- 10 Nisan 2013
- 1.645
- 2.084
Tesekkur ederim canim benim, darisi basina diger grupta az beklemedik guzel haberler senden de gelsin insallahTebrikler canım çok iyi ettin bekleyerek sağlıkla ılerlesnnn ya cok mutlu oldumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim benim, darisi basina diger grupta az beklemedik guzel haberler senden de gelsin insallahTebrikler canım çok iyi ettin bekleyerek sağlıkla ılerlesnnn ya cok mutlu oldumm
Ay hadi sen de yaaapBiliyorum canım geçen ay da her gün test yapsam mı diye uyanıp amaan deyip vazgeçtim:)) Az önce ovulasyon testi yaptım ama bu sağ kasık ağrısı tekrar yumurtlama filan oluyor da ondan mı diye çok silik çıktı. Neyse ki yumurtlama değilmiş dün memleketime geldim eşim de yok değerlendiremeyecektim:))
Tesekkur ederim caniiiiim bekledik ama guzel haberi verebildim sonundaAyyyyyyy gelmiiiiişşş çoook sevindiiim Allahım sağlıkla ilerletsiiinnnn
Hayırlı olsun kuzummm
İyi beklettin ama özellikle beniTesekkur ederim caniiiiim bekledik ama guzel haberi verebildim sonunda
Hahahahah oncesinde yapsam silik mi degil mi diye soru isaretleri olucakti, bekleyerek zaman gecti bi de iyi oldu sanki ama benim icin de zordu vallahi, sonu guzel oldu diyelim Sabah kendimi nasil lavaboya attim bilmiyorum yapabilmek icin hahahahİyi beklettin ama özellikle beni
Güzel oldu güzel oldu çok mutlu olduk eşin ne dedi bi de nasıl yaptın qhahahsjs Mervesre41Hahahahah oncesinde yapsam silik mi degil mi diye soru isaretleri olucakti, bekleyerek zaman gecti bi de iyi oldu sanki ama benim icin de zordu vallahi, sonu guzel oldu diyelim Sabah kendimi nasil lavaboya attim bilmiyorum yapabilmek icin hahahah
Hahahahah o da emin gibiydi benim hallerimden direkt gittim gosterdim sabah cok sevindi ama dayanamadin di mi dedi, dun aksam cunku acaba sali falan mi yapsan diyolardi annemle artik yeter dedimGüzel oldu güzel oldu çok mutlu olduk eşin ne dedi bi de nasıl yaptın qhahahsjs Mervesre41
beraber yapalım evet benim de yalnızca kasık ve bacak ağrım varBen de sizle beraber mi yapsam acaba Benim bugün bile yapasım var çıkmayacağını bile bile Pozitif test görünce hevesleniyorum Bata 8 gün var daha benim. Bugün sağ kasığım baya rahatsız edici şekilde ağrıyor inşallah gebelik belirtisidir
umarım siz hamişsiniz lütfen dua edinSilik bir çizgi görünüyor önceki attığınızda da çok dikkatli baktığınızda görünüyordu. Umarım bebeğiniz sizinledir
evet biraz zaman sonra tekrarlıyayım diyorumBat gününüzde tekrar test yapın bencee
Ediyorum hiç merak etmeyin, beklemenin nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum. Allah ım kimseyi bekletmesin, tez zamanda hayırlısıyla versin inşallahumarım siz hamişsiniz lütfen dua edin
Tamamdır öyleyse 14ü sabah testle buradayızzzzz inşallah çift koyu çizgiyi görürüzzzz
days doctor hakkında iyi şeyler duymadım yaaG guzelseylerolsun sende de gördüm çizgi
Days doktor hakkında dün konu okudum sanırım başka marka 2 test pozitifken days negatif çıkarmışdays doctor hakkında iyi şeyler duymadım yaa
ya hadi inşaAllah ya sabah tekrar yapasım var farklı marka ileDays doktor hakkında dün konu okudum sanırım başka marka 2 test pozitifken days negatif çıkarmış
Çoo mutluyum senin adına mini mini elbise alabilirim inşHahahahah o da emin gibiydi benim hallerimden direkt gittim gosterdim sabah cok sevindi ama dayanamadin di mi dedi, dun aksam cunku acaba sali falan mi yapsan diyolardi annemle artik yeter dedim
Ben gecen 2 ay boyunca ovulasyon testiyle takip etmistim kizlar, gecen ay da tutmustu ama kimyasal olmustu cok uzuldum. Bu ay cok uzulunce de esimle karar verdik ovulasyon testi kullanmamam konusunda, beni cok streslendirdi cunku o piki ne zaman gorucem diye bakmak.
Regl bitisinden itibaren 3 gunde 1 gibi, yumurtlamaya yaklasinca da uygulamadaki tahmini gune yani 2 gunde bir iliski yasadik, hatta galiba bi kac gun ust uste olmus olabilir bu arada. Ben tahmini yumurtlama gununden sonraki ikinci ucuncu gunden itibaren de gogus hassasiyeti kasik agrisi yasamaya basladim ki normalde o kadar erkenden yasamiyorum regl belirtilerimi. Tahmini regl gunumden 5-6 gun once de boyle lavaboda peceteye acik pembe damla geldi sonra kahveye dondu, ertesi gun de ayni sekilde oldu. Sonra da sari akintiya donustu akintilarim. Regl agrisi gibi agrilarim uc gun onceye kadar hala vardi simdi ya yok ya cok hafif. Oyle anladim kizlar
Hayatıııımmm olan gebelikte ilk idrar son idrar fark etmeez kız siz niye beni dinlemiyosunuzya hadi inşaAllah ya sabah tekrar yapasım var farklı marka ile
Yap işte çıkmazsa daha erken dicez zatenya hadi inşaAllah ya sabah tekrar yapasım var farklı marka ile
evet bana gece 11 de yaptirdi sonuç çıktı diyorum yaa dhjdjdjdjdHayatıııımmm olan gebelikte ilk idrar son idrar fark etmeez kız siz niye beni dinlemiyosunuz