Resmen var burada çok belli canım erken gebelik testi yaptın değil mi? Ben de böyle silik çizgiyle 5 gün kala öğrenmiştim kaset testle. İnşallah hayırlısıyla vardır bebişEki Görüntüle 3463793 ay hevesnlemekte istemiyorum ama olabilir mi acaba çünkü hemen çıktı ama hiç belirtim de yok bi kasık agrısı
canım evet şu an siliklik daha net görünüyor az daha sabretmek lazım gel 14ünde beraber yapalım testiii gün sayarız falan söz verdiğimiz için de yapmayız test falanEki Görüntüle 3463793 ay hevesnlemekte istemiyorum ama olabilir mi acaba çünkü hemen çıktı ama hiç belirtim de yok bi kasık agrısı
İnşallah tutmuştur bebişin canım, progesteron hormonu şişkinlik yapıyor zaten yumurtlama sonrası vücutta arttığı için de birçok belirtimizin sebebi o oluyor aslında. Daha önce gebeliğin var mı ne kadardır deniyordunuz?ben ilk defa bu ay tedaviye başladım reglim 5. Günü klomen başladım 12.gun 6mm yumurta 4 tanede küçük yumurta vardı. 15. Gün 19mm yumurta ve diğer tarafta 6mm 2 de küçük yumurta vardı. 16. Gün catlatma iğnesi oldum iğneden 2 Gün sonra yani persembe günü ilk aşılamamı yaptı doktor. Cuma progestan kullanmaya başladım hafif karın ağrısı ve şişkinlik hissediyorum asilamadan sonra da çok az kanamam oldu başka bir his yok normal mi
Progestandan sonra da ağrı oluyor
3 yıldır evliyim 2bucuk yıl önce bi sağlıksız gebeligim oldu önce dış gebelik dediler ama hiçbir şekilde görünmüyordu nerede olduğu sonra beta sağlıksız ilerlediği için 10 gün takipten sonra kürtaj oldu. 2yildir korunmuyorduk olmadı. Bu ay tedaviye başladımİnşallah tutmuştur bebişin canım, progesteron hormonu şişkinlik yapıyor zaten yumurtlama sonrası vücutta arttığı için de birçok belirtimizin sebebi o oluyor aslında. Daha önce gebeliğin var mı ne kadardır deniyordunuz?
İnşallah hayırlısıyla bu ay o aydır canım3 yıldır evliyim 2bucuk yıl önce bi sağlıksız gebeligim oldu önce dış gebelik dediler ama hiçbir şekilde görünmüyordu nerede olduğu sonra beta sağlıksız ilerlediği için 10 gün takipten sonra kürtaj oldu. 2yildir korunmuyorduk olmadı. Bu ay tedaviye başladım
İnşallah İnşallah yaaİnşallah hayırlısıyla bu ay o aydır canımBebeğine kavuşursun bu ay inşallah
gerçekte net görülüyor ama emin olamıyorum bu marka herkesi kandırmışYarın veya sonraki gün tekrar yapsan daha net çıkar şuan hayalet çizgi ama dikkatli bakınca var
Canım tebrik ederim çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin inşallahKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani @brckm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
ay evet ya yarın farklı marka deneyeyim diyorumBen silik bir çizgi görüyorum ama daha çok yeni herhaldehadi bakalım bence iki gün sonra bir tekrarla canım bende de sıfır belirti o konuda bir yorum yapamayacağım
evet canım erken test inşaAllah sonucu güzel olur regli geçene kadar kan vermicem test ile takip etcem duaarda unutmayın inşaAllahResmen var burada çok belli canım erken gebelik testi yaptın değil mi? Ben de böyle silik çizgiyle 5 gün kala öğrenmiştim kaset testle. İnşallah hayırlısıyla vardır bebiş
ay hadi bekleyelim kız inşaAllah koyu çizgi görürüzzzcanım evet şu an siliklik daha net görünüyor az daha sabretmek lazım gel 14ünde beraber yapalım testiii gün sayarız falan söz verdiğimiz için de yapmayız test falan
Tesekkur ederim canim beniiiiim insallah darisi basinaCanım tebrik ederim çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin inşallahsonunda güzel haberi duyduk
Ayyy caniiiim cok tesekkur ederim az mi bekledik gecen aylarda da birlikteAy maşallah canım ben emindim zaten senin hamile olduğundanSağlıkla büyüsün bebişin sağlıkla kucağına al çok sevindiiimm Darısı bizlere olsun inşallah
Canim cok tesekkur ederiiiim iyi dileklerin iciiin insallah hep birlikte guzelce nasip olsunBeklediğimize değdi gerçekten çok sevindim, gözünüz aydın❤ inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Yaa biliyoduummKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani @brckm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
İnşallah canım benimAyyy caniiiim cok tesekkur ederim az mi bekledik gecen aylarda da birliktedualarimdasiiiiniz cok dua ediyorum insallah herkese nasip olsun
Kuzucum caniiiim cok tesekkur ederim guzelYaa biliyoduummtebrik ederim canım çok çok mutlu oldummmm her şey çok güzel geçsin sağlıkla gelsin
Ben de sizle beraber mi yapsam acabaay hadi bekleyelim kız inşaAllah koyu çizgi görürüzzz