Sancı girdiği zaman çatlamıştır muhtemelen. Ben öyle anlıyorum. Çatlayacağı zaman kasıklarım çok hassaslaşıyor. Çatlayınca tüm o hassaslık ve sancı geçiyor. Şeffaf yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi beyaz akıntı değil.Ya mesela benim Salı günü şeffaf akıntı olmuştu o günü değerlendirdim. Bugün de çok az daha beyaz bi akıntı geldi çatlamış mı oluyor şimdi bu kaşığıma da bi an sancı girmişti o sıralar
Walla tutacağı varsa her türlü tutuyormuş ben onu gördüm. Çünkü önceki ay da pik öncesi ve pik gününü değerlendiremeyip çatlama ve sonrasını değerlendirmiştik yine tutmuştu. Allah ım tutun derse tutunuyor işteAhjsjsj biliyor musnu benim de hep öyle denk geldi son aylarda bundan sonra bir özel günümüz yok şükür
Ben de kızıma hamile kaldığımda çatladığı günü değerlendirmemiştik kasık ağrım çok fazlaydı. Bir gün öncesi birgün sonrasını değerlendirmiştikŞimdi takvime baktım da denemeye başladığımızdan beri bunu hiç yapmamışız Bu ay da üç gün üst üste diye planımız vardı çatlama öncesi ve çatlama gününü değerlendirdik üçüncü günü midemi bozdum değerlendiremedik yine tutmadı planlar
Sağlıkla gelsin insallah tebrik ederimCanım benim akıntı pikten 4-5 gün önce başlıyor çatlama olduktan sonra da bitiyor. Biz bu ay pik öncesi ve pik gününü değerlendirebilik çatlama boş geçmişti ama hamileyim şükürkeyfinize göre takılın bence
Aynen öyle canım, o bebek gelecekse o ay sadece 1 kez bile değerlendirsen geliyor. Hatta geçen aylarda biri yazmıştı yumurtlama zamanını değerlendiremedik diye ona rağmen olmuştu bebiş. Başka biri yumurtlamadan 4 gün öncesini değerlendirmişti onun da olmuştu. Ama gel gör ki ben plansız iş yapamıyorumWalla tutacağı varsa her türlü tutuyormuş ben onu gördüm. Çünkü önceki ay da pik öncesi ve pik gününü değerlendiremeyip çatlama ve sonrasını değerlendirmiştik yine tutmuştu. Allah ım tutun derse tutunuyor işte
Evet ya bence de çok belli olmuyor bu işlerTaktik maktik yok bam bam bam ajsjsjjs benim her zaman akintim var mesela hangisi yumurta hangisi çatlama saldım artık ajdjs
Ya bu arada benim de hep öyle oldu. Düzenli ilişki yasadığımızda hiç tutmadı. Duzensiz olduğunda tutuyor. Ama kimyasal oldu 2 kere. o yuzden esimin sperm kalitesinden süphe ediyorum. Ya da benim hormonlar bir ay dengede bir ay dengesiz bilemiyorum gercekten kısmet yaniAynen öyle canım, o bebek gelecekse o ay sadece 1 kez bile değerlendirsen geliyor. Hatta geçen aylarda biri yazmıştı yumurtlama zamanını değerlendiremedik diye ona rağmen olmuştu bebiş. Başka biri yumurtlamadan 4 gün öncesini değerlendirmişti onun da olmuştu. Ama gel gör ki ben plansız iş yapamıyorum
Aynen öyle kısmet. Biz de çok düzenli ilişki yaşayabildik denemez ben plan yaptığımla kalıyorum geneldeYa bu arada benim de hep öyle oldu. Düzenli ilişki yasadığımızda hiç tutmadı. Duzensiz olduğunda tutuyor. Ama kimyasal oldu 2 kere. o yuzden esimin sperm kalitesinden süphe ediyorum. Ya da benim hormonlar bir ay dengede bir ay dengesiz bilemiyorum gercekten kısmet yani
YaaaBen çatladığını sadece testten anlayabiliyorum.
Hadi inşallah öyledir canım vücudumu pek tanımayınca işte böyle bunaltabiliyorum sorularlaSancı girdiği zaman çatlamıştır muhtemelen. Ben öyle anlıyorum. Çatlayacağı zaman kasıklarım çok hassaslaşıyor. Çatlayınca tüm o hassaslık ve sancı geçiyor. Şeffaf yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi beyaz akıntı değil.
Teşekkür ederim, amin inşallah. Darısı size olsun en kısa zamanda sağlıklaSağlıkla gelsin insallah tebrik ederiminsallah tutar bakalım 1 yıl sonra ilk defa ovulasyon testi yaptım daha once 2 günde bir birliktelik denedik hep ama olmadı. O yuzden bugunu de değerlendiricem sanırım sansa bırakmayalım
Nolduu kızzBaşım inanılmaz dertte.
Hayırdır inşallahKonu açmayı bile düşünüyorum ama bilemiyorum neyse az sakin olayım
Akışına bırakmalı sanırımAynen öyle canım, o bebek gelecekse o ay sadece 1 kez bile değerlendirsen geliyor. Hatta geçen aylarda biri yazmıştı yumurtlama zamanını değerlendiremedik diye ona rağmen olmuştu bebiş. Başka biri yumurtlamadan 4 gün öncesini değerlendirmişti onun da olmuştu. Ama gel gör ki ben plansız iş yapamıyorum
Noldu canım hayırdır?Konu açmayı bile düşünüyorum ama bilemiyorum neyse az sakin olayım
hayırdır inşallahKonu açmayı bile düşünüyorum ama bilemiyorum neyse az sakin olayım
Oldum benim hormonlarımın biri yuksek sadece o yuzden pkos olabilirsin dedi doktor. Ama adetlerim duzenli. Cok engel olacak bir durum yok diyorlar gebeliğe. Eşim tahlil yaptırmadı henuz. Bu ay da olmazsa eylül ekim gibi tekrar doktor bulacağım.. Mecbur o da yaptıracak tahlil zaten doktorlar erkeğin sonucların gormeden bi tedavi uygulamıyorAynen öyle kısmet. Biz de çok düzenli ilişki yaşayabildik denemez ben plan yaptığımla kalıyorum geneldeİlla bi şey oluyor planlarımı bozacak. Bu ay da midem bozuldu
Kimyasal 2 kez olduysa mutlaka eşini gönder canım. Sen kendin muayene oldun mu? Hormon testleri filan?
Yaklaşık 4 aydır her ay hayal kuruyorum ona buna denk gelir diyeay demee benim de bu ay evlilik yıldonumuz ve doğum günüme denk geliyor şimdiden hayaller kuruyorum hediye olcak filan diye ama kurmamak en iyisi sanırımmayıs ayında da tam anneler gününde haziran ayında da babalar gününde olmuştum özel günler bize düşman püüü
Ay yok şükür sevindim kuzu senin adına yoksa benim denklemde olmadı yani shsjssjsjAhjsjsj biliyor musnu benim de hep öyle denk geldi son aylarda bundan sonra bir özel günümüz yok şükür
Ben de kızıma hamile kaldığımda çatladığı günü değerlendirmemiştik kasık ağrım çok fazlaydı. Bir gün öncesi birgün sonrasını değerlendirmiştikŞimdi takvime baktım da denemeye başladığımızdan beri bunu hiç yapmamışız Bu ay da üç gün üst üste diye planımız vardı çatlama öncesi ve çatlama gününü değerlendirdik üçüncü günü midemi bozdum değerlendiremedik yine tutmadı planlar