- 11 Temmuz 2024
- 150
- 123
- 29
Ya bişi diycem sizi gaza getirmek gibi olmasın ama kızlar ilk çocuğumu adete 5 gün kala öğrenmiştim
Vallaha kafama sıkcamalındı bacım alındı sabah namazının idraryla yapayım bari şimdi çişim yok
ya Allahh sabah beşte beni tutabilene aşk olsun bu saatten somra tutuyom çişimiYa bişi diycem sizi gaza getirmek gibi olmasın ama kızlar ilk çocuğumu adete 5 gün kala öğrenmiştim
Ooo sabaha 2 tane testimiz şimdiden cepte yarın güzel bir sabah olsunnnnalındı bacım alındı sabah namazının idraryla yapayım bari şimdi çişim yok
relax ol bacımVallaha kafama sıkcam
inşallahhhhOoo sabaha 2 tane testimiz şimdiden cepte yarın güzel bir sabah olsunnnn
Ama doğruyu da söylemeyim mi şimdi
İnşallah pozitifi görürsün canım hayırlısıyla bebişin seninledirya Allahh sabah beşte beni tutabilene aşk olsun bu saatten somra tutuyom çişimi
ay benimde çıkar mı ki yaa bir de öğrenirsem eşime söylemicem diye kendime söz vermiştim görür görmez derim kesinAma doğruyu da söylemeyim mi şimdizaten ona güvenip her ay 4-5 gün önceden test yapıyorum Bir tek geçen ay yapmadım Bakalım bu ay sabredebilecek miyim
amiin inşaAllah Allah razı olsunnİnşallah pozitifi görürsün canım hayırlısıyla bebişin seninledir
Henüz yok ama sabah güzel sonuçlar gelebilirrrrherkese selammm kızlar yokmuu yeni gebelik haberiiii
inan ki bunlar bizi gaza getirdi sakin oll sabah yapalım şöyle mutluluktan ellerimiz titresin sonucaaaay benimde çıkar mı ki yaa bir de öğrenirsem eşime söylemicem diye kendime söz vermiştim görür görmez derim kesin
ayyy hadi inşallah canım ama ben en erken pazar yapabilirimmminan ki bunlar bizi gaza getirdi sakin oll sabah yapalım şöyle mutluluktan ellerimiz titresin sonucaaa
ya nasıl dayanıyorsunuz aşırı şaşırıyorumayyy hadi inşallah canım ama ben en erken pazar yapabilirimmm
aaaaaa çığlık atcam adetin gecimiş miydi nasıldıkızlar ben gece 11 de bir bardak su üzerine gittiğim lavaboda iki çift kırmızı görmüştüm. yani eğer varsa çıkar şimdiii.. neyse bişey demiiim
Ay maşallah gerçektenkızlar ben gece 11 de bir bardak su üzerine gittiğim lavaboda iki çift kırmızı görmüştüm. yani eğer varsa çıkar şimdiii.. neyse bişey demiiim
ilaç kullandığımdan dolayı canım yarın bitecek pazar yapabilirim doğru sonuç içinya nasıl dayanıyorsunuz aşırı şaşırıyorum