- 11 Temmuz 2024
- 150
- 123
- 29
Yaaaaa çok mutlu oldumKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu @cookiep @brckm @halolita @beezuus duskapani annelik yolunda @Gulbahcesii96 monica123 G guzelseylerolsun Usagiii @ecutos ladyflowercookies @ayguzeli777
Şu an ben de vermeye çalışıyorum İnşallah veririmKilo maalesef iyi değil vki normalse sıkıntı değil ama her gittiğim doktor kilo ver diyor bununla ilgili bir topik de açmıştım glutensiz laktozsuz keto diyetim diye baya yardımcı oldu bana 62'den 56'ya indim
Tamam canım teşekkür ederim öyle akışına bırakayım biraz artıkCanım kopkoyu testlerin hiç stres yapma testle uğraşıp zaten yeterince beklemeli bi süreçte olacaksın kandan takip edersin artık
26 yaşındayım biz hic korunmadik ilk zamanlardan beri istiyoruz 2 kez aşılama denedik olmadı son caremiz tüp bebek3 yıldır evliyiz biz de bu arada onun öncesinde de düşünmediğimiz halde arada kaçamaklar oldu yine denk gelmedi sdskdk yaşın da genç sanırım en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun <3
Yarın sabah vereceğim inşallahMaşallah çok güzel çıkmış bence kan verin
Ah o belirtiler yok mu kendi kendime triplere girdim geçen aylarda26 yaşındayım biz hic korunmadik ilk zamanlardan beri istiyoruz 2 kez aşılama denedik olmadı son caremiz tüp bebekamin isteyen herkese Allah nasip etsin. Şuan 5 günüm kaldı kasik ağrılarım var ama umutlanmak istemiyorum sonra hüsran oluyor. Tabi her ay kendime bir belirti buluyorum bu ay kasik ağrısı,
Ahahhahaha ben çok severim okumayı, bir iki hamilelik kitabını daha denemeye başlamadan almıştım. Dün çıkardım getirdim birini salona. Eşim diyor bunu ne zaman aldın yumuşatıcı reklamlarında çantasından yumuşatıcı çıkaran teyzeler gibisinKızıma bundan kullandık çok güzel gerçekten ikinci olursa yine bundan alırım
Benim hamileyken kızıma aldığım ilk şey kitaplardı. Arkadaşlar dalga geçmişti amaHatta hamileyken o kitapları okuyordum gülüyorlardı bana ama iyiki öyle yapmışım. Doğunca da eve getirir getirmez başladım her gün kitap okudum. 100’den fazla kitabı var Bebekler için ilk 3 yıl özellikle çok önemli. Beni bıraksan saatlerce konuşurum bu konuda ama çok uzatmayım
Al işte vatana ihanetLorelailai ayyy çok tebrik ederimmmmm sayımız arttıkça çok mutlu oluyorum ya. acil yeni topiğe geçmemiz lazım. 2025 NİSAN ANALARI
Sıra sende gibi görünüyor canım içime doğduYaaaaa çok mutlu oldumLorelailai Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Artık bir aile gibi olduk ve git gide çoğalıyoruz maşallah
ayyy ağzından bal damlıyor canım ya inşallah hayırlı ise nasip olsunSıra sende gibi görünüyor canım içime doğdu
Ben yurtdışındayım burda öyle kan vermek istiyorum diyip veremiyorsun maalesef doktor söylerse veriliyorDeğerlerine baktırıp da başlayabilirsin istersen canım ben de geçen kan verdim ferritin ve demirim düşük çıktı yine gyno ferro kullanıyorum şu an içinde folik asit ve b12 de var. ayrı kullandığım folik asidi bıraktım o yüzden
Ladyciim nasılsın hayatımmm bebiş geliyor mu ?ayyy ağzından bal damlıyor canım ya inşallah hayırlı ise nasip olsunBekliyorum bende batı bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyımmm
Bugün değil de 14ündeGünayydııııııınnnnn benim güzel annelerim anne adaylarımmbugün yok mu test tüst yapan
Üçünüz birden aynı gün Üçünüz de hamileysenizBugün değil de 14ündeduskapani annelik yolunda ve G guzelseylerolsun ile yapacağız inşallah Gerçi G guzelseylerolsun un belli gibi ama dayanamayıp yapıp duruyor
Kuzum dün açık kahverengi bi akıntım oldu. Bilmiyorum ki regl sökülmesi mi yerleşme midir inşallah gelir bebişLadyciim nasılsın hayatımmm bebiş geliyor mu ?
Bugün var mı ?Kuzum dün açık kahverengi bi akıntım oldu. Bilmiyorum ki regl sökülmesi mi yerleşme midir inşallah gelir bebiş
Ama çok güzel olmaz mıııığğğğ
Bugün henüz yok. Ama yani öyle bir döngü oldu ki her renk akıntıyı gördüm çok şaşkınım daha önce böyle bir şey yaşamamıştımBugün var mı ?