- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Canım senin bebek daha yeni döllenmistir varsa merak etme gece gece güldürdünYa aslında araştırdım o pıt pıt hissi gebelikte oluyormuş ama benimki gibi ilk günden hissedilmiyordur herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin bebek daha yeni döllenmistir varsa merak etme gece gece güldürdünYa aslında araştırdım o pıt pıt hissi gebelikte oluyormuş ama benimki gibi ilk günden hissedilmiyordur herhalde
Ay gül valla benimde gülmeye çok ihtiyacım var, iyice sıyırdım ben böyle tahmin etmiyordumCanım senin bebek daha yeni döllenmistir varsa merak etme gece gece güldürdün
Hoşgeldin canım ümidini kesmeni istemem ama o bende hep oluyor hatta bu ay da oldu çok net seyirme şeklinde.Selam herkese. Burada yeniyim ve ilk yazım olacak Ben yeni evliyim ve eşimle normal yolla korunuyorduk herhangi bir ilaç vs kullanmadık. Bu ay ilk defa bebek için denedik, biliyorum ilk denemede zor ama işte yinede umut ediyorum Arada bir oluşan enfeksiyon dışında bir problemim yok çok şükür. Adetim düzenli takvime göre birliktelik yaşadık ve şu an regli döngüme tam 1 hafta var. Herhangi bir belirtisi olması gerekli miydi? Ben ilk ilişkiden beri psikolojikman her bir şeyi hissediyorum, ne kadar uğraşsam da vücudumu dinliyorum… Ama en belirgin hissettiğim sağ kasıkta pıt pıt pıt bi şey sürekli atıyor acaba diyorum
İnşallah ilk aydan güzel haberler verirsin bize de canımAy gül valla benimde gülmeye çok ihtiyacım var, iyice sıyırdım ben böyle tahmin etmiyordum
Şaka bi yana neden olması böyle hissedenler de olmuş o kadar çok okudum ki garip garip belirtilerle gebeliğini öğreneniYa aslında araştırdım o pıt pıt hissi gebelikte oluyormuş ama benimki gibi ilk günden hissedilmiyordur herhalde
Allah tan ümit kesilmez Bende hiç olmuyordu denemeye karar verdiğimiz gün başladı ve hala devam ediyor. Kim bilir belkide vücudum dışarıdan gelen canlı organizmalara tepki veriyor adapte olmaya çalışıyordur bilemiyorumHoşgeldin canım ümidini kesmeni istemem ama o bende hep oluyor hatta bu ay da oldu çok net seyirme şeklinde.
Çok normal bu hislerin ama çok da kasmamaya çalış daha çok yeni başlamışsınız olmazsa da modunu sakın düşürme
En garibi neydi usagicimŞaka bi yana neden olması böyle hissedenler de olmuş o kadar çok okudum ki garip garip belirtilerle gebeliğini öğreneni
Rabbim en hayırlısını en güzelini nasip etsin
Bi şey sorabilir miyim
Bende de olmuyordu korunmayı ne zaman bıraktık her ay başka başka belirtiler olmaya başladı. Muhtemelen öyledir ama belli de olmaz belki de bebiştendirAllah tan ümit kesilmez Bende hiç olmuyordu denemeye karar verdiğimiz gün başladı ve hala devam ediyor. Kim bilir belkide vücudum dışarıdan gelen canlı organizmalara tepki veriyor adapte olmaya çalışıyordur bilemiyorum
Evet benim bat ve ovülasyonda bir karışıklık olmuş benden mi kaynaklı sizden mi bilemiyorumAhaha hayır kız benim nick yazma hatırlama sorunum var tabloyu bile oluştururken nicki ezberliyorum koşa koşa gidip yazıyorum bu kez de Bat Sat unutup geri geliyorum bakıyorum gidip yazıyorum
Yiyecek içecek dışında aşermesi olmuş gebeliğini öğrenmiş bknz: sig*r* külü.En garibi neydi usagicim
Bakalım sabredebilirsem inşallah regl tarihimde gecikme olursa test yapmayı düşünüyorum, hayırlısı ve gönlümce olsun dua edin lütfenBende de olmuyordu korunmayı ne zaman bıraktık her ay başka başka belirtiler olmaya başladı. Muhtemelen öyledir ama belli de olmaz belki de bebiştendir
Ayy yok artık hayatımda sigara içmedim nefret ederim heralde öyle birşeyim olmaz,Yiyecek içecek dışında aşermesi olmuş gebeliğini öğrenmiş bknz: sig*r* külü.
Tabi buyrunŞaka bi yana neden olması böyle hissedenler de olmuş o kadar çok okudum ki garip garip belirtilerle gebeliğini öğreneni
Rabbim en hayırlısını en güzelini nasip etsin
Bi şey sorabilir miyim
Umarım hamilesindir canımBakalım sabredebilirsem inşallah regl tarihimde gecikme olursa test yapmayı düşünüyorum, hayırlısı ve gönlümce olsun dua edin lütfen
Bu kadarıda şov bence yok artksjsjjdjdjrYiyecek içecek dışında aşermesi olmuş gebeliğini öğrenmiş bknz: sig*r* külü.
Bizim klasik sorumuz test yapacak mısın bata az kalmışTabi buyrun
Bat nedir?Bizim klasik sorumuz test yapacak mısın bata az kalmış
Bu kadarıda şov bence yok artksjsjjdjdjr
Yaa gerçekten de garipmiş di mi. Bence pıtpıt hissi daha gerçekçiAyy yok artık hayatımda sigara içmedim nefret ederim heralde öyle birşeyim olmaz,
KızzzBat nedir?
Bana göre tek belirti adet gecikmesiYaa gerçekten de garipmiş di mi. Bence pıtpıt hissi daha gerçekçi