- 25 Mart 2024
- 695
- 461
kızlar ben burda hafiften bi çizgi görüyorummEki Görüntüle 3463793 ay hevesnlemekte istemiyorum ama olabilir mi acaba çünkü hemen çıktı ama hiç belirtim de yok bi kasık agrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben burda hafiften bi çizgi görüyorummEki Görüntüle 3463793 ay hevesnlemekte istemiyorum ama olabilir mi acaba çünkü hemen çıktı ama hiç belirtim de yok bi kasık agrısı
Hayır işin garibi benim yap diye ısrar ettiklerim hep hamile çıktı herkese etmiyorum sonuç olarakevet bana gece 11 de yaptirdi sonuç çıktı diyorum yaa dhjdjdjdjd
aynen öyle arkadaşlar ovülasyon falan tırt gebe kalmak isteyen puxhuya kendini merak ettirsin (yaşandı) ahshahdjHayır işin garibi benim yap diye ısrar ettiklerim hep hamile çıktı herkese etmiyorum sonuç olarak
Ahahahahajja kız gümledimaynen öyle arkadaşlar ovülasyon falan tırt gebe kalmak isteyen puxhuya kendini merak ettirsin (yaşandı) ahshahdj
ahhahahah aynı şekilAhahahahajja kız gümledim
ayy ne günlerdi valla ya o ayın sonu hic gelmeyecek sandım cidden. neyse siz devam ben sizin tam destekçinizimm
sen var yaaa gaza getirme kabiliyetine bayılıyorummmYap işte çıkmazsa daha erken dicez zaten
Ben saldım ya nasıl olsa olmuyor kafasına girdik karı koca açıkçası çokta istemiyorum dün markette ağlayan zırlayan bebeler gördüm o yollardan geçtiğim için kafama balyoz gibi indiayy ne günlerdi valla ya o ayın sonu hic gelmeyecek sandım cidden. neyse siz devam ben sizin tam destekçinizimm
biz de görüyozzkızlar ben burda hafiften bi çizgi görüyorumm
Kız yapınca ne kaybetcen zaten daha var bata üzülmen saçma olur yaniiiii Bat günü gelmezse tekrar yaparsın bekle bekle aman sıkıcı beklemeyinsen var yaaa gaza getirme kabiliyetine bayılıyorummm
kafaya takmayınca olur diyollaaaa kız belki bu ay çift çizgi senden de gelir:::Ben saldım ya nasıl olsa olmuyor kafasına girdik karı koca açıkçası çokta istemiyorum dün markette ağlayan zırlayan bebeler gördüm o yollardan geçtiğim için kafama balyoz gibi indi
Ahahah yok kız ben kendimi bi ara yapabilirim diye inandım ama cıks benden geçti galiba oğlum boyuma geldi bidaha uykusuz geceler yaşayacak döt yok ben burda kızları mezun etcem görevim okafaya takmayınca olur diyollaaaa kız belki bu ay çift çizgi senden de gelir:::
peki koruncak mısınız yoksa saldınız mı nasıl olacak aşko.. olsn kız kötüleri değil iyi şeyleri düşün mis gibi bebek kokuusuuuu evi sarsa mesela?????Ahahah yok kız ben kendimi bi ara yapabilirim diye inandım ama cıks benden geçti galiba oğlum boyuma geldi bidaha uykusuz geceler yaşayacak döt yok ben burda kızları mezun etcem görevim o
aynı benim kafadasın terazi burcu olduğunu düşünmek istiyorumKız yapınca ne kaybetcen zaten daha var bata üzülmen saçma olur yaniiiii Bat günü gelmezse tekrar yaparsın bekle bekle aman sıkıcı beklemeyin
Valla aşkım korunmuyoruz sözde biz ara vermiştik eşimin kararıyla o karar bi çiğnendi aman nasıl olsa olmuyor kafasına girdik. Çok eminiz olmayacakpeki koruncak mısınız yoksa saldınız mı nasıl olacak aşko.. olsn kız kötüleri değil iyi şeyleri düşün mis gibi bebek kokuusuuuu evi sarsa mesela?????
ayy hayırlısıyla gör inşallah canım. benden sana tavsiye her vücut bir olmuyor tabi ama. bol bol dinlen. ağır iş yapma yorulma. ani hareket etme. bana dediler tamam dedim yapmadım ( şimdi full yatak istirahatindeyim. buna da şükürKızaaar güzel haberlerle geldim. Doktor randevum vardı bugün. HCG değerim 770 olmuş, doktor progestana ek olarak bir de aspirin verdi. Haftaya Perşembe ya da cuma doktora gidicem kese için. Dua edin inşallah görürüz keseyi ve bebişimi. Allah ım sizlere de en kısa zamanda müjdeli haberler nasip etsin inşallah
E tabikiiii teraziyimaynı benim kafadasın terazi burcu olduğunu düşünmek istiyorum