- 15 Şubat 2013
- 24.950
- 94.607
Yerim kız 2 dakkada çözdün ayrıcaBu arada canım arkadaşım accessdenied bana 2 saat tablo yapmayı anlattığın için sabrına ve sana teşekkürü borç bilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim kız 2 dakkada çözdün ayrıcaBu arada canım arkadaşım accessdenied bana 2 saat tablo yapmayı anlattığın için sabrına ve sana teşekkürü borç bilirim
Hep bu hatunlar içinYerim kız 2 dakkada çözdün ayrıca
Kız seni hamile yazdık ya oraya daha ne tarih atıyosunAy yaşasın yeni topiiikk kızlar bu topikler bana uğurlu geldi dilerim sizlere de gelsin ve herkesin kucağı bebişle dolsun inşallah
Sat:3 temmuz
Yumurtlama: 24 temmuz
Bat: 8 ağustos
Düzelttim çiçeğimYa ben yanlış yazmışım düzeltebilir misin uğraştırıyorum ama Puxhu
Geldimm hayırlı ugurlu olsuun yeni grubumuz suan icin tarihleri net veremiyorum bi sokulsun soyliciimSebo03 gel bırıya
YessKızlar tabloda herşey görünüyor mu Hsg tarihi de ekledim
Ay ben de sağda gebelik hafta filan yazıyor ya baştan itibaren süreci kaydedeceğiz sandım tamam o zaman no problem.Kız seni hamile yazdık ya oraya daha ne tarih atıyosun
ay ellerin dert görmesinDüzelttim çiçeğim
Yanlış yazmışsın ama tahmin ederek doğrusunu yazıcamSat 5 Ağustos
Yumurtlama 23 temmuz
Bat 1 Eylül
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Ahahah evet 18 Ağustos yumurtlamaYanlış yazmışsın ama tahmin ederek doğrusunu yazıcam
Ben hala gectigimiz ayda kalmışımAhahah evet 18 Ağustos yumurtlama
Teşekkür ederim inşallah uğurlu gelirEvet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
Mervesre41 cookiep Usagiii @istanbullugelinnnn