Ayyy canım çok sevindiimKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu @cookiep @brckm halolita @beezuus duskapani @annelik yolunda G Gulbahcesii96 @monica123 G guzelseylerolsun @Usagiii ecutos @ladyflowercookies A ayguzeli777
Amiin canım, ne kadar güzel bir kalbin var senin yaBen her gece tablomu açıp tek tek dua ediyorum valla çok mutlu oluyorum böyle gördükçe Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin sayılarınız artsın
Ayyy bunu gördüm aşırı sevindimKız onu ben de hissediyorum valla
Kuzum kızları beraber doğurup büyüttük kardeşlerinde de beraber oluruz inşallahPuxhu Mervesre41 ay maşallah çok uğurlu geldi bu topik herkese duskapani canım hadii ben okuyamadım belirtileri senin ama sanırım sende de var bişeyler sen hamile kalırsan bende umutlanabilirim niyeyse öyle hissediyorum
Kız sen şimdi kaç yaşındasın anlamadım benya hayır ya niye ben omu ilk başta önemsemedim rastgele batım zıkkım
Canım benimmm çok tebrik ederim çook sevindimKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu @cookiep @brckm halolita @beezuus duskapani @annelik yolunda G Gulbahcesii96 @monica123 G guzelseylerolsun @Usagiii ecutos @ladyflowercookies A ayguzeli777
Çok sevindim bendeee Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsunKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayy maşallah canım çok sevindimKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım sen nasılsın? Bebiş nasıl? Cinsiyeti öğrenebildiniz mi? :)Canım benimmm çok tebrik ederim çook sevindimsağlıkla gelsin dünyaya
Yumurtlama işi karıştırıyorBizim bat sat seninle aynı gidiyor
Bu ay benim bat 6 senin 5 ti tam tersi oldu sen 5 te oldun ben 6 da
Evet kuzum inşallahhh nasip olurKuzum kızları beraber doğurup büyüttük kardeşlerinde de beraber oluruz inşallahValla yumurtlamadan 2 gün sonra başlayıp azalıp artan kasık ağrısı var. Dün de bir ara adet ağrısı geldi gitti. Bilmiyorum umut etmeye de korkuyorum inşallah hayırlısıyla vardır.
İnşallah canımEvet kuzum inşallahhh nasip olurçok heyecanlıı hadi bakalım inşallah vardırr insan korkuyo heveslenmeye de anlıyorum inşallah doğru zaman bu zamandır kuzum
Canım benimm iyiyim çok şükürCanım sen nasılsın? Bebiş nasıl? Cinsiyeti öğrenebildiniz mi? :)
26 yaKız sen şimdi kaç yaşındasın anlamadım
İnşallah birAyyy bunu gördüm aşırı sevindimAğzınızdan bal damlıyor resmenn İnşallah hislerinizi boşa çıkarmam
Yaa maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına canımCanım benimm iyiyim çok şükürcuma gittik doktora, detaylıca baktı ense kalınlığı burun kemiği vs her şey normal görünüyor veeee bir kızımız oluyor
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, sizler de en kısa zamanda güzel haberlerinizi alın, dualarımdasınızbu arada senden bu ay umutluyum