damlatmaz Bardak 6 Ay + 7oz/200 ml Mor
Benim hamileyken kızıma aldığım ilk şey kitaplardı. Arkadaşlar dalga geçmişti amaBen de çocuk kitapları alıyordum
Doğru seçim yapmışım deseneKızıma bundan kullandık çok güzel gerçekten ikinci olursa yine bundan alırım
Benim hamileyken kızıma aldığım ilk şey kitaplardı. Arkadaşlar dalga geçmişti amaHatta hamileyken o kitapları okuyordum gülüyorlardı bana ama iyiki öyle yapmışım. Doğunca da eve getirir getirmez başladım her gün kitap okudum. 100’den fazla kitabı var Bebekler için ilk 3 yıl özellikle çok önemli. Beni bıraksan saatlerce konuşurum bu konuda ama çok uzatmayım