MaşallahCaniim bat 4 agustostu ama yumurtlamami bilmiyorum. Uygulamadan takip ediyordum. Sat da 30 Hazirandi. Emin oluyim cizgiyi net goruyim diye 6 gun bekledim adet gectikten sonra, ondan sanirim net cikti boylee
Ay ay ay canımmm ne kadar sevindim anlatamamKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies @monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai @cookiep duskapani @brckm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
evet aynı şekilde bilmiyorum ya unutlanmak istemiyorumİlk bakışta yok gibi çok yaklaştırınca var gibi gölge ay anlamadım çıplak gözle bakınca nasıl?
Ayyy maşallah kuzum sana Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldumKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies @monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai @cookiep duskapani @brckm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies @monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai @cookiep duskapani @brckm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Canim ben en son Amerika’dan 800 mcgli bir folik asit almistim onu kullaniyodum, hatta fazla olabilir diye iki gune bir dusururum belki bile dedim. Nature’s bounty olabilir markasi. Ama bunun oncesinde herhangi bir eczane urununu almistim Hollanda’daki eczaneden, burada da oyle onermislerdi zaten. 400-500 mg olmasina onem verin demisleri sadece.Maşallahpeki son bi soru hangi folikasidi kullanıyordun sende de kan pıhtılaşması ihtimali vardı sanki
Canısı daha erkendi zaten moral bozmak yokEki Görüntüle 3463742
dırırırımm dırıreıeııeıemmmm
Cok tesekkur ederim caniiim dua ediyorum isteyen herkese nasip olsunhayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
kuzuum cok tesekkur ederiiiim guzel dileklerin iciiinAyyy maşallah kuzum sana Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
kuzucuum insallah mis gibi gecsin cok tesekkur ederim guzel dileklerin icinAy ay ay canımmm ne kadar sevindim anlatamamİnşallah mis gibi sorunsuz çoook güzel bir hamilelik olur bebişini güzelce kucağına alırsın. Darısı tüm isteyenlerin başına
Dediiim veee bir bebis haberi geldiAyyy beni de alııın beni de alııın buraya gelene bebis de geliyormuuuuş
Regliniz gecikmis miydi cok silik bi cizgi gorunuyorEki Görüntüle 3463742
dırırırımm dırıreıeııeıemmmm
Beklediğimize değdi gerçekten çok sevindim, gözünüz aydınKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies @monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai @cookiep duskapani @brckm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
canıımm hemen çıktı bu ilk hali 5 dk sonraki halini atayımCanısı daha erkendi zaten moral bozmak yokama duskapani gibi bende bi gölgelik gördüm sanki kuruma çizgisi de olabilir
hayır canım arkadaşların gazına geldim 5 gün varRegliniz gecikmis miydi cok silik bi cizgi gorunuyor
canıımm hemen çıktı bu ilk hali 5 dk sonraki halini atayım
Ay maşallah canım ben emindim zaten senin hamile olduğundanKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies @monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai @cookiep duskapani @brckm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Yarın veya sonraki gün tekrar yapsan daha net çıkar şuan hayalet çizgi ama dikkatli bakınca varhayır canım arkadaşların gazına geldim 5 gün var
Ben silik bir çizgi görüyorum ama daha çok yeni herhaldeEki Görüntüle 3463793 ay hevesnlemekte istemiyorum ama olabilir mi acaba çünkü hemen çıktı ama hiç belirtim de yok bi kasık agrısı
Tedavi ile mi oldu doğal miEki Görüntüle 3463793 ay hevesnlemekte istemiyorum ama olabilir mi acaba çünkü hemen çıktı ama hiç belirtim de yok bi kasık agrısı