Bende hiç anlamadım yani ne ara 30 a geldik ve geçtik daha dün hayaller kuruyordum ya. Filinta gibi kızdım90 lilar olarak ne ara 34 olduğumuzu sadece ben mi anlamadım herkes hemfikir mi yoksa tek fosil ben miyim burdagerçi canimm duskapani var
Bence de varrrr
adet günümdü olmayı bekledim bekledim olmadım test yaptım yatmadan pozitif çıkmıştıaaaaaa çığlık atcam adetin gecimiş miydi nasıldı
canım benim yumurtlamadan sonra akıntım başladı. beyaz-sarı gibi. hatta bir gün baya sarı geldi. dedim aha enfeksiyon kaptım bide şehirdışındaydım. sonra akıntım beyaz beyaz sürekli geldi. hatta test yapmadan önce iç çamaşırımda ıslaklık hissettim, dedim kesin regl geldi. yine akıntıymış. adet günümden bi sure sonra yine baya devam etti. suanda da hafif geliyor baya detaylı anlattım ajkadkfAy maşallah gerçektenben dün bile yumurtlamış olabilirim döngü çok saçma bir halde. Senin belirti olarak akıntı nasıldı canım ya
ay nolur hamiş banada dua et ben de sabah göreyim çift çizgiiiadet günümdü olmayı bekledim bekledim olmadım test yaptım yatmadan pozitif çıkmıştı
Aşk olsun ne fosili kız çıtırız daha dur90 lilar olarak ne ara 34 olduğumuzu sadece ben mi anlamadım herkes hemfikir mi yoksa tek fosil ben miyim burdagerçi canimm duskapani var
İlk bakışta yok gibi çok yaklaştırınca var gibi gölge ay anlamadım çıplak gözle bakınca nasıl?dırırırımm dırıreıeııeıemmmm
Tebrik ederim canımm benimKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez halolita ecutos Puxhu ladyflowercookies monica123 A arabicaa M mysterious123 C chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Eveeeeet beklenen geldiiii zaten biliyor sayılırdıkKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez halolita ecutos Puxhu ladyflowercookies monica123 A arabicaa M mysterious123 C chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
AhhhhhKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez halolita ecutos Puxhu ladyflowercookies monica123 A arabicaa M mysterious123 C chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Her sabah burdaki forumlara bakıyorum, beni umutlandırabilecek şeyler bulmak için. Sayenizde güzel bir haber gördüm ben de bu sabah :) Çok tebrikler. İnşallah güzellikle sağlıkla gönlünüze göre olur herşey.Kizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez halolita ecutos Puxhu ladyflowercookies monica123 A arabicaa M mysterious123 C chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Yaaa çok mutlu oldum adınaKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez halolita ecutos Puxhu ladyflowercookies monica123 A arabicaa M mysterious123 C chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Caniiiim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin allah isteyen herkese nasip etsin insallahTebrik ederim canımm benimbeklediğine değdi rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
Kuzucuum beraber guzelce takip edelim insallah bu sureciiii cok tesekkur ederiiimEveeeeet beklenen geldiiii zaten biliyor sayılırdıkcanım benim hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah. Süreçlerimiz çok güzel ilerlesin inşalllahhh
Canim caniiim cok tesekkur ederiiim hep birlilte saglikla bebislerimizi kucagimiza alaliiiim insallahAhhhhhcanım benim çoook çok mutlu oldum!!! Sağlıkla ilerlesin sağlıkla alın kucağınıza baya net çizgi bu hem de
Ay ne kadar guzel yazmissiniz yaHer sabah burdaki forumlara bakıyorum, beni umutlandırabilecek şeyler bulmak için. Sayenizde güzel bir haber gördüm ben de bu sabah :) Çok tebrikler. İnşallah güzellikle sağlıkla gönlünüze göre olur herşey.
Canim canim cok tesekkur ederiiiiim guzel dileklerin iciiiin, insallah darisi isteyen herkesin basinaYaaa çok mutlu oldum adınainşallah sağlıklı bi gebelik olur hayırlı olsuunnn
Caniim bat 4 agustostu ama yumurtlamami bilmiyorum. Uygulamadan takip ediyordum. Sat da 30 Hazirandi. Emin oluyim cizgiyi net goruyim diye 6 gun bekledim adet gectikten sonra, ondan sanirim net cikti boylee